PDA

View Full Version : bez prezervativ

01-10-2006, 13:10
pravite li sex bez prezervativ?moq priqtelka nikoga ne pravi S pr 6oto ina4e bilo mn po-qko.edinstveniq pyt kogato sym probvala bez prezervativ ne be6e to4no PYT..a be6e 2 pyti gadjeto mi si go vkara i tfa be6e.vqrno be6e po-qko no ne mislq 4e si struva cqloto pritesnenie i vaikane za malko po-golqmo udovolstvie.vie kak mislite?

Soldier_OF_Fortune
01-10-2006, 13:11
Ако си сигурна в човека до теб може и без но по полов път се пренасят много болести така, че е по-желателно СЪС!!!
А удоволствие винаги има.

hamilcar
01-10-2006, 13:16
С бившата ми приятелка първите 10тина пъти с презерватив(защото ми беше за първи път с нея и трябваше да свикна),но след това без.

---------
01-10-2006, 13:35
moqta priqtelka beshe devstvena i v nachaloto kato q otvorih go pravehme sus, zashtoto i dvamata se pritesnqvahme no sega veche sviknahme i tq mi ima doverie i go pravim bez prezervativ. mnogo po hubavo e...:) samo trqbva da vnimavash povechko che da ne stane fal... :shock:

iWant2FeelYou
01-10-2006, 13:50
e az sum siguren v sebe si i vupreki tova ne si pozvolqvam da go pravq bez..nishto che go pravq ot tolkova godini..ako znaesh kak da go napravish ..i s bez i sus vinagi shte ti e qko :)
i kato zakluchenie ..na vsichkoto tova koeto kazah sus 3445345345 prikazki .. Use Condoms...they wanna safe yo Life..:)

miloto_girl_4e
01-10-2006, 13:54
не бих правила секс без презерватив в близките няколко години :!:
не мисля,че се струва риска и притесненията :roll:
а и момче,което е по-малко,около 16-19 години,според мен не може да се контролира много,много ..

foxi_V12_turbo
01-10-2006, 13:56
az taka mislq

feel me
01-10-2006, 14:02
4esno da si priznaq,nezma kakvo e da pravi6 sex sus prezrvativ.nikoga ne sme polzvali s priqtelq mi.nezam kakvo e use6taneto.naistina hubavo e da se polzva, zaradi bremenost ,bolesti,no ako vqrva6 na 4oveka do teb?

miloto_girl_4e
01-10-2006, 14:04
4esno da si priznaq,nezma kakvo e da pravi6 sex sus prezrvativ.nikoga ne sme polzvali s priqtelq mi.nezam kakvo e use6taneto.naistina hubavo e da se polzva, zaradi bremenost ,bolesti,no ako vqrva6 na 4oveka do teb?

вярваш на човека,но дали вярваш на оная му работа?!
не винаги момчето може да контролира кога да свърши,а и знаем за течността,отделяна преди да свърши .. съдържа сперматозоиди :!:

HopeLesss
01-10-2006, 14:20
не бих правила секс без презерватив в близките няколко години :!:
не мисля,че се струва риска и притесненията :roll:
а и момче,което е по-малко,около 16-19 години,според мен не може да се контролира много,много ..

И аз съм на същото време. До сега не съм го правила без презерватив. С презерватив също ми е готино. Не мисля за половин-един час удоволствие да си съсипя живота. Колкото и доверие да имам на човека до мен, гафове стават всеки ден...

California
01-10-2006, 16:39
на всеки ли вярваш,че няма някоя болест??
аз ако ти кажа, че утре отивам на Луната ще ми повярваш ли?

angel4e_s_krila
01-10-2006, 17:03
Правила съм секс без презерватив но само със сегашния приятел,който всъщност ми е и първият ( в сексуално отношение) доверие си имаме,а и за 8 месечна връзка не е станало още нищо фатално,но това не значи че всеки път го правим без,напротив.Рядко са случеите в които си позволяваме малко свобода в това отношение.

Bor4e Kamenoski
01-10-2006, 18:24
Правил съм веднъж, обаче олепах гъбички и от тогава действам на принципа "парен каша духа" - никога вече без! Трябва да призная обаче, че кефът е много по-голям без презерватив.

blqblqblq
01-10-2006, 18:26
Ako si siguren v partniora si zashto da ne go pravite bez prezervativ po qko e :wink:

California
01-10-2006, 19:11
Ako si siguren v partniora si zashto da ne go pravite bez prezervativ po qko e :wink:
ами правете го без презерватив, ама после да не четем теми от типа "Имам странен обрив,болест ли е?"...."Той не свърши в мен ама дали съм бременна?"

01-11-2006, 12:26
Ако вярваш??
за какво да му вярва, 4е ще се ожени за тенб, ако родиш или 4е ще ти даде пари за аборт??
(да оставим болестите настрана за момент)
без презерватив само поза 69 или анален,
или пък ако жената е омъжена ве4е, хаха

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 13:10
hm i az ne mislq 4e si struva :? po dobre si e s prezervativ . hem predpazva ot veneri4eski bolesti hem ot bremennost .

Roxy
01-11-2006, 14:05
всички сте големи паранои..кат не сте го правили без презерватив тогава кво говорите..всеки си решава сам нямате право да ги съдите...аз го правя без и досега никога не съм се притеснявала чак толкова много и всичко си е било наред..само недейте да казвате че съм безотговорна..имам си глава на раменете използвам я и знам кое е най-добро за мен.

California
01-11-2006, 15:38
всички сте големи паранои..кат не сте го правили без презерватив тогава кво говорите..всеки си решава сам нямате право да ги съдите...аз го правя без и досега никога не съм се притеснявала чак толкова много и всичко си е било наред..само недейте да казвате че съм безотговорна..имам си глава на раменете използвам я и знам кое е най-добро за мен.
не прави заключения кой го е правил без презерватив и кой не!
никой не съдим, ама за това има хиляди деца в домове за сираци и за това 16 годишни правят аборти,за това има един куп хора заразени с венерически болести!Щото и те като теб "си имат глави на раменете" и "знаят кое е най-доброто за тях"!

01-12-2006, 21:59
може да прозву4а брутално, ама пред гинеколога 4акат на опашка все "пазени" моми,
помислете си.
за жената и без тва разлика няма, а за мъжа като иска истински кеф поза 69 е върха..

Klizmata
01-13-2006, 08:07
Nemoga da razbera za6to momi4eto koeto e pusnalo temata e tolkova prosto.Abe momi4e vzemi da smeni6 dilura ako nqkoi mladej ti lepne ne6to taka ti moje6 li da si znae6 v koq mrusna putka si e naviral huq i posle si go navira v tvoita i ti lepva ne6to i ti po4va6 da se oplakva6:
AAA okapva mi mindjata
AAA putkata mi miri6e
AAA imam triper
AAA imam bqlo te4enie

e kak nqma da ima6 kato se 4uka6 bez prezervativ v ob6ti linii pravi kvoto iska6 vkarai si spi i vsi4ki vidove hepatit i sifilis i taka na tatuka posle da ne piska6 oba4e.

`Death`Whore`
01-13-2006, 13:18
Всъщност, за жената има разлика. И на всичкото отгоре кондомите се изсушават.