View Full Version : Може ли...?!?!?!
_Z_0_R_I_
01-09-2006, 16:49
така...днеска с гаджето спорихме дали може да има и да съществува добро приятелство между едно момиче и едно момче?Защо мислите така?Аргументирайте се!
`Death`Whore`
01-09-2006, 16:52
Може да съществува, ако и за двамата душевността на партньора не е от значение.
rusalkata_
01-09-2006, 17:13
ами как да няма?!има много ясно но често това приятелство става любов...в смисъл единия от двамата се влюбва в другия,а понякой път и двамата...но иначе има! :roll:
^TikViChKa
01-09-2006, 17:21
Razbirase , che ima ... Moq nai - dobur priqtel e momche .. I sichko e idealno , razbirame se perfektno ..Ne e imalo po razlichni chustva ot priqtelstvo , no ako ima se nadqvam da gi prevuzmognem .. zashtoto s tova edinstvenoto , koeto she se postigne e da si razvalim prekrasnite otnosheniq ... :roll:
TheMaggie
01-09-2006, 17:24
Може да съществува, ако и за двамата душевността на партньора не е от значение. :twisted:
Ami, da za6to puk da ne su6testvyva. Ot dosta vreme osven gadjeto mi si imam i mnogo dobra priqtelka. Naistina predi si padah mnogo po neq no da ne zapo4ne6 ne6to za koeto posle ima goqlma veroqtnost da sujalqva6 prosto si natqkva6 ne6to otricatelno da kajem po viziqta i ili prosto se durji6 do kolkoto moje6. Naprimer v momenta na ne iskam ni6to pove4e ot priqtelstvo ot neq za6toto si imam polovinka s koqto spodelqm cqlata si obi4. Tova su6to e na4in po koito moje6 da zadurji6 stabilno priqtelstvo mejdy momi4e i mom4e. Ima i mnogo drygi na4ini... vupros na fantaziq i principi.
{P}evanescence{P}
01-09-2006, 18:14
ima est. ma ili sa razvalq ot tva 4e ediniq sa vlubva v drugiq a drugiq ne go obi4a ili kakto e kazano vsi4ko hubavo svyrshva vse nqkoga taka e s priqtelstvata
xDON CORLEONEx
01-09-2006, 18:19
Много ясно, че може да има, само когато момчето е педал, щото само педалите могат да слушат разговори за грим и червила и за тъпите ви женски чувства.
The Biker
01-09-2006, 18:22
Ima estestveno!Az imah nai dobra priqtelka no tq se vlubi v men i poznaite kakvo stana .. . :) !No opredeleno ima!
The Biker
01-09-2006, 18:24
xDON CORLEONEx brat nqma ni6to podobno!Az dokato imah nai dobra priqtelka nqma6e takiva ne6ta i pred priqteli i nasqkude vinagi si namirahme ob6ti temi kato izklu4im 4ervila i futbol ... Neznam 6to go razbira6 po toq na4in!
xOtkiSsSs
01-09-2006, 18:26
ima est. ma ili sa razvalq ot tva 4e ediniq sa vlubva v drugiq a drugiq ne go obi4a ili kakto e kazano vsi4ko hubavo svyrshva vse nqkoga taka e s priqtelstvata
mm napylno sam syglasna pri men stana neshto takova imam si gadje i nai-dpbriq mi pr sy6to e momche i stana nqkvo takova super gadno toi naistina mn me haresva(nai- dobriq mi pr) pyk az si go chuvstvam kato nai-dobyr pr i naprao LESH :shock:
Зависи, но аз мисля че е възможно... :wink:
teenkopele
01-09-2006, 19:01
Според мен е напълно възможно.Казвам го от личен опит. :wink:
Характера е от значение.
He3HauKa
01-09-2006, 19:05
Mislq che moje da ima NO PO4TI vinagi ediniq ima chuvstva kam drugiq ili super mn se revnuvat i nqkakvi takiva izpalneniq ..Lichno az sam imala 2-ma nai dobri priqteli i dvamaata pochnaha da ma haresvat apak az gi imash samo za averi za tova veche gledam momchetata okolo men da sa mi prosto dobri poznati :lol:
_Z_0_R_I_
01-09-2006, 20:13
dam...to 4e priqtelstvo ima..ima .No bez da ima 4uvstva(vliubvane ..obi4ame..)prosto priqtelstvo
LP_girl_14
01-09-2006, 20:14
Да,разбира се че е възможно!Имам много добри приятели момчета и даже аз лично на моменти предпочитам момчета за приятели,защото при тях поне няма такива глупости като завист,интриги и клюкарстване(поне при тия дето познавам) :wink:
CVETELLINA
01-09-2006, 20:28
Да,разбира се че е възможно!Имам много добри приятели момчета и даже аз лично на моменти предпочитам момчета за приятели,защото при тях поне няма такива глупости като завист,интриги и клюкарстване(поне при тия дето познавам) :wink: точно така според мен може да има такова приятелство дори понякога то е по -силно и трайно отколкото да си приятел с човек от същия пол :roll: