PDA

View Full Version : strah me e da ne se razdelim

pritesnena_vliubena
01-10-2006, 13:43
imam gadje ot 2 meseca.obi4am go.no s nego sme pravili vsi4ki vazmojni neshta koito pozvolqvat samiq sezon.i mislq che vzemame da si omrazvame...trqbva da se misli optimistii4no no prosto chuvstvam ch kogato zastanem edin do drug vseki znae kakvo shte kaje drugiq i nqmame kkavo da si kajem a edna vrazka se gradi na spodelqne i razgovori az mislq che ako imahme pove4e idei za razvle4enie prez studeniq sezon {ne moje da se razhojdame mnogo e studeno ne mojem da hodim na plaj hodili sme i na basein i na diskoteka i na bilqrd i t.n. smqtam che kolkoto i vaobrajenie da imam ne moga da izmislq neshto drugo molq vi vpregnete malko romantika i mi kajete kakvo da pravq sashto taka kak da zapazq vrazkata si cqla i taka che da ne si omraznem pone oshte 2-3meseca kogato shte e po toplo i shte imame pove4e vazmojnosti
pritesnena vliubena

Ekita
01-10-2006, 14:45
Това,което ти правиш,се нарича водене на връзка,просто,защото всички така правят...На бас,че си на има няма 13-14,видяла,че всичките й приятелки си имат гаджета и сега и тя да не остане по-назад...И го обичала...става ми жалко като чета такива неща,вие просто изкривявате думичката обич до невъзможност...
Ако наистина обичаш човека до себе си,никога няма да си зададеш тези въпроси,още по-малко да пускаш темата във форум в интернет.Защото една връзка не се състои в това да намираш все нови и нови занимания,да се чудиш как да се разнообразиш,защото иначе ще дойде края.И то да го караш на сезони...Не,честно не знам да се смея ли, да плача ли...
Аз съм с един и същи човек 12 месеца,всеки ден,от един клас сме,почти по цял ден сме заедно,а часовете,в които не сме на училище,пак искаме да ги прекарваме заедно.И до сега не ми се е случило нито веднъж да се зачудя какво да правим,защото ми е скучно.Просто се наслаждавам на присъстието му,на разговорите,на докосванита,на всичко.
Ако ти не можеш да измислиш как да ти е хубаво с един човек,то по-добре да не бъдеш с него.
съжалявам,че съм толкова критична,но просто понякога ме хващат дяволите при такива теми...

sherry
01-10-2006, 15:59
Ama vie tova hodene za razvlekatelno 6ou li go imate...stranno e tova,koeto si napisala,qvno s tozi 4ovek izob6to nqmate temi za razgovor,qvno ne mojete da si prekarate qko i da se otpusnete kogato ste zaedno.Kak moje da ti sa nujni zabavleniq vseki den,za da ti e veselo s nego??
Az s moq daje da se vidim u doma za malko,pak mi e hubavo pri misalta,4e sam si s nego.Ne moje vseki den da ima kuponi i zabavleniq,vrazkata ne e sam zabavleniq i bezgrijie.Ponqkoga trqbva da e spodelqne,obsajdane na problemite s partniora,sebeotdavane.Ne e nujno da ste vseki den na razli4no mqsto,za da vi e hubavo,trqbva da se nau4ite da se radvate edin na drug.A i ima o6te ne6to.Vie hodite samo ot 2 meseca i ste se nasitili na vrazkata vi.Tova me navejda na misalta,4e tq e osnovana samo na bazata na udovolstvie.Nqma po-silni 4uvstva,nqmate nujda edin ot drug.No haide moeto mnenie na strana,eto ne6to,koeto moje da pravite prez zimata
-da hodite na diskoteka
-da hodite na kafe
-da otidete na planina zaedno,da karate ski
-da se razhojdate iz snega,da se radvate na prirodata,daje moje da se zamqrvate sas snqg,da se snimate
-da badete u vas ili u tqh-da si ustroite lubovna ve4erq,moje i na sve6ti
-da otidete na kupon v nqkoi ob6t poznat,kupon s hubava muzika i priqtni hora
-da otidete na kino
-prosto da ti doide na gosti ili ti na nego,da si pusnete nqkoi hubav film,da se gu6kate i da hapnete ne6to
:wink:

rusalkata_
01-10-2006, 16:09
ма вие само за това ли сте заедно?!за да си прайте гот...една връзка не е само оригинални идеи каде ще ходим,какво ще правим...ако наистина се обичате няма да се отчуждите един от друг,няма да си омръзнете...ама ващо май наистина е развлекателно шоу... :roll:

EsCaPeR
01-10-2006, 17:13
ма вие само за това ли сте заедно?!за да си прайте гот...една връзка не е само оригинални идеи каде ще ходим,какво ще правим...ако наистина се обичате няма да се отчуждите един от друг,няма да си омръзнете...ама ващо май наистина е развлекателно шоу... :roll:

Мдам....
Явно ходят само ей така щот си нямат друга работа.
Любовта не е само натискане,целувки и секс...
Според мен чувствата са на първо място...
В случая явно вие не РАЗГОВАРЯТЕ за чувствата си
и за това какво искате да се промени и какво не във
връзката ви ....ВЯРВАЙ МИ ако си говорехте поне малко за чувствата си щеше да е малко по-добре

01-10-2006, 20:23
Май не си въобще влюбена щом задаваш такива въпроси или въобще се замисляш за такова нещо...

amarno
01-11-2006, 08:38
Е това е най-глупавия пост в света! Връзката ти като че ли се гради на това какво правите в "студения сезон" или какво искате да правите!!! Според мен след като повдигаш този въпрос и то по-този начин просто или не си готова за връзка по-дълга 2-3 седм. или просто няма да стане с този човек! има ли тръпка душичке където и да сте, каквото и да правите ще е върха, но ще дойде времето и сама ще го разбереш, а дотогава успех :D

ZAZZZI
01-11-2006, 08:43
mi pravete SEX
1. nqma zna4enie sezona
2. nikoga ne omrazva
8)