Влез

View Full Version : Мъжки подстрижки

pri4esko
01-10-2006, 17:03
Кажете някфа актуална подстрижка..до преди няколко месеца беше петле ... сега си мисля за съвсем леко оформяне на краищата и изтъняване на косата вместо подстригване .. отгоре да е повече отпред .. бритона повече подстриган и отзад да е малко по-дълга и един вид да си имам опашка отзад ... как мислите ? Кажете нещо яко или снимки в интернет!

01-10-2006, 17:19
brato subota 6te xodq na nqkaf SUPER moderen frizior priqtel na tatko i 6e mi zeme samo 20 leva ina4e za klient zima po 50 kinta :O ujas dobre 4e e frend na tatko! raboti v hotel hiltan! i v subota 6te me pravi i 6te se snimam i 6te pusna poust tuka!

WILD__BOY
01-10-2006, 17:20
хаха
смешник си .. и всички такива с тъпи, мазни чалга прически! Бъди естествен, а не модерен.

jr03t0
01-10-2006, 17:24
WILD__BOY napulno sum saglasen s teb!

01-10-2006, 18:36
hahah wie ste sme6nici be

Da si prai pri4eska kvat mu otiwa i twa e ...

I 6to pri4eskata trea da e to4no 4algarska i kvo razbira6 pod 4algarska pri4eska ?

Izob6to 6to si tolko ograni4en?

Ne si4ki im hareswa da hodat bez kosa ili s 1 sm kosa na glawata ....

01-10-2006, 19:01
tva e 6tot sa kompleksari!

HopeLesss
01-10-2006, 21:47
И на мене не ми е много ясно кое е чалгарска прическа???
По темата - отиваш в някое фризьорско ателие и се оставяш да те правят квото искат :twisted: Дано излезе нещо хубаво :D

WILD__BOY
01-11-2006, 11:02
tva e 6tot sa kompleksari!

чувствам се супер комплексиран господин "Повтарям квот съм чул" ( а именно че всички, които не харесвам са комплексари)
Мизерник

sdww
01-11-2006, 11:04
отиваш при добър фризиор ама добър означава добър,избираш си една хубава прическа от някой списание или каталог (то там има безброй,то навсякаде има впрочем) и ти я прави...И вече там се консултирай за изтъняването тва е идея м/у другото ...
А за оня мухлио WILD BOY ли е къф е ... тея с чалгарските прически са модерните,а точно модерните се набиват на очи,не като тебе водорасли дето се къпят 1 път в седмицата щото не искат да са модерни...

WILD__BOY
01-11-2006, 11:05
отиваш при добър фризиор ама добър означава добър,избираш си една хубава прическа от някой списание или каталог (то там има безброй,то навсякаде има впрочем) и ти я прави...И вече там се консултирай за изтъняването тва е идея м/у другото ...
А за оня мухлио WILD BOY ли е къф е ... тея с чалгарските прически са модерните,а точно модерните се набиват на очи,не като тебе водорасли дето се къпят 1 път в седмицата щото не искат да са модерни...

мухахаха .. къпя се секи ден лаъньо ... тея с модерните прически са хора без идентичност, без стил и собствена визия .. айде бегай да се къпеш :shock:

martuuu6
01-11-2006, 18:49
хаха
смешник си .. и всички такива с тъпи, мазни чалга прически! Бъди естествен, а не модерен.

:roll: ОК ,дай да не се постригваме тогава.Ще бъдем естествени щом казваш - така както майката природа ни е създала.Няма да се къпем,решим,постригваме или гримираме (момичетата) щото ще бъдем модерни и по твоята логика => ще запреличаме на тъпи мръсни чалгари комплексари. :lol:

Скъпи ми приятелио тъп ,научи значението на тая дума и тогава се заяждай по форумите.

WILD__BOY
01-11-2006, 19:32
хаха

:roll: ОК ,дай да не се постригваме тогава.Ще бъдем естествени щом казваш - така както майката природа ни е създала.Няма да се къпем,решим,постригваме или гримираме (момичетата) щото ще бъдем модерни и по твоята логика => ще запреличаме на тъпи мръсни чалгари комплексари. :lol:

Скъпи ми приятелио тъп ,научи значението на тая дума и тогава се заяждай по форумите.

Не до там толкова скъпи ми приятелю ... естествен относно себе си, характера си и интересите си, а модата. Модата е като кълъп, който вкарва хората в една проза ;) За това претендирах да не се докарват момчетата на некви гребени с адски много гел - мяза ма мазно! А и за мен тея шарении и гребени са си изгъзици за мен. Са тва си е мое мнение. На мен ми е смешно като видя такива "пичовци". Но поне се замслете не може ли да бъдете оригинални и да вложите нещо от себе си във визията ви.
айде стига толкоз .. крив, прав не вярвам ти да се пострижеш нбормално както и едва аз ще разбера тая мания по модата ;)

Roxy
01-11-2006, 20:01
нали ся са на мода дългите косички изправени...блякс..гребен е тъпо

`Death`Whore`
01-11-2006, 20:21

I 6to pri4eskata trea da e to4no 4algarska i kvo razbira6 pod 4algarska pri4eska ?

Но него не го интересува какво ще му отива, а какво е модерно. Това е да си чалгар и да си с чалгарска прическа!

WILD__BOY
01-12-2006, 05:10

Но него не го интересува какво ще му отива, а какво е модерно. Това е да си чалгар и да си с чалгарска прическа!
agreed!

SyLZaTa
01-12-2006, 05:24
хаха
ti vij samo kakvo e napisal :

до преди няколко месеца беше петле
mama vi chalgarska izkradohte vsi4ko ot punk-ovete be ... hek-ovete, mentata, birata, grebenite - ujas ste! :? ne sym punk no me otvrashtavate - sq pyk i po4nahte da slushate LP shtoto e "moderno" POSERS!

whisp
05-19-2009, 14:16
Случайно да забеляза че темата е от 2006 ? :lol:

mehasnoname
05-20-2009, 14:35
1 номер ходя , педалските работи не ме кефят [-X