View Full Version : Мъжки подстрижки
pri4esko
01-10-2006, 17:03
Кажете някфа актуална подстрижка..до преди няколко месеца беше петле ... сега си мисля за съвсем леко оформяне на краищата и изтъняване на косата вместо подстригване .. отгоре да е повече отпред .. бритона повече подстриган и отзад да е малко по-дълга и един вид да си имам опашка отзад ... как мислите ? Кажете нещо яко или снимки в интернет!
brato subota 6te xodq na nqkaf SUPER moderen frizior priqtel na tatko i 6e mi zeme samo 20 leva ina4e za klient zima po 50 kinta :O ujas dobre 4e e frend na tatko! raboti v hotel hiltan! i v subota 6te me pravi i 6te se snimam i 6te pusna poust tuka!
WILD__BOY
01-10-2006, 17:20
хаха
смешник си .. и всички такива с тъпи, мазни чалга прически! Бъди естествен, а не модерен.
WILD__BOY napulno sum saglasen s teb!
hahah wie ste sme6nici be
Da si prai pri4eska kvat mu otiwa i twa e ...
I 6to pri4eskata trea da e to4no 4algarska i kvo razbira6 pod 4algarska pri4eska ?
Izob6to 6to si tolko ograni4en?
Ne si4ki im hareswa da hodat bez kosa ili s 1 sm kosa na glawata ....
tva e 6tot sa kompleksari!
HopeLesss
01-10-2006, 21:47
И на мене не ми е много ясно кое е чалгарска прическа???
По темата - отиваш в някое фризьорско ателие и се оставяш да те правят квото искат :twisted: Дано излезе нещо хубаво :D
WILD__BOY
01-11-2006, 11:02
tva e 6tot sa kompleksari!
чувствам се супер комплексиран господин "Повтарям квот съм чул" ( а именно че всички, които не харесвам са комплексари)
Мизерник
отиваш при добър фризиор ама добър означава добър,избираш си една хубава прическа от някой списание или каталог (то там има безброй,то навсякаде има впрочем) и ти я прави...И вече там се консултирай за изтъняването тва е идея м/у другото ...
А за оня мухлио WILD BOY ли е къф е ... тея с чалгарските прически са модерните,а точно модерните се набиват на очи,не като тебе водорасли дето се къпят 1 път в седмицата щото не искат да са модерни...
WILD__BOY
01-11-2006, 11:05
отиваш при добър фризиор ама добър означава добър,избираш си една хубава прическа от някой списание или каталог (то там има безброй,то навсякаде има впрочем) и ти я прави...И вече там се консултирай за изтъняването тва е идея м/у другото ...
А за оня мухлио WILD BOY ли е къф е ... тея с чалгарските прически са модерните,а точно модерните се набиват на очи,не като тебе водорасли дето се къпят 1 път в седмицата щото не искат да са модерни...
мухахаха .. къпя се секи ден лаъньо ... тея с модерните прически са хора без идентичност, без стил и собствена визия .. айде бегай да се къпеш :shock:
martuuu6
01-11-2006, 18:49
хаха
смешник си .. и всички такива с тъпи, мазни чалга прически! Бъди естествен, а не модерен.
:roll: ОК ,дай да не се постригваме тогава.Ще бъдем естествени щом казваш - така както майката природа ни е създала.Няма да се къпем,решим,постригваме или гримираме (момичетата) щото ще бъдем модерни и по твоята логика => ще запреличаме на тъпи мръсни чалгари комплексари. :lol:
Скъпи ми приятелио тъп ,научи значението на тая дума и тогава се заяждай по форумите.
WILD__BOY
01-11-2006, 19:32
хаха
:roll: ОК ,дай да не се постригваме тогава.Ще бъдем естествени щом казваш - така както майката природа ни е създала.Няма да се къпем,решим,постригваме или гримираме (момичетата) щото ще бъдем модерни и по твоята логика => ще запреличаме на тъпи мръсни чалгари комплексари. :lol:
Скъпи ми приятелио тъп ,научи значението на тая дума и тогава се заяждай по форумите.
Не до там толкова скъпи ми приятелю ... естествен относно себе си, характера си и интересите си, а модата. Модата е като кълъп, който вкарва хората в една проза ;) За това претендирах да не се докарват момчетата на некви гребени с адски много гел - мяза ма мазно! А и за мен тея шарении и гребени са си изгъзици за мен. Са тва си е мое мнение. На мен ми е смешно като видя такива "пичовци". Но поне се замслете не може ли да бъдете оригинални и да вложите нещо от себе си във визията ви.
айде стига толкоз .. крив, прав не вярвам ти да се пострижеш нбормално както и едва аз ще разбера тая мания по модата ;)
нали ся са на мода дългите косички изправени...блякс..гребен е тъпо
`Death`Whore`
01-11-2006, 20:21
I 6to pri4eskata trea da e to4no 4algarska i kvo razbira6 pod 4algarska pri4eska ?
Но него не го интересува какво ще му отива, а какво е модерно. Това е да си чалгар и да си с чалгарска прическа!
WILD__BOY
01-12-2006, 05:10
Но него не го интересува какво ще му отива, а какво е модерно. Това е да си чалгар и да си с чалгарска прическа!
agreed!
хаха
ti vij samo kakvo e napisal :
до преди няколко месеца беше петле
mama vi chalgarska izkradohte vsi4ko ot punk-ovete be ... hek-ovete, mentata, birata, grebenite - ujas ste! :? ne sym punk no me otvrashtavate - sq pyk i po4nahte da slushate LP shtoto e "moderno" POSERS!
Случайно да забеляза че темата е от 2006 ? :lol:
mehasnoname
05-20-2009, 14:35
1 номер ходя , педалските работи не ме кефят [-X