View Full Version : Nqkoi momcheta sa otvratitelni
ashly besnata
01-08-2006, 09:07
mislq taka,zashtoto povecheto qki momcheta si mislqt,che kato sa mnogo qki she im padame v karakata vse edno nqmame dostoinstvo ne e taka!!!
Znachi az se bqh hvanala s edin za mnogo kratko vreme i kvo stana celuvki,miluvki i nakraq kato mu kazah,che ne sum sigurna,che go obicham toi kazal na priqtelite mi,che me izprobval dali sum stavala i taka az se qdosah napsuvah go posle ni izluga vsichki,che e bil v bolnica,zashtoto se napil i sqkvi prostutii nakara daje i 9godishniq si brat da luje koeto opredeleno me vbesi!!I plius tova e lugal vsichki i prosto vchera kato go chuh tva 6tqh da si izkaram chervata i samo da go vidq she mu biq nqkolko shamara i she go udarq v topkite,chesno NEPONASQM DA ME UNIJAVAT!!!Prava li sum????[/url][/list][/list][/code][/quote][/b][/u]
SweetBunny
01-08-2006, 09:17
Ima mom4eta-idioti, glupavi, muhliovci...
6TE GI IMA VINAGI...i moga da ti kaja, 4e sega v teb e problema :shock:
Ti ne misli6 li, kogato trugva6 s nqkoe mom4e, nali ne misli6, 4e vsi4ki mom4eta sa - dobri4ki, mili4ki, sladki, da gi izqde6 naprao 8)
Prosto ti trqbva da misli6 malko pove4e, predi da trugne6 s nqkoi, i trqbva da go opoznae6, kude ti e bil umut, 4e si se zaburkala s takuv idiot :?:
rusalkata_
01-08-2006, 09:36
хм така си е...че има гадни момчета,използвачи и т.н.-вярно е...но не всички са такива...просто си улучила един от простаците...ами аз те подкрепям напълно да го фраснеш в топките :lol: заслужил си го е...при това на теб ще ти е много успокояващо да го гледаш как се гърчи горкичкия...
Абе момчета почти винаги не оценяват какво имат...дам някой момчета се правят на голямата работа,с голямо самочуствие са аве ужас...ама има си и изключения :P На мене като някой момче ми се прави така урок му давам,че цял живот да ме помни.Аз не сам нито играчка нито нещо,което могат да контролират!
cannabinoid
01-08-2006, 09:57
"Nqkoi momcheta sa otvratitelni" - А някои момичета са кучки или курви :D
е па забий му един м/у краката и са фащай с момиче бе.. кой ти е виновен на тебе.. като не мислиш преди да действаш и аз мисла че МОМИЧЕТАТА СА ПО ГОЛЕМИТЕ ИЗПОЛЗВАЧКИ в всяка връзка..
така че dark_soul евалата пич.. :)
mislq taka,zashtoto povecheto qki momcheta si mislqt,che kato sa mnogo qki she im padame v karakata vse edno nqmame dostoinstvo ne e taka!!!
Znachi az se bqh hvanala s edin za mnogo kratko vreme i kvo stana celuvki,miluvki i nakraq kato mu kazah,che ne sum sigurna,che go obicham toi kazal na priqtelite mi,che me izprobval dali sum stavala i taka az se qdosah napsuvah go posle ni izluga vsichki,che e bil v bolnica,zashtoto se napil i sqkvi prostutii nakara daje i 9godishniq si brat da luje koeto opredeleno me vbesi!!I plius tova e lugal vsichki i prosto vchera kato go chuh tva 6tqh da si izkaram chervata i samo da go vidq she mu biq nqkolko shamara i she go udarq v topkite,chesno NEPONASQM DA ME UNIJAVAT!!!Prava li sum????[/url][/list][/list][/code][/b][/u][/quote]
Познавам те лично и вярвай ми не искам тва да са мойте топки дето ше риташ :cry:
f0r3v3r]е па забий му един м/у краката и са фащай с момиче бе.. кой ти е виновен на тебе.. като не мислиш преди да действаш и аз мисла че МОМИЧЕТАТА СА ПО ГОЛЕМИТЕ ИЗПОЛЗВАЧКИ в всяка връзка..
така че dark_soul евалата пич.. :)
Тва е вярно но не се отнася за всички момичета а за повечето
А ти май не си запознат със същинското значение на името курва :roll:
абе той само флуди не го гледай него..
f0r3v3r]
абе той само флуди не го гледай него..
Може и така да е :wink: :D
estestveno,4e mom4etata sa takiva izrodi t.e pove4eto ot tqx i toq fg zaslyjava.......... deba i prostaka 6e luje i na vsi4koto othore sobstvenite si priqteli i 4e e v bolnica s tva 6ega ne biva ama si go zaslyjava da my doide ne6to v ........... glava :!: :!: :!: :!: :!: :!:
teenkopele
01-08-2006, 10:33
"Nqkoi momcheta sa otvratitelni" - :D
хахах :lol:
na vsi4koto otgore 6e kara i malkiq si brat da luje,a predi tva izkara na vsi4ki akula s tva 4e e v bolnica i si4ki my povqrvaxa estestveno s kvo pravo 6e ni ynijava toq izrod kude se namira 6to za mom4e e toi :?: dosta podlo i kyvarno ot negova strana
cannabinoid
01-08-2006, 10:35
А ти май не си запознат със същинското значение на поста ми :roll:
ashly besnata
01-08-2006, 10:36
toq pedal 6iban da mu eba maikata tupa ne6tasna MRAZQ GO NEISKAM DA GO VIJDAM + TVA ME PREDIZVIKA DA DO BLOKIRAM
kak taka 6e se podigrava s 4yvstvata na momi4eto we i posle oo az ne te obi4am iskax da vidq kvo 6te stane tva ako e mom4e az sum.......... nqma pro6ka za 6..... ako si msili 4e 6te sme my priqteli jestoko se luje na vsi4koto otgore iska izvinenie ot nas toq ne6to ne e v red :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: po skoro nie si iskame izvinenieto :!: :!: :!: :!: fakan........ :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :x :x
as su6to si yvajavam priqtelite no ponqkoga prosto nemoga da sum priqtel s nqkoi toi moje da mi e bil naidobriq no prosto ve4e da ne mi e nikakuv priqtel
mngo gadno e postupil prosto te razbiram za6to ne go ponasq6...
zaslyjavate isvinenie ot nego za tupata my postupka i razbiram za6to ne go ponasqte :!: :!: :!:
s edna dyma 6iban fakan gei e toi ako si msili,4e 6e ima pro6ka po dobre da se pogrebe jiv :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kaka_she te ytraka
01-08-2006, 10:54
s edna dyma 6iban fakan gei e toi ako si msili,4e 6e ima pro6ka po dobre da se pogrebe jiv Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ti kvo sq za6titava6 mom4eto li?Pff kakto ne vsi4ki mom4eta sa gadni i t.n.t....... taka i ne vsi4ki momi4eta sa takiva !!
Tedka-Medka
01-08-2006, 12:19
Ima mom4eta-idioti, glupavi, muhliovci...
6TE GI IMA VINAGI...i moga da ti kaja, 4e sega v teb e problema :shock:
Ti ne misli6 li, kogato trugva6 s nqkoe mom4e, nali ne misli6, 4e vsi4ki mom4eta sa - dobri4ki, mili4ki, sladki, da gi izqde6 naprao 8)
Prosto ti trqbva da misli6 malko pove4e, predi da trugne6 s nqkoi, i trqbva da go opoznae6, kude ti e bil umut, 4e si se zaburkala s takuv idiot :?:
точно тей ма!
не мислиш ли кой знай кфа пикла си..
на 10-11 години..не съм сигурна че те обичам..
кфа любов може да има ако сте ходили 5 дена примерно
мн сме ми смешни тей кат кажете..
ти просто не можеш да го обичаш за толкоз кратко
време ..
ай стига сте пълнили форума с
смотани теми! :shock:
LoVe_RuSlAn
01-08-2006, 12:33
Da naistina ima takiva mom4eta,koito kato sa hubavi zna4i mogat da imat vsqko momi4e koeto pojelaqt,no ne e taka.Ti prosto e trqbvalo vnimatelno da opoznae6 haraktera na tova mom4e,zashtoto sym sigurna 4e i nego go e zabolqlo kogato,si mu kazala 4e ne si sigurna dali go obi4a6.
ashly besnata
01-10-2006, 19:15
koi vi e iskal mnenieto pa na vas kato se tupi temi na pi6ete v tqh 1.ne sum ti 10-11 godi6na pikla i 2.koi vi e iskal mnenieto na vas
ami kakto gledam ti ot li4en opit si se uverila 4e ne vsi4ki mom4eta sa cvete za mirisane.ima gadni mom4eta i vinagi6te gi ima.vie gledaite da si nqmate rabota s takiva no ako vse pak se nataknete na takav daite mu edin hubav urok ta da zapomni kak da se otnasq s momi4etata
Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 21:17
То повечето от вас наистина нямат достойнство. Щом сте готови да се кланяте на някакъв кретен, само защото ще ви вози в BMW и ще ви купи телефон... просто няма как да се говори за чест.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 14:19
na tiq im vikam propadnali hora . vsi4ki znaem 4e nadutite mom4eta kadeto se opitvat da sa qki i hodat s fashion dreshki sa full s kompleksi koito s per4ene uspqvat da prikriqt 8) 8) 8) ehhhh. kade otidoha romanti4nite mom4eta
mnoo qsno 4e si prava 8) ebi my maikata
Dr. Kazimbutt
01-11-2006, 16:26
kade otidoha romanti4nite mom4eta
Още ни има! Не се безпокой! :wink:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 17:43
heheh :) zastrashen ot iz4ezvane mnogo cenen vid mom4eta . mislq 4e trqbva da ima zadyljitelni kursove za nqkoi mom4eta da gi ponau4at kak da se darjat s females :? 8)
a we vie ste ebasi pi4ovete i pi4kite mn me kefi kak mislite e samo nqkoi ot vas
ashly besnata
01-14-2006, 09:22
nqkoi ste ebasi pi4ovete i pi4kite ama drugi sa tupaci
Josefinne
01-14-2006, 10:07
Уф, ама това е тотално детски истории. Айде, каот се прави на интересен - да не те интересува повече това същество, майната му, пълен непукизъм. Ама той, ама къде е, ама с коя ходи - да не ти пука. Не се яодсвай за хора, които не го заслужават.
ashly besnata
01-14-2006, 10:55
TVA I 6E NAPRAVQ