View Full Version : когато има някой в другата стая:)
дали за вас е по-възбуждащо да правите секс, когато има хора на една врата разстояние от вас, които нищо не подозират?
А когато има хора в стаята?така де интересно ми е вие как се чувствате, когато има компания наблизо?
Loveza NEO 1000 теми пусна спри се малко бе човек :shock: целия форум нафлуди :?
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
HopeLesss
01-10-2006, 15:01
Предпочитам удинението!
ooo mi as se pritesnqvam nqkoi da ne vleze u staqta :}}}}
JoInTcHe
01-10-2006, 15:25
Еми случвало ми се е,но и аз предпочитам удинението :roll:
Master_88
01-10-2006, 15:47
Ще има удоволствие но ще ми е притеснено от това че може да ни прекъснат
thEClown
01-10-2006, 16:19
Предпочитам да ми е спокойно за да мога да се отпусна но напоследак
започва да не ми пука особенно дали има някой наоколо.Е ако е жена може да се включи
miloto_girl_4e
01-10-2006, 16:46
според зависи.. :roll:
ако сме се много разгорещили .. няма да ми пука,че в другата стая има някого :wink:
но като цяло предпочитам да ми е по-спокойничко :wink:
П.С - Loveza NEO, нужно ли е да си флудиш темите така безсмислено?! Ако имаш намерение да говориш с някого нещо извън темата - ЛС :!:
hamilcar
01-10-2006, 16:49
Едно е сигурно не ми пречи.
яко е да има тръпка...на мен си е случвало да сме две двойки в 1 стая по едно и също време...
dj_tigrica
01-10-2006, 19:24
дали за вас е по-възбуждащо да правите секс, когато има хора на една врата разстояние от вас, които нищо не подозират?
А когато има хора в стаята?така де интересно ми е вие как се чувствате, когато има компания наблизо?
ami az ve4e sam go pravila i v dvata slu4aq....abe po dobre e da sme si sami...no taka e..nqkak..po....abe....nz...no pak ima udovolstvie i pak e qko.... :twisted: :twisted: :twisted:
E po dobre e na same .. ama i na men mi se e sluchvalo no ne sym mu mislila mnogo ..
`Death`Whore`
01-10-2006, 20:18
Никой не би посмял да влезе без да почука, когато аз и мъжа сме се затворили в някоя стая. Не ми пука кой е в другата стая.
Sexy_Blondy_L@dy
01-10-2006, 20:29
predpo4itam uedinenieto......taka nqma da se pritesnqvame dali nqkoi 6te ni vidi ili 6te ni prekasne i 6te se otdademe na udovolstvieto :oops: :wink:
Just_One_Girl
01-10-2006, 21:04
И аз предпочитам уединението. Пробвала съм да има в съседната стая, в същата стая.. ама кофти е :roll:
za prav pat go pravih dokato bashta mi speshe v drugata staq ... i naistina ima trapka 8)
anichkaaa
01-10-2006, 21:54
Emi na men 4esto mi se lsu4va kogato ima nqkoi v drguata staq,no mnogo pove4e mi haresva kogato sme sami i ne se pritesnqvame,4e nqkoi moje da doide i da ni prekusne,a ne dai si boje da ni vidi :lol:
`Death`Whore`
01-10-2006, 21:56
Винаги има опасност да ви прекъснат - да се приберат родители, например. Аз лично нямам собствен апартамент...
California
01-10-2006, 21:59
ми честно казано случвало ми се е да правя секс когато има друга двойка в стаята, но не виждам кво толкова възбуждащо ви действа...
секса за мен е интимен акт между двама души...за кво треа да ме гледат една сюрия народ :roll:
WindWaker
01-10-2006, 22:04
trupkata be6e golqma kogato pravihme seks v staqta, a malkiq mi plemennik (na 4 god) be6e vku6ti i iska6e da vleze v staqta, oba4e az q bqh barikadiral sus 2 stola i ne uspq malkoto izrod4e......i sa razvika na ba6ta mi v drugata staq 4e ne go puskam (za da mi razbie komputara) ama toi 4oveka znae6e 6o ne go puskam, i se opitva6e da mu obqsni kakvo pravq v momenta :PP
А когато има хора в стаята?така де интересно ми е вие как се чувствате, когато има компания наблизо?Рано или късно всички чуват.По-добре на сигурно.Не искам някой да влезе да ми гледа "косматия"г*з
Slu4valo mi se e da ima hora nablizo,dokato go pravim i ne mi se struva tolkova vazbujda6to.Ne 4e mi pre4i tolkova mnogo,no predpo4itam kogato sme sami,za6toto moga da se otpusna i da se naslajdavam napalno...
Ami na NG be6e slednata situaciq. Roditelite mi bqha v drugata staq i kolkoto i da se bqhme razgore6tili tuko opitame da preminem kum gotinata 4ast i ne6to 6te tropne i 6te ni stresne. E**ti kofti situaciqta i za men i za neq ako nqkoi ot na6te q be6e zavaril v po-neprili4na situaciq posle 6e me e qko sram...
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 13:20
:( ma tfa shte e otvratitelno na pravim seks kato ima i drug ... izobshto ne e romanti4no :cry:
Не мъ кежи предпочетам да съм сам с аверката много по яко ми е !
vse mi e edno, ne mi pre4i nikoi :P
lodka1330
02-19-2006, 19:18
pravila sum go s gadzeto mi pred drugi 2 momcheta koito bqha legnali v staiata i beshe mnogo hubavo,tova che me gledat chisto gola me vazbudi adski mnogo. No po princip predpochitam uedinenieto.
taka e po qko 6toto ima trupka
saglasen sam ludnica si e kat sa otatak va6te
teenkopele
02-19-2006, 21:17
яко е да има тръпка...
И аз това викам... :mrgreen: !
.::ReFLeX::.
02-19-2006, 22:15
Въобще не ми дреме !Нямам срам а и хората в другата стая най-вероятно ще са мои хора така че какъв е проблема.... :lol:
Въобще не ми дреме !Нямам срам а и хората в другата стая най-вероятно ще са мои хора така че какъв е проблема.... :lol:
mi problem ima....zastoto pove4eto sa leko zadrasteni)))
Sad_eyes_f
02-23-2006, 10:20
Ами...незнам кво е да има някой в съседната стая, ама ми се случи веднъж да има направо някой друг при нас В стаята.... :twisted: :oops: Честно казано ми беше много странно и притеснено, понеже другия спеше и ние внимавахме да не го събудим(но по мое мнение,той си беше буден през цялото време,просто си траеше,за да не ни секне :mrgreen: :smt005 )... Обаче друго си е уединението, по-хубаво е...Не се тревожиш да не ви прекъсне някой,просто си се наслаждаваш на преживяването и толкова...
Мухахаха все ми е тая то и да не подозират ще разберът ,но е за предпочитане да са в другата стая на 1 врата разстояние отколкото до мен.Демек не ме кефи да правя там квото правя накупони с 10 говеда е крави у стаята.
Runnaway
02-23-2006, 10:40
Аз пък правя секс с жената, а баща ми спи в другата стая ;)
Ice_Queen
02-23-2006, 15:31
и на мен не ми пречат хората в другата стая :smt016
ама в същата стая да има..не ми допада мн мн .. :smt012
Nqkolko pyti mi se e sluchvalo...dva pyti daje beshe studentska troika... :oops: V nachaloto mi beshe diskomfortno, no toi me predrazpoloji mnogo dobre i ne mi pukashe nikak daje... \:D/
Luna Lovegood
02-24-2006, 17:02
На рождения ден на гаджето ми миналата година...
купона си тече ние се гледаме и се възбуждаме=)
Отидохме в съседната стая ииии...Най-дивия секс ,който съм правила обаче по-едно време в най-напечения момент музиката спря и всички ни се смяха...и ни ебаваха 1 година после^^
но тръпката ня,а да я забравя никога!=)
AZ LI4NO PREDPO4ITAM DA SME SI SAMI,NO I DA IMA NQKOI V SUSEDNATA STAQ TOVA NE MI PRE4I!
The DooM
02-26-2006, 11:04
da imal sam takuv slu4ay.v ednata staq e gajeto mi,a v drugata az i nay-dobrata i priqtalka.