View Full Version : Какво не бихте направили в секса?
Аз примерно не бих го направил с животно...И без садо-мазо!
:wink: :arrow: :wink: :arrow: :wink: :arrow:
HopeLesss
01-10-2006, 14:41
И аз съм твърдо против секса с животни. Тва е извратено :evil:
Сигурно има и нещо друго, което не бих направила, ама сега не се сещам :roll:
vklu4ete i mene v kluba :oops: a i su6to ne sum nekrofilka ili pedofilka,vsi4ko dr e ok mai ako ne propuskam ne6to
thEClown
01-10-2006, 15:40
Без животни без мазо-садо без мъже.
А и без латекс , противогази найлон свещи щипки и бичове камщици е за последното :?
miloto_girl_4e
01-10-2006, 16:26
без животни :!: :x
без секс с възрастни :x
аммм кво друго.. не се сещам за нищо друго,но може и да има ..
hamilcar
01-10-2006, 16:35
С животни,садо мазо и мъж никога няма да го направя,най-вероятно има още нещо,но в момента не се сещам.
ми както сички без животни,садо мазо :roll: ,а иначе обичам да опитвам нови неща.... 8) :lol:
thEClown
01-10-2006, 17:07
ми както сички без животни,садо мазо :roll: ,а иначе обичам да опитвам нови неща.... 8) :lol:
8) 8) 8)
8) 8) 8)кво бе? 8)
Bor4e Kamenoski
01-10-2006, 18:13
Не бих го направил с животно, както и с мъж. Заклет хетеросексуалист съм. Също така не бих се прежалил за някоя закъсала възрастна дама, то май няма и да ми стане с такава.
Девствен на 19
01-10-2006, 18:28
пФ .. с живото ....май ще е яко да си направа сефтето с куче,а?:))
Базик
thEClown
01-10-2006, 18:58
8) 8) 8)кво бе? 8)
Радвам се на поста ти.Но следващия път ог напиши с главно БЕ трябва да те понауча как да кълнеш. :D :D 8) 8)
Обичам новите неща.
dude познавам един немски дог който ще те распори по диагонал ако хване.Мога да ти дам адреса на колибката му. :D :mrgreen: :D
"72 часовият Ахмед страшилището на пустинята фане ли ви ше му полирате ятагана"
thEClown
01-10-2006, 19:12
С бастуна бе човек покажи и кривото на бастуна.Споко утре ще имам и решение на казуса можем ли да оправим старица с проходилката и имали това действие почва по света и у Нас.
angel4e_s_krila
01-10-2006, 20:22
Не бих опитала :
1 с някой дъртак
2 с циганин
3 с животни
4 анален :shock:
5 садо-мазо
нз кво още 8)
`Death`Whore`
01-10-2006, 20:25
Не бих го направила с някой противен.
Мразя Садо-мАзо и не бих си пъхал езичето в нечии аналТ. :shock:
8) 8) 8)кво бе? 8)
Радвам се на поста ти.Но следващия път ог напиши с главно БЕ трябва да те понауча как да кълнеш. :D :D 8) 8)
Обичам новите неща.
Оки,нямаш проблем...а за тва "Обичам новите неща",кво лошо има???сексперименти,то иначе не е интересно... 8)
thEClown
01-12-2006, 08:15
8) 8) 8)кво бе? 8)
Обичам новите неща.
Оки,нямаш проблем...а за тва "Обичам новите неща",кво лошо има???сексперименти,то иначе не е интересно... 8)
Това имам предвид ,че ако не се еXпериментира след време еднообразието омръзва малко или много.Затова има и толкова много разнообразни и разночувственни пози. :D
Sad_eyes_f
01-12-2006, 14:32
1.С животни(твърде извратено е за моето съзнание)
2.Не си падам и по садистичните и мазохистичните неща в секса.
3.Секс за пари също не бих правила..
4.С някой, който ми е противен също няма да го направя, колкото и да съм закъсала :roll: :lol:
Амм...за друго май не се сещам в момента...
и с близък роднина/и с по-далечен също/ :x
thEClown
01-13-2006, 09:34
1.С животни(твърде извратено е за моето съзнание)
2.Не си падам и по садистичните и мазохистичните неща в секса.
3.Секс за пари също не бих правила..
4.С някой, който ми е противен също няма да го направя, колкото и да съм закъсала :roll: :lol:
Амм...за друго май не се сещам в момента...
Темата е "Какво не бихте правили в секса" а не за какво не бихте правили секс както и с кого не бихте правили секс.Добавям го това не за да те обидя ами защото може да се сетиш и за други неща.
Предполагам не би го направила с умряли(това май няма как да стане освен ако не е пукнал надървен)Или пък някакви извращения и гаври( като (хаиде да не прекалявам ще напиша) секс+ходене до WC едновременно)
seksi_kote_f
01-13-2006, 14:14
Abe vsi4ko trqbva da se izprobva ot tozi jivot :roll:
WindWaker
01-13-2006, 14:32
Abe vsi4ko trqbva da se izprobva ot tozi jivot :roll:
mnogo pravilno !
(e razbira se, s malki izklu4eniq )
без животни :!: :x
без секс с възрастни :x
аммм кво друго.. не се сещам за нищо друго,но може и да има ..
I az taka...E moje da se raznoobrazqva sexa ot vreme na vreme .. ama 4ak pyk tolkova :!: Tva e prekaleno... :twisted: