Влез

View Full Version : Обръснати "отдолу"?

01-10-2006, 14:41
Сега една малко шантава тема....

Обръснати "отдолу"?Kакво мислите за бръсненето на мъжете и жените "отдолу"? За жените, разбира се, че може би е задължително, но мисля, че е супер , ако и мъжете се бръснат.....Мислите ли, че е глупаво и мъжете да си правят “прически” долу, както жените си оформят триъгълника?
:wink:

HopeLesss
01-10-2006, 14:44
Що да е глупаво? Въпрос на предпочитания. Зависи как човек се чувства най-комфортно и как партньора му го харесва. Аз лично харесвам най-вече напълно обезкосмени отдолу. Важното е да няма "дивото зове" :shock:

poliii
01-10-2006, 15:07
taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?

01-10-2006, 15:14
taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?

RAZBIRA SE 4E NAPALNO GLADKO..TAKA EZIKA MI NE SRESTA ZATRUDNENIA)))) :lol:

thEClown
01-10-2006, 15:17
Естествено че трябва да е гладичко няма да се храним с коса еба*и.Но е
яко и когато има триъгълниче.ХЕХЕ сега като се замислих може да си пусна долу коса и да си направя масури или да си заформя пънкарско гребенче.Хехе или да си направя плитка като тази на брадичката на вокалиста от Статик Х.Ще мога да си правя и бънджи скокове ако стане по еластична.

playboy4et0
01-10-2006, 15:55
ам много ясно че тряа и момчетат да се браснем отдолу фе...няма да ходиш да ебеш като някакав селски ерген... пък и няма риск да хванеш срамни вушки :lol:

Девствен на 19
01-10-2006, 16:07
искам да попитам как си махате космите от топките.......? :oops:

01-10-2006, 16:14
искам да попитам как си махате космите от топките.......? :oops:

mnogo vnimatelno...s samobrasna4ka))))

thEClown
01-10-2006, 16:22
Ьехе с пинцета , кола маска , или се скубя.Шегувам се самобръсначка иначе по нагоре се подстригвам защото иначе като растат косъмчетата
някои от тях се объркват и тръгват да растат навътре и не е приятно.

miloto_girl_4e
01-10-2006, 16:32
амииии да ти кажа,че според мен това си е въпрос на лична хигиена :!: а и все пак искате свирки,нали? - емии на никой не му е приятно да се занимава с косми :?
твърдо ЗА обезкосмяването,както на жените,така и на мъжете :D

hamilcar
01-10-2006, 16:47
И мъжете и жените трябва да се бръснат,без никакви прически.

angel4e_s_krila
01-10-2006, 16:50
За обескосмяването съм и при мъжете и при жените все пак не кофти ако някой заблуден косъм ти попадне между зъбите докато му правиш фелацио например :lol: шегувам се , но определено поддържам тезата че освен по-хигиенично е и по-естетично

KUMBa
01-10-2006, 16:52
Що се отнася лично за мен повече си СЕ харесвам без косъмчета,но имам лееееееко проблемче,че от бръсненето или епилирането там ми се появяват гнойни пъпки,които страшно мн болят и сърбят...бе мн кофти работа...затва се обезкосмявам там най-мн 1-2 пъти в годината :oops: (хихихх).
За мъжете-ми все ми е едно честно да ви кажа,пък и колкото и извратено да ви звучи мн ме нервят мъжете/момчетата,които си бръснат корема,краката...аре подмишниците може,интимните части -все едно:)
Ми т'ва'й:)

California
01-10-2006, 17:02
ми аз лично не оставям никви косми по мен...
и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване :roll: :lol:

Svetlana_Pei4eva
01-11-2006, 15:19
и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване :roll: :lol:
i az taka :lol: :lol:

Night_shadow_f
01-11-2006, 19:01
otnosno gnointe pupki,vidqh 4e po-gore nqkoi be6e spomenal,ima mehlem4eta za taq rabota,koito pomagat da nqma surbej,rani,gnoini pupki i t.n....i opredeleno mislq 4e muja bi priel po-dobre nqkoe i drugo 4erveno petunce ot pup4ica,otkolkoto kosmi.....v izli6uk.Samo 2 puti v godinata?Momi4e ti kakvo,da ne si otglejda6 ne6to tam??.....absoliutno ZA obezkosmqvaneto,napulno,i pri jeni i pri muje!

MAFIOZO
01-11-2006, 19:49
e mnoo qsno 4e trqbva da se brusnem!sa prestavi si otiva6 da prai6 seks s nqkoq ama super gotina i kvo svalq ti ga6tite i kvo da vidi kato onaq ot stra6en film 1 ili 2 ne sam siguren! da zema durvoseka4kata na dqdo ot selo???az se brusna absolutno na sqkude kraka h*i zadnik korem mi6nici lice :D po kosata ne tam si puskam dulga :D

rowzz
01-11-2006, 20:35
аве лайна..само на жените е яко поне за мене..

01-11-2006, 20:44
aaaaa da we kato nqkoq gorila si vse 1 ako ne se brusne6 pone pod mi6nicite ne te priznavam

momi4eto_M_!_S_T
01-11-2006, 20:48
am spored men ne e lo6o tva si e tqhnoto tqloi mogat da pravat kakvoto re6at

Sad_eyes_f
01-12-2006, 14:48
Не мисля, че е глупаво...Даже мое лично предпочитание е той да бъде обезкосмен отдолу...
Никак не е лощо даже,така както жените се грижат за себе си на интимните места,така и мъжете да го правят.

S_L_A_D_U_R_K_A
01-12-2006, 15:28
Ох има милион теми, винаги съм била "за" обескосмяването и на двата пола :
1. Въпрос на хигиена
2. По-конфортно
3. Кой би праил френска на някой обрасъл храст :?

Но всичко си е въпрос на избор, аз лично го правя и държа и на момчетата, с които съм да го правят

П.С А относно прическите отдолу при мъжете много много не ми харесва идеята!

one_touch
01-12-2006, 19:29
mi az mislq 4e e hubavo i dvata pola da se brysnat,no pri majete ne e 4ak tolkova fatalno(osven ako okusmqvaneto ne e prekaleno de).da si pravqt pri4eski...mi az ako vidq na nqkoi 6e mi stane mnogo sme6no pyk neznam.

6matkata
01-12-2006, 21:28
ami popprincip e wapros na li4en izbor.wseki si ima tqlo i prawi s nego kakwoto si isak no wsse pak...e po dobre bs nqkak ako 6tete dori e i po higieni4no

thEClown
01-13-2006, 09:37
Аз ако се обескосмявах х2 в годината шях да съм си завормил еваси и гнездото с всякакви животинки вътре с които да си говоря когато ми е скучно. :mrgreen:

Klizmata
01-13-2006, 11:24
Mi moeto predlojenie e:
Abe 6to ne vzemete vsi4ki da si obrusnete runtavite katerici 6toto mnogo miri6e :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

seksi_kote_f
01-13-2006, 13:41
Estestveno 4e trqbavc i te da se brusnat :wink:

01-14-2006, 22:57
А от дупарата как махате космите бре :) ?

jugolo
01-14-2006, 23:07
Brawo wsi4ki bili obezkosmeni !! Kak lujite samo jenki ! Zatowa poslednite dwe gi brusnah w banqta za da moga da gi izlija kato bql 4owek.

We4e ne brysnata jena = nqma seks da hodi da q ebe nqkoj mrawoqd

Oyama
01-14-2006, 23:30
Последното мнение е култово :lol: . Иначе аз меко казано съм като робинзон "отдолу" :oops: а и подмишниците също си плета въжета, ебавам се бе, всички косми ще премахна безжалостно :twisted: .

pi4kaa
01-15-2006, 01:54
tryabva se obezkosnyava6 zadaljitelno dali si maj ili jena bez pri4eski i t.n.

01-15-2006, 01:57
tryabva se obezkosnyava6 zadaljitelno dali si maj ili jena bez pri4eski i t.n. и това боли :x

aHyC
01-15-2006, 08:07
HAhahahah az kat beh 7mi klas si napraih na kosmite na krakata kat tabla za 6ah aYGhaghaGH

Seth_Cohen
01-15-2006, 08:50
Hm... WoW hahah (stiga tolkova vuzklicania) !!!
Spored men e absoliutno normalno v dneshno vreme mujete da se obezkosmiavat okolo polovite im organi, kakto i da si brusnat mishnicite, a daje veche i tendenciqta da si brusnat krakata! :) Razbira se che ne e smeshnom, daje naprotiv govori za choveka che se griji za sebe si ! :)

lina15
01-15-2006, 09:13
Ami az se brusna,priqtelq mi samo ta malko maha.Poprincip vseki re6ava sam :D

WaKo
01-15-2006, 09:46
Е, аз не мога да разбера, защо решавате, че ако не си обръснат като гол охлюв не се "грижиш за себе си" или не си поддържан. Аз не се бръсна отдолу, а само се подстригвам, защото така ме кефи повече, и какво да не би да съм мръсен или нечистоплътен ? Тука някакъв ми разправя, че ако не се бръснел щял да хване животинки :shock: :shock: и после той ми говори за хигиена !! Бррр ... Е, съжалявам, ама за да хванещ животинки явно проблема не е в това дали и колко често се бръснеш, а в това дали и колко често се къпеш !!Аз като си бръсна главата да ви казвам ли на всички останали, че сте въшливи и мръсни, защото ходите с коса ? А ? Така че не бъркайте обезкосмяването с хигиената. Хигиената зависи от това колко често се къпеш, ако се къпеш всеки ден ще си чист, ако ще един косъм да не си махнал от тялото си и обратното. А обезкосмяването вече си е въпрос на лични естетически предпочитания

01-15-2006, 10:20
Ххахах една съмобръсначка на 1-2 седмици е за предпочитане.Отколкото да и се мотат на някое момиче
космаци от топките ми в устата и.Пък хигиената си е отделен въпрос.Въпрос на личен избор.

SeXyTo_f
01-15-2006, 10:31
i az taka :lol: :lol:
mhm, da...i az sam taka...samo4e az hodq na kola maska :roll:

х
01-15-2006, 10:50
Е, аз не мога да разбера, защо решавате, че ако не си обръснат като гол охлюв не се "грижиш за себе си" или не си поддържан. Аз не се бръсна отдолу, а само се подстригвам, защото така ме кефи повече, и какво да не би да съм мръсен или нечистоплътен ? Тука някакъв ми разправя, че ако не се бръснел щял да хване животинки :shock: :shock: и после той ми говори за хигиена !! Бррр ... Е, съжалявам, ама за да хванещ животинки явно проблема не е в това дали и колко често се бръснеш, а в това дали и колко често се къпеш !!Аз като си бръсна главата да ви казвам ли на всички останали, че сте въшливи и мръсни, защото ходите с коса ? А ? Така че не бъркайте обезкосмяването с хигиената. Хигиената зависи от това колко често се къпеш, ако се къпеш всеки ден ще си чист, ако ще един косъм да не си махнал от тялото си и обратното. А обезкосмяването вече си е въпрос на лични естетически предпочитания

he he, pi4 ti se zav1rna, i otnovo zapo4na da me radva6 s otgovorite si :D

a po temata, iz4etoh vsi4ko t1rpelivo i mislq 4e WaKo, dade nai-smislenoto mnenie. i az nerazbiram za6to trqbva br1sneneto da e sv1rzano s higienata. tova ne e vqrno! no 6te vi kaja ne6to drugo- okosmqvaneto pri m1jete e tqsno sv1rzano s potentnostta. zatova o6te praistori4eskite plemena sa znaeli 4e nai hubavoto pokolenie proizliza ot jeni s nadnormeno teglo, i silno okosmeni m1je.
v okosmqvaneto nqma ni6to stra6no. poznavam mnogo qki macki, deto super mnogo se v1zbujdat ot kosmati m1je.

az s16to nqmam ni6to protiv m1j1t do men da ne e gladko izbr1snat otdolu.
a za sebe si, obi4am da s1m gladka, prosto za6toto obi4am fino danteleno belio, a bi bilo kofti ako ot nego izlizat kosmi 8)

Oyama
01-15-2006, 11:41
Като почнеш да се ебеш ще видиш :wink: .

01-15-2006, 16:21
по темата мисля че и жените и мъжете трябва да се бръснат,но аз искам да попитам дали като се бръсна "отдолу" да удрям "контра" (момче съм)б :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: !БЛАГОДАРЯ!

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-15-2006, 16:26
Сега една малко шантава тема....

Обръснати "отдолу"?Kакво мислите за бръсненето на мъжете и жените "отдолу"? За жените, разбира се, че може би е задължително, но мисля, че е супер , ако и мъжете се бръснат.....Мислите ли, че е глупаво и мъжете да си правят “прически” долу, както жените си оформят триъгълника?
:wink:

shto da e glupavo ? ne e savsem normalno si e i az go namiram za hubavo :wink: kfo samo shotot e myj da e kato hrast ot dolu li :roll:

Nemiroff`
01-15-2006, 16:40
Въпрос на предпочитания и разбирания.

Bimper-ska
01-16-2006, 21:29
Gadjeto mi e baq kosmat, prosto si znae, 4e dokato ne iz4isti polojenieto svirka nqma da vidi.

01-19-2006, 19:21
Аз пък не съм съгласен,че момчетата трябва да си бръснат топките.Изглежда ми някак педерастко!Аре за мишниците може би е по-малко ненормално,ама за оная работа....А пък за крака,корем,гърди и тн. направо да не говорим!Имам един приятел,които си "оформя" веждите.Е тва на кво прилича?
И какво означава,че е по-хигиенично?Като се къпеш 4-5 пъти в седмицата къв е проблема?
Аз не се бръсна пък си имам приятелка от 7-8 месеца.Досега нито един път не се оплакала.Предполагам,че ще ме питате,затова да отговоря предварително:НЕ,не ми прави свирки!Но е така,щото аз не искам(колкото и странно да ви звучи:гнуслив съм!).И да,тя е обръсната.За момичета може би е по-нормално....Абе не знам,ваша си работа.Моето лично мнение е,че е твърде педерастко за да го направя!Единственото обръснато нещо по мен е главата ми! :twisted: Айде със здраве....

HeDa
01-19-2006, 20:31
И мъжете и жените трябва да се бръснат,без никакви прически.
I az sym na tva mneniee :twisted:

Lara Kroft
01-20-2006, 09:24
az sam gladka kato beb4e otdolu! :oops:

02-07-2006, 17:35
az sam gladka kato beb4e otdolu! :oops:

hm..da proverim li)))) :lol: