View Full Version : Крайно време е да спра...
The Saint
01-09-2006, 23:39
Чекии... добре известни на всички млади и не толкова млади представители на мъжкия (и на женския) пол... От известно време нещо не се харесвам - много лъскам, по 5-6 пъти на ден. Ужас - сутрин с това ставам, през деня докат уча...лъс-блъс... следобяда пак и вечерта преди да заспя пак... направо в чудо съм се видял, не знам какво да ви кажа. Не че не е нормално да мастурбираш, ама това вече... ще се побъркам. Как да спра? на 19 съм, девствен съм, не съм се целувал, а що чекии съм отлепил сигурно поне 2 пъти повече съм свършвал, в сравнение с хората на моята възраст. Анцука ми "мирише на риба", не знам какво е това нещо... Може ли да ме светнете, ако спра(стига да искам, мога да го направя), това ще ми помогне ли да си намеря приятелка? За манастир е мойта работа... ама и там не знам цял ден затворен между 4 стени какво ще правя? Тоя проблем ми се появи изведнъж след НГ и... по цял ден, учене, тек, пак тек и пак учене... ПОМОЩ:(((((((((
California
01-09-2006, 23:45
и ние кво да направим?
Спокойно като (ако) си намериш приятелка няма да спреш да лъскаш :lol: .
Може ли да ме светнете, ако спра(стига да искам, мога да го направя), това ще ми помогне ли да си намеря приятелка?
Това няма нищо общо. Просто си търси такава, независимо мастурбираш ли или не. Единственото важно при търсенето е да не го правиш единствено с цел да правиш секс. Ако толкова ти се прави - събираш 50 кинта и отиваш на някоя елитна кака /хайде, няма да казвам къде ги има, защото е тийн форум/ и тя ще те отрака.
Иначе, на Ояма заключението е добро, в този случай :twisted:
Ти през седмицата все с един анцуг ли ходиш? 8) Сменяй ги и нищо няма да има има :D
thEClown
01-10-2006, 12:07
Лъскай си на воля никой досега не е умрял от това.Смятам че ще ощастливиш избранницата на сърцето си .
Девствен на 19
01-10-2006, 12:19
пФ пич поспри се малко е как може по 4-5 пъти на ден да си праиш чикия........не ти ли писва :?:
Виж нормално е през 3-4 дена като се поразгониш ,но твойтоооооооо
thEClown
01-10-2006, 16:29
Накрая ще стане като клечка.
The Saint
01-10-2006, 22:43
Днеска не съм лъскал:)
Днеска не съм лъскал:)
Кой пробира - масторбира .... (народна мъдрост)
:lol:
Един приятел ги беше спрял за 41 дена,за да бие рекорда от оня филм.После обаче пак започна.Нямат отказаване да знайш :lol: с цигарите е по-лезно.иначе ходи да си хабиш енергията другаде.Аз примерно след фитнес нямам желание,преди пък се въздържам...
Девствен на 19
01-11-2006, 04:00
41?????///аз ще умра,по-точно малкия ще умре от стрес
minimalistic
01-11-2006, 04:23
Харесай си някое момиче, запознай се с нея (ако не я познаваш) и ... абе намери си приятелка и спри да лъскаш:> Тя ще ти бъде нещо като стимул. И като лъскаш ще се чувстваш сякаш и изневеряваш.
Аз така си го мисля че можеш да спреш или поне да намалиш, че са много 5 на ден бе!
teenkopele
01-11-2006, 16:18
Може ли да ме светнете, ако спра(стига да искам, мога да го направя), това ще ми помогне ли да си намеря приятелка?
Това няма нищо общо. Просто си търси такава, независимо мастурбираш ли или не. Единственото важно при търсенето е да не го правиш единствено с цел да правиш секс. Ако толкова ти се прави - събираш 50 кинта и отиваш на някоя елитна кака /хайде, няма да казвам къде ги има, защото е тийн форум/ и тя ще те отрака.
Иначе, на Ояма заключението е добро, в този случай :twisted:
Ти през седмицата все с един анцуг ли ходиш? 8) Сменяй ги и нищо няма да има има :D
:wink: