View Full Version : Обръснати "отдолу"?
Сега една малко шантава тема....
Обръснати "отдолу"?Kакво мислите за бръсненето на мъжете и жените "отдолу"? За жените, разбира се, че може би е задължително, но мисля, че е супер , ако и мъжете се бръснат.....Мислите ли, че е глупаво и мъжете да си правят “прически” долу, както жените си оформят триъгълника?
:wink:
HopeLesss
01-10-2006, 14:44
Що да е глупаво? Въпрос на предпочитания. Зависи как човек се чувства най-комфортно и как партньора му го харесва. Аз лично харесвам най-вече напълно обезкосмени отдолу. Важното е да няма "дивото зове" :shock:
taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?
taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?
RAZBIRA SE 4E NAPALNO GLADKO..TAKA EZIKA MI NE SRESTA ZATRUDNENIA)))) :lol:
thEClown
01-10-2006, 15:17
Естествено че трябва да е гладичко няма да се храним с коса еба*и.Но е
яко и когато има триъгълниче.ХЕХЕ сега като се замислих може да си пусна долу коса и да си направя масури или да си заформя пънкарско гребенче.Хехе или да си направя плитка като тази на брадичката на вокалиста от Статик Х.Ще мога да си правя и бънджи скокове ако стане по еластична.
playboy4et0
01-10-2006, 15:55
ам много ясно че тряа и момчетат да се браснем отдолу фе...няма да ходиш да ебеш като някакав селски ерген... пък и няма риск да хванеш срамни вушки :lol:
Девствен на 19
01-10-2006, 16:07
искам да попитам как си махате космите от топките.......? :oops:
искам да попитам как си махате космите от топките.......? :oops:
mnogo vnimatelno...s samobrasna4ka))))
thEClown
01-10-2006, 16:22
Ьехе с пинцета , кола маска , или се скубя.Шегувам се самобръсначка иначе по нагоре се подстригвам защото иначе като растат косъмчетата
някои от тях се объркват и тръгват да растат навътре и не е приятно.
miloto_girl_4e
01-10-2006, 16:32
амииии да ти кажа,че според мен това си е въпрос на лична хигиена :!: а и все пак искате свирки,нали? - емии на никой не му е приятно да се занимава с косми :?
твърдо ЗА обезкосмяването,както на жените,така и на мъжете :D
hamilcar
01-10-2006, 16:47
И мъжете и жените трябва да се бръснат,без никакви прически.
angel4e_s_krila
01-10-2006, 16:50
За обескосмяването съм и при мъжете и при жените все пак не кофти ако някой заблуден косъм ти попадне между зъбите докато му правиш фелацио например :lol: шегувам се , но определено поддържам тезата че освен по-хигиенично е и по-естетично
Що се отнася лично за мен повече си СЕ харесвам без косъмчета,но имам лееееееко проблемче,че от бръсненето или епилирането там ми се появяват гнойни пъпки,които страшно мн болят и сърбят...бе мн кофти работа...затва се обезкосмявам там най-мн 1-2 пъти в годината :oops: (хихихх).
За мъжете-ми все ми е едно честно да ви кажа,пък и колкото и извратено да ви звучи мн ме нервят мъжете/момчетата,които си бръснат корема,краката...аре подмишниците може,интимните части -все едно:)
Ми т'ва'й:)
California
01-10-2006, 17:02
ми аз лично не оставям никви косми по мен...
и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване :roll: :lol:
Svetlana_Pei4eva
01-11-2006, 15:19
и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване :roll: :lol:
i az taka :lol: :lol:
Night_shadow_f
01-11-2006, 19:01
otnosno gnointe pupki,vidqh 4e po-gore nqkoi be6e spomenal,ima mehlem4eta za taq rabota,koito pomagat da nqma surbej,rani,gnoini pupki i t.n....i opredeleno mislq 4e muja bi priel po-dobre nqkoe i drugo 4erveno petunce ot pup4ica,otkolkoto kosmi.....v izli6uk.Samo 2 puti v godinata?Momi4e ti kakvo,da ne si otglejda6 ne6to tam??.....absoliutno ZA obezkosmqvaneto,napulno,i pri jeni i pri muje!
e mnoo qsno 4e trqbva da se brusnem!sa prestavi si otiva6 da prai6 seks s nqkoq ama super gotina i kvo svalq ti ga6tite i kvo da vidi kato onaq ot stra6en film 1 ili 2 ne sam siguren! da zema durvoseka4kata na dqdo ot selo???az se brusna absolutno na sqkude kraka h*i zadnik korem mi6nici lice :D po kosata ne tam si puskam dulga :D
аве лайна..само на жените е яко поне за мене..
aaaaa da we kato nqkoq gorila si vse 1 ako ne se brusne6 pone pod mi6nicite ne te priznavam
momi4eto_M_!_S_T
01-11-2006, 20:48
am spored men ne e lo6o tva si e tqhnoto tqloi mogat da pravat kakvoto re6at
Sad_eyes_f
01-12-2006, 14:48
Не мисля, че е глупаво...Даже мое лично предпочитание е той да бъде обезкосмен отдолу...
Никак не е лощо даже,така както жените се грижат за себе си на интимните места,така и мъжете да го правят.
S_L_A_D_U_R_K_A
01-12-2006, 15:28
Ох има милион теми, винаги съм била "за" обескосмяването и на двата пола :
1. Въпрос на хигиена
2. По-конфортно
3. Кой би праил френска на някой обрасъл храст :?
Но всичко си е въпрос на избор, аз лично го правя и държа и на момчетата, с които съм да го правят
П.С А относно прическите отдолу при мъжете много много не ми харесва идеята!
one_touch
01-12-2006, 19:29
mi az mislq 4e e hubavo i dvata pola da se brysnat,no pri majete ne e 4ak tolkova fatalno(osven ako okusmqvaneto ne e prekaleno de).da si pravqt pri4eski...mi az ako vidq na nqkoi 6e mi stane mnogo sme6no pyk neznam.
6matkata
01-12-2006, 21:28
ami popprincip e wapros na li4en izbor.wseki si ima tqlo i prawi s nego kakwoto si isak no wsse pak...e po dobre bs nqkak ako 6tete dori e i po higieni4no
thEClown
01-13-2006, 09:37
Аз ако се обескосмявах х2 в годината шях да съм си завормил еваси и гнездото с всякакви животинки вътре с които да си говоря когато ми е скучно. :mrgreen:
Klizmata
01-13-2006, 11:24
Mi moeto predlojenie e:
Abe 6to ne vzemete vsi4ki da si obrusnete runtavite katerici 6toto mnogo miri6e :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
seksi_kote_f
01-13-2006, 13:41
Estestveno 4e trqbavc i te da se brusnat :wink:
А от дупарата как махате космите бре :) ?
Brawo wsi4ki bili obezkosmeni !! Kak lujite samo jenki ! Zatowa poslednite dwe gi brusnah w banqta za da moga da gi izlija kato bql 4owek.
We4e ne brysnata jena = nqma seks da hodi da q ebe nqkoj mrawoqd
Последното мнение е култово :lol: . Иначе аз меко казано съм като робинзон "отдолу" :oops: а и подмишниците също си плета въжета, ебавам се бе, всички косми ще премахна безжалостно :twisted: .
tryabva se obezkosnyava6 zadaljitelno dali si maj ili jena bez pri4eski i t.n.
tryabva se obezkosnyava6 zadaljitelno dali si maj ili jena bez pri4eski i t.n. и това боли :x
HAhahahah az kat beh 7mi klas si napraih na kosmite na krakata kat tabla za 6ah aYGhaghaGH
Seth_Cohen
01-15-2006, 08:50
Hm... WoW hahah (stiga tolkova vuzklicania) !!!
Spored men e absoliutno normalno v dneshno vreme mujete da se obezkosmiavat okolo polovite im organi, kakto i da si brusnat mishnicite, a daje veche i tendenciqta da si brusnat krakata! :) Razbira se che ne e smeshnom, daje naprotiv govori za choveka che se griji za sebe si ! :)
Ami az se brusna,priqtelq mi samo ta malko maha.Poprincip vseki re6ava sam :D
Е, аз не мога да разбера, защо решавате, че ако не си обръснат като гол охлюв не се "грижиш за себе си" или не си поддържан. Аз не се бръсна отдолу, а само се подстригвам, защото така ме кефи повече, и какво да не би да съм мръсен или нечистоплътен ? Тука някакъв ми разправя, че ако не се бръснел щял да хване животинки :shock: :shock: и после той ми говори за хигиена !! Бррр ... Е, съжалявам, ама за да хванещ животинки явно проблема не е в това дали и колко често се бръснеш, а в това дали и колко често се къпеш !!Аз като си бръсна главата да ви казвам ли на всички останали, че сте въшливи и мръсни, защото ходите с коса ? А ? Така че не бъркайте обезкосмяването с хигиената. Хигиената зависи от това колко често се къпеш, ако се къпеш всеки ден ще си чист, ако ще един косъм да не си махнал от тялото си и обратното. А обезкосмяването вече си е въпрос на лични естетически предпочитания
Ххахах една съмобръсначка на 1-2 седмици е за предпочитане.Отколкото да и се мотат на някое момиче
космаци от топките ми в устата и.Пък хигиената си е отделен въпрос.Въпрос на личен избор.
SeXyTo_f
01-15-2006, 10:31
i az taka :lol: :lol:
mhm, da...i az sam taka...samo4e az hodq na kola maska :roll:
Е, аз не мога да разбера, защо решавате, че ако не си обръснат като гол охлюв не се "грижиш за себе си" или не си поддържан. Аз не се бръсна отдолу, а само се подстригвам, защото така ме кефи повече, и какво да не би да съм мръсен или нечистоплътен ? Тука някакъв ми разправя, че ако не се бръснел щял да хване животинки :shock: :shock: и после той ми говори за хигиена !! Бррр ... Е, съжалявам, ама за да хванещ животинки явно проблема не е в това дали и колко често се бръснеш, а в това дали и колко често се къпеш !!Аз като си бръсна главата да ви казвам ли на всички останали, че сте въшливи и мръсни, защото ходите с коса ? А ? Така че не бъркайте обезкосмяването с хигиената. Хигиената зависи от това колко често се къпеш, ако се къпеш всеки ден ще си чист, ако ще един косъм да не си махнал от тялото си и обратното. А обезкосмяването вече си е въпрос на лични естетически предпочитания
he he, pi4 ti se zav1rna, i otnovo zapo4na da me radva6 s otgovorite si :D
a po temata, iz4etoh vsi4ko t1rpelivo i mislq 4e WaKo, dade nai-smislenoto mnenie. i az nerazbiram za6to trqbva br1sneneto da e sv1rzano s higienata. tova ne e vqrno! no 6te vi kaja ne6to drugo- okosmqvaneto pri m1jete e tqsno sv1rzano s potentnostta. zatova o6te praistori4eskite plemena sa znaeli 4e nai hubavoto pokolenie proizliza ot jeni s nadnormeno teglo, i silno okosmeni m1je.
v okosmqvaneto nqma ni6to stra6no. poznavam mnogo qki macki, deto super mnogo se v1zbujdat ot kosmati m1je.
az s16to nqmam ni6to protiv m1j1t do men da ne e gladko izbr1snat otdolu.
a za sebe si, obi4am da s1m gladka, prosto za6toto obi4am fino danteleno belio, a bi bilo kofti ako ot nego izlizat kosmi 8)
Като почнеш да се ебеш ще видиш :wink: .
по темата мисля че и жените и мъжете трябва да се бръснат,но аз искам да попитам дали като се бръсна "отдолу" да удрям "контра" (момче съм)б :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: !БЛАГОДАРЯ!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-15-2006, 16:26
Сега една малко шантава тема....
Обръснати "отдолу"?Kакво мислите за бръсненето на мъжете и жените "отдолу"? За жените, разбира се, че може би е задължително, но мисля, че е супер , ако и мъжете се бръснат.....Мислите ли, че е глупаво и мъжете да си правят “прически” долу, както жените си оформят триъгълника?
:wink:
shto da e glupavo ? ne e savsem normalno si e i az go namiram za hubavo :wink: kfo samo shotot e myj da e kato hrast ot dolu li :roll:
Nemiroff`
01-15-2006, 16:40
Въпрос на предпочитания и разбирания.
Bimper-ska
01-16-2006, 21:29
Gadjeto mi e baq kosmat, prosto si znae, 4e dokato ne iz4isti polojenieto svirka nqma da vidi.
Аз пък не съм съгласен,че момчетата трябва да си бръснат топките.Изглежда ми някак педерастко!Аре за мишниците може би е по-малко ненормално,ама за оная работа....А пък за крака,корем,гърди и тн. направо да не говорим!Имам един приятел,които си "оформя" веждите.Е тва на кво прилича?
И какво означава,че е по-хигиенично?Като се къпеш 4-5 пъти в седмицата къв е проблема?
Аз не се бръсна пък си имам приятелка от 7-8 месеца.Досега нито един път не се оплакала.Предполагам,че ще ме питате,затова да отговоря предварително:НЕ,не ми прави свирки!Но е така,щото аз не искам(колкото и странно да ви звучи:гнуслив съм!).И да,тя е обръсната.За момичета може би е по-нормално....Абе не знам,ваша си работа.Моето лично мнение е,че е твърде педерастко за да го направя!Единственото обръснато нещо по мен е главата ми! :twisted: Айде със здраве....
И мъжете и жените трябва да се бръснат,без никакви прически.
I az sym na tva mneniee :twisted:
Lara Kroft
01-20-2006, 09:24
az sam gladka kato beb4e otdolu! :oops:
az sam gladka kato beb4e otdolu! :oops:
hm..da proverim li)))) :lol: