Влез

View Full Version : Девствена ли съм???

Wife^of^goD
01-09-2006, 19:04
Здравейте пак съм аз, чувала съм че е жъзможно да загубиш девствеността си не само от полов акт но и от вдигане на тежко, мн разтягане и физически упражнения.значи един ден отидох до тоалетна маий бях пренасяла нещо не си спомням точно но помня че изпишках нещо странно и след това имаше само една две капки кръв.Другото е че приятелят ми вече два пъти си е вкарвал пръстите докрай и казва че нищо не е усетил (преграда или нещо такова).та..сега не съм много наясно дали съм девствена или не .кажете ми вашето мнение :?: :roll:

`Death`Whore`
01-09-2006, 19:10
1. Девствено е момиче, в чиято вагина не е влизал пенис. Ако за теб една леко разкъсана ципа значи, че не си девствена, можем да приемем, че си "жена".
2. Девствената ципа има дупки(няколко малки или една по-голяма), през които излиза менструацията. И в които могат да влязат пръсти. Което не значи, че ципата е разкъсана.

slu4aen
01-09-2006, 20:04
Значи на ципата (Химена) наистина има отворче.но това за "девствена си ако не е имало пенис в теб" са глупости.Но пък приятелят ти тряя да има ебаси дългите пръсти.. все пак ципата е по-навътре.
а за вдигането на тежко.. не съм чувала до сега такова нещо!
имах една "приятелка" дето беше спала с 2 момчета и чак 3-тото я отвори.. смисал след 3-тия и е текло кръв,тогава я е боляло кат са го правили.. има сякви неща :(

rowzz
01-09-2006, 20:07
хем си девствена, хем си бременна :evil: :twisted: 8) ..

kaua
01-09-2006, 22:10
f0r3v3r]хем си девствена, хем си бременна :evil: :twisted: 8) ..
:D :D :D :D

`Death`Whore`
01-09-2006, 22:13
имах една "приятелка" дето беше спала с 2 момчета и чак 3-тото я отвори.. смисал след 3-тия и е текло кръв,тогава я е боляло кат са го правили.. има сякви неща :(

Може просто третият да е имал по-голям пенис и да не е била достатъчно възбудена. Което не значи, че не я е отворил първият.

lina15
01-10-2006, 07:52
ami neznam...Kato spi6 s mom4e sledva6tiq put 6te razbere6 :wink:

01-13-2007, 21:09
нз от колко време е пусната таз тема ама искам да кажа и аз нещо
slu4aen
ако си мислиш че таз ципа се намира навътре мноо се лъжеш само на олко 4-5мм е тва го знам щото уча медицина мно се лъжеш човек :-D

pljok
01-13-2007, 21:37
i k0 na4i kat0 ti e skysana cipata iii ve4e ne si devstvena taka li ? tova ne zavisi li dali si spala s nqkoi ? 6oty az primerno treniram iiii si4ki kazvat 4ee gimnasti4kite iii pove4eto sportistki sa otvoreni 6oty sa raztegnati...na4i nikoi ne e devstven :) :D

totev
01-13-2007, 21:51
Едно момиче вече не е девствено едва след полов контакт. Разкъсването на химена преди това не означава нищо.
Химена се намира на съвсем малко разстояние от входа на влагалището, човека си го каза
само на олко 4-5мм .
накратко: девствена си ;) , като спиш с приятеля си, тогава няма да си :)

MoHuTo
01-13-2007, 21:56
Едно момиче вече не е девствено едва след полов контакт. Разкъсването на химена преди това не означава нищо.
Химена се намира на съвсем малко разстояние от входа на влагалището, човека си го каза
само на олко 4-5мм .

alkobalko
01-14-2007, 08:50
само на олко 4-5мм .

bungle
01-14-2007, 08:56
Кьорави ли сте, та не виждате, че темата е от преди 1 година ? :-k

white_shadow_f
05-07-2008, 20:10
едно момиче е девствено тогава когато не е правило секс. Това че химена е разкъсах съвсем не значи че е загубила девствеността си. Има случаи при които момичета се раждат без химен (малко са но ги има). И все пак той може да бъде разкъсан от мн други неща не само при правене на секс. :?

Virtuallll
05-07-2008, 20:17
Като правиш секс с приятеля си ще разбереш дали си девствена или не.

Относно бъркането с пръсти, нали каза, че приятеля ти не е усетил нищо ... Какво подяволите трябва да усети?! Великата китайска стена?

Съвземи се малко :) тест за бременност има, но несъм чувал за тест за девственост, като направиш секс с приятеля си за 1ви път ще разбереш...

emviii
05-07-2008, 20:18
Значи на ципата (Химена) наистина има отворче.но това за "девствена си ако не е имало пенис в теб" са глупости.Но пък приятелят ти тряя да има ебаси дългите пръсти.. все пак ципата е по-навътре.
а за вдигането на тежко.. не съм чувала до сега такова нещо!

vij sq himena e na vhoda na vlagalishteto ne e na vatre za info samo ... inache za teshkoto sa gluposti spored men chuvala sum az za gimnastichki i takia raoti ... na praktika spored men ne si devstvena

x3eme
05-08-2008, 08:58
hora.... :-D taq tema e ot predi 2 godini :-D

krem4et0
05-08-2008, 09:00
Темата е стара!