Влез

View Full Version : Защо жените се влюбват в „лоши момчета“

01-09-2006, 15:45
Около събитията в Биг Брадър много хора започнаха да си задават въпроса защо Елена изостави такова „добро момче“ като Мирослав и се увлече по „фризьорчето“ Мариан, типичен представител на една определена група мъже.

Ето някои от основните характеристики на „лошите момчета“

1.Не се обаждат по цяла седмица, но винаги звънят в събота вечер , за да ви поканят на парти.

2.Не се извиняват, ако са забравили за срещата ви.

3.Забравят или изобщо не знаят кога е рождения ви ден и други важни дати.

4.Флиртуват открито с други жени, докато сте заедно.

5.Обаждат се по телефона в един през нощта, за да ви кажат колко им липсвате, след като цяла вечер са били с друга.

6.Поне един път са имали разправии с полицията.

И въпреки всички тези недостатъци, или по-точно именно заради тях, „лошите момчета“ се ползват с такава популярност сред жените. В съзнанието на нежния пол всички тези черти се превръщат в много привлекателен и сексапилен мъж, за който всяка жена си мечтае в определен момент от живота си.

Ето защо:

- Никога не е скучно с него. Той е непредсказуем и вълнуващ.
- Той е силен, агресивен и сигурен в себе си, това кара жените да се чувстват закриляни.
- Повечето жени не са срещали преди това друг, който да ги кара да се чувстват толкова желани .
- Неуспехите в живота му не са негова грешка, той определено се старае да си стъпи на краката.
- Той е адски чаровен и емоционален.
- Непрекъснато повтаря колко много харесва жената с него, което за дамите е сигурен знак, че той наистина го мисли.
- Има нужда от жената до себе си.
- Никога не изглежда жалък и нещастен.

Жените са изключително щастливи, когато успеят да привлекат вниманието на такъв човек. За него се носи славата, че може да има която поиска и всяка жена се чувства поласкана, че той се е спрял именно на нея.

Комбинацията между дете и мръсник в образа на „лошите момчета“ е това, което привлича жените толкова силно. Както обяснява Мадлен Алгафари, такива мъже успяват да изкарат на показ всички лица на една жена- на майка, любовница, приятелка довереница.

Много рядко връзката с такъв човек е дълготрайна, но сладко-горчивият спомен за него се връща отново и отново.
:wink: :wink: :wink:

hamilcar
01-09-2006, 16:35
"Кротък съм като агънце."

01-09-2006, 16:47
Много си прав 8) Аз лично не винаги съм "лошо" момиче,но понякога си признавам,че се държа отвратително-все пак всеки си има периоди :D А колкото до това с момчетата.. нормално е..докато жените са млади търсят тръпка, търсят нещо вълнуващо,но не и сигурно.. лошите момчета са хубава подправка в иначе скучното ежедневие, ама не трябва да се прави грубата грешка да се влюбиш в тях..тогава става мноого лошо :roll:

i'm so excited!
01-09-2006, 17:31
аз съм мноооого добро момиче :twisted: :D
а за лошит момчета.. може би щото знаеш, че никога няма да ти е скучно с него.. :roll:

SweetBunny
01-09-2006, 17:41
Az ne sum lo6y momi4e, sramejliva sum, stesnitelna i vinagi, vinagi davam mnogo dobur primer :oops: :oops: :lol:

Btw, kato gledam teq harakteristiki, mai poslednoto mom4e, s koeto bqh be6e ot tipa "dobro mom4e" :roll:

Dr. Kazimbutt
01-09-2006, 19:32
Аз явно съм си лош... :wink:

HeDa
01-09-2006, 19:48
Много си прав 8) Аз лично не винаги съм "лошо" момиче,но понякога си признавам,че се държа отвратително-все пак всеки си има периоди :D А колкото до това с момчетата.. нормално е..докато жените са млади търсят тръпка, търсят нещо вълнуващо,но не и сигурно.. лошите момчета са хубава подправка в иначе скучното ежедневие, ама не трябва да се прави грубата грешка да се влюбиш в тях..тогава става мноого лошо :roll:
Da taka e za loshite mom4eta , a za tova do kolko sym losho momi4e...hm..ne bih kazala , 4e sym mnogo dobra ama az bez da iskam naranqvam mom4etata :? i te si vikat taq e izpolzva4ka , ku4ka i t.n.t kvo li ne sym 4uvala..Sq kato ne haresvam edno mom4e i do otreja i vednaga stavam takava....

air_J
01-09-2006, 19:51
Установих, че съм много, много лошо момче! :twisted:

rowzz
01-09-2006, 20:10
ако не съм "лошо момче" ше трябва да седя гладен и сам за това съм ЛОШ..

Dupe
01-09-2006, 21:13
ами аз съм малко лошо момиченце.. :roll:

NaSkO_
01-09-2006, 21:20
Ne dobri4ak sum si az :D

`Death`Whore`
01-09-2006, 21:22
Определено не би ми харесало мъжът да се прави на безразличен и да се държи зле с мен. Аз също не го правя.

lina15
01-10-2006, 07:59
nqkoi put sum lo6a druk sum mnogo dobra.xaxa

thEClown
01-10-2006, 11:46
Супер браво да се намери някои които да ме опише максималко точно.
БРАВО срамно е но си признавам че съм точно такъв.Убийте ме с камъни сега.

MuMuTy-
01-10-2006, 11:56
Нали знаете , че добрите лесно се обичат. :D Както много други момичета аз обичам "лошите момчета"..Има много привилегии , но има и доста недостатъци...Но все пак и аз см малко луда така , че... :wink:

Девствен на 19
01-10-2006, 12:25
mnogo hора има притенциите,че са "лоши",но без покритие....повечето дето се прават на голяма работа са пълни....айде няма да казвам

El_Diablo
01-10-2006, 13:46
щото са тъпи курви затва. "момичетата се 4укат с лошите момчета, а се женят за добрите" някой го беше казал това, не помня кой.
П.С. като казвам "тъпи" нямам в предвид, че са с нисък коефициент на интелигентност.

thEClown
01-10-2006, 14:31
щото са тъпи курви затва. "момичетата се 4укат с лошите момчета, а се женят за добрите" някой го беше казал това, не помня кой.
П.С. като казвам "тъпи" нямам в предвид, че са с нисък коефициент на интелигентност.

Още едно съгласие от моя страна.Искат да ни испият мозъка и да си скъсат сънните артетии.
Жени оставете ме НА МИРА

*Poli*
01-10-2006, 16:35
2 Loveza NEO
Tva koeto napisa naistina e interesno, mnogo mi haresva.
Ponyakoga izglejdam kato "lo6o momi4e". Ima hora koito prosto ne vaspreimvat dobrotata mi, smisl ne ya ocenyavat, ne ya zaslujavat. Dori priyatelite mi me poznavat kato takava, phh, pak kolkoto i da ne mi se iska, ama nyama drug na4in, prosto go nyama, vse pak s dobrotata hora 4esto pokazvat svoita slabost.... nz de, pone taka 4esto izglejda. Ima hora s koito sm super mila i iskrenna, primerno, naiblizkata mi priyatelka(tya vika 4e se "razdvoyavam" kogato izlizam, smisl 4e se darja po korenno razli4en na4in navanka), brat mi (pogolyam, no pak samo kogato sme nasame), rodnini(razbira se).... Ponyakoga dosta tapo izglejda kogato nyakoi se pravi na viskomeren (nadut mai be6e na bg). "Lo6i hora" 4esto izlj4vai negativ, prosto sa nepriytatni. Mnogo e vajno kak se darji6 s hora, izob6to, vse pak 4ovek ne moje da sa6testvuva bez ob6tuvane....... bez priyateli.

S8K
01-10-2006, 16:52

Още едно съгласие от моя страна.Искат да ни испият мозъка и да си скъсат сънните артетии.
Жени оставете ме НА МИРАЗащо бе?Ти да не си решил да ставаш "монахиня",а?...та така начи...лошо момче... :lol:
:arrow: :arrow: :arrow: а по темата:Да,смея да твърдя,че съм лошо момиче...поне така ме определят бившите...е има и моменти на нежност,ама то си трябва...

01-17-2006, 08:53
2 Loveza NEO
Tva koeto napisa naistina e interesno, mnogo mi haresva.
Ponyakoga izglejdam kato "lo6o momi4e". Ima hora koito prosto ne vaspreimvat dobrotata mi, smisl ne ya ocenyavat, ne ya zaslujavat. Dori priyatelite mi me poznavat kato takava, phh, pak kolkoto i da ne mi se iska, ama nyama drug na4in, prosto go nyama, vse pak s dobrotata hora 4esto pokazvat svoita slabost.... nz de, pone taka 4esto izglejda. Ima hora s koito sm super mila i iskrenna, primerno, naiblizkata mi priyatelka(tya vika 4e se "razdvoyavam" kogato izlizam, smisl 4e se darja po korenno razli4en na4in navanka), brat mi (pogolyam, no pak samo kogato sme nasame), rodnini(razbira se).... Ponyakoga dosta tapo izglejda kogato nyakoi se pravi na viskomeren (nadut mai be6e na bg). "Lo6i hora" 4esto izlj4vai negativ, prosto sa nepriytatni. Mnogo e vajno kak se darji6 s hora, izob6to, vse pak 4ovek ne moje da sa6testvuva bez ob6tuvane....... bez priyateli.

OZENIAM MNENIETO TI))))

01-17-2006, 09:06
ами не знам, не съм жена.
И понеже съм имал поне 3 пъти разправии с полицията, и понеже отговарям и на някои от другите поределения за "лошо" мом4е и понеже оби4ам да пътувам на автостоп и да пуша забранени вещества, сигурно съм такова..
Такъв си се харесвам, не спазвам правилата.
Така е по-романти4но и жените май също смятат така.
"добрите" мом4ета са или много малки, или много задръстени, или ги има само по филмите.

good boys goes to heaven, bad boys- where they want.

01-17-2006, 09:09
[quote="thEClown"][quote=El_Diablo]щото са тъпи курви затва. "момичетата се 4укат с лошите момчета, а се женят за добрите" някой го беше казал това, не помня кой.
.
[/b]

Хаха, вярно е, това е така защото лошите мом4ета бягаме от женитбата като дявол от тамян:)...

само си забравил да допълниш, 4е дори след като се ожнят, жените продължават да се 4укат с лошите мом4ета, а добрите съпрузи се 4удят защо децата им не винаги прили4ат на тях, хаха..

тва да 4укаш омъжена жена е върха на вси4ки тръпки!!

white_chik
01-17-2006, 11:35
ne se mislq za lo6o momi4e vupreki 4e mai ostavam takova vpe4atlenie u horata.ina4e za "lo6oto mom4e" -ami da s nego vinagi e zabavno toi naistina te kara da se 4uvstva6 specialna.No ima ka4estva v "dobbroto mom4e " koito sa mnoo po-stoinostni.Nz v kraina smetka "lubovta e slqpa"-dobur,lo6-obi4am si go takuv,kakuvto e

Sad_eyes_f
01-17-2006, 14:16
Абе...гласувах, че НЕ съм лошо момиче...амааа...то без да искам(обърках се)...ихихи :lol: :evil:
А сега сериозно..на моменти наистина съм много, много лошо...стига да поискам :mrgreen: но също така стига да поискам мога да бъда и много добричка.
Относно лошите момчета...точно така е, всички момичета поне веднъж в живота си са се увличали по такъв тип мъже...а Защо??? - всяка има различни причини...При мен например .. ми..така се получава, че може би всеки втори, който си харесам се оказва "лошо момче"..някак си натам ме влече...немога да го обясня :oops:

Danielle
01-17-2006, 18:13
losham sam i oshte kak ;) hahha :)
a po princip momichetata si padat po loshite shtot te sa po otrakani po SEXY :)
vse pak zabranenoto e nai-sladko :)

01-17-2006, 18:25
Кой го е въвел тва понятие "лошо момче" ? Такова нещо няма ! Това са отрепки !

skyline_207
01-17-2006, 18:28

значи ти си ебати отрепката

01-17-2006, 18:40
Понятието е въведено от холивудската филмова индустрия, в първите уестърни има едни мом4ета, дето по цял ден седят в бара и пият и пушат, а по цяла нощ са в бардака и или играят покер, или хар4ат спе4еленото по жени, или се стрелят... и шерифа ги гони постоянно:)

01-17-2006, 18:41

значи ти си ебати отрепката
Казал скайпедераст 207 докато се гледал в огледалото !

Danielle
01-17-2006, 18:48
Понятието е въведено от холивудската филмова индустрия, в първите уестърни има едни мом4ета, дето по цял ден седят в бара и пият и пушат, а по цяла нощ са в бардака и или играят покер, или хар4ат спе4еленото по жени, или се стрелят... и шерифа ги гони постоянно:)tuk vlagame drugs smisal mai...... :)

edna_sladka
01-17-2006, 23:03
mi..az puk bqh "lo6o momi4e",no sre6tnah edin den "lo6o mom4e".Vidqh kolko gadno e da se ebavat s tebe za purvi put v jivota si i ottam natatuk se opitvam das sum ot dobrite,no neznam dali 6te uspeq...

He3HauKa
01-18-2006, 07:37

1.Не се обаждат по цяла седмица, но винаги звънят в събота вечер , за да ви поканят на парти.

5.Обаждат се по телефона в един през нощта, за да ви кажат колко им липсвате, след като цяла вечер са били с друга.

:wink: :wink: :wink:
Tova ne sa harakteristiki na ,,losho momche'' a na chovek na koito ne mu puka za teb....
,,Losho momche'' oznachava da varvi v razrez s okolnite ,da skacha na boi ,da pravi kakvoto si reshi no i da mu puka za teb... Lichno az predpochitam takiva momcheta zashtoto s tqh ima trypka ,nikoga nqma ednoobrazie i t.n. :twisted:

01-18-2006, 09:10

аз пък според мен само т.6 отговаря на определението за "лошо момче"
другото е просто някъф нереализиран плейбой или обикновен бройкаджия и калъф...
истинските лоши момчета са луди, опасни и т.н., но си имат чест и достойнство (които защитават) и никога не постъпват като путки...!!! (т1 до т.5)

KAKTO VINAGI SI NA "NIVO"..... :idea:

01-18-2006, 10:27
има един филм, Natural Born Killers,
там става въпрос за едно лошо мом4е и едно лошо моми4е, дето оба4е любовта им е по-силна от смъртта и от цялата щатска и федерална полиция;)

Lara Kroft
01-18-2006, 11:40
az sam nai-loshata ot vsi4ki! :P

Fcuk
01-18-2006, 11:43
az sam nai-loshata ot vsi4ki! :P
Ей тва ме разби чесно, кефиш ме :) Доста самочувствие се иска да кажеш подобно нещо, май хич не си скромна :D

poliii
01-18-2006, 11:56
nqkoi be6e kazal 4e dobrite momi4eta si vodqt dnevnici a na lo6ite ne im ostava vreme

Oyama
01-18-2006, 12:00

аз пък според мен само т.6 отговаря на определението за "лошо момче"
другото е просто някъф нереализиран плейбой или обикновен бройкаджия и калъф...
истинските лоши момчета са луди, опасни и т.н., но си имат чест и достойнство (които защитават) и никога не постъпват като путки...!!! (т1 до т.5)
Това че са те ебали в районното не означава че си лош амче си се оставил да те хванат.

01-18-2006, 13:03
аз пък говоря за друго, ама то като няма мозък с който да схванете...

нека за вас лошите момчета са тези, които не се обаждат по телефона...

vsi4ki znaem 4e si nai-umnia tuk(((())))

midnight...
01-18-2006, 13:08
ако критерий за лошо момче е държанието му като надута второкласничка.... :lol:

madi
01-18-2006, 13:14
ami ponqkoga dobra-ponqkoga losha.... :? :? :roll: zavisi ot situaciqta...nali taka?
kolkoto do "loshite mom4eta"....hm....mislq 4e nqma smisul da komentiram.i "za" i "protiv" 8) :oops: :oops:

01-18-2006, 13:23

sto pak to4no vtoroklasni4ka

midnight...
01-18-2006, 13:33

що па не?!
първокласничките са неопитни
третокласничките вече са с много опит
абе мамка му такъв е израза :shock:

01-18-2006, 14:09
Абе тва е много смешно Аз отговарям напълно на изискванията за лошо момче ,но несъм.Което значи ,че нещо изброените неща не са верни.

01-18-2006, 14:16

що па не?!
първокласничките са неопитни
третокласничките вече са с много опит
абе мамка му такъв е израза :shock:

dobre de...ne se iadosvai... :wink:

WILD__BOY
01-18-2006, 14:17
хаха
тва ли било лошо момче хахаахаха
зле зле
тва са малоуници, не лоши момчета. Чиста проба идиоти ;)

Oyama
01-18-2006, 14:20
Харесвам лошитее момчетааа и тоооя стил направо не издържам азззз когато ти си мил. :lol:

01-24-2006, 08:36
хаха
тва ли било лошо момче хахаахаха
зле зле
тва са малоуници, не лоши момчета. Чиста проба идиоти ;)

bate..dobre li si...vsi4ko nared li e))))) :lol:

02-07-2006, 17:33

e tuk e palno to4no s takiva :lol: