View Full Version : С него съм, а искам другия!
D0wn_4_u
01-10-2006, 17:20
Просто...Преди няколко дена срещнах сродната ми душа.Интересите ни са еднакви, толкова е добър и мил...Момчето за, което винаги съм си мечтала...До тук ОК!Но в сърцето ми е една друга личност...Съвсем по-различно от гаджето ми.Той е лошото момче, той е...Но, по-дяволите не мога да зарежа гаджето си.Харесвам си го и не мога да го зарежа защото просто не съм такова момиче!Когато съм с гаджето си не мога да си избия другото момче с, което и да бих искала-нямам шанс...Побърквам се!Не издържам вече...С него съм, а искам другия... :cry:
miloto_girl_4e
01-10-2006, 17:44
щом искаш другия - значи не обичаш гаджето си :!:
може би си мислиш,че още го харесваш,но не е така .. просто всичко е навик..
сърцето ти желае друг,но разума ти подсказва,че ще нараниш момчето до теб,ако го зарежеш :!:
какво да правиш - разбери каква е истината ,влюбена си в другото момче,или просто искаш малко разнообразие :!:
LP_girl_14
01-10-2006, 17:44
Преди да решиш със кого да бъдеш,първо си изясни чувствата.Ако не изпитваш чувства към гаджето си-остави го,но го направи не заради новото момче,а заради самата себе си.Не е нужно да си с един човек,само защото така си свикнала,по навик.Но ако си обичаш приятеля,не скъсвай с него само заради една авантюра,за момче,което познаваш от няколко дни.И още един съвет-не излизай и със двамата.Колкото и трудно да е ще се наложи да избираш,щото е голяма възможността от 2 стола да паднеш на земята.Бъди с човека,който обичаш и който те кара да се чувстваш жива,щастлива и обичана.Успех и дано вземеш най-правилното решение :wink:
Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 18:48
Просто...Преди няколко дена срещнах сродната ми душа.Интересите ни са еднакви, толкова е добър и мил...Момчето за, което винаги съм си мечтала...До тук ОК!Но в сърцето ми е една друга личност...Съвсем по-различно от гаджето ми.Той е лошото момче, той е...Но, по-дяволите не мога да зарежа гаджето си.Харесвам си го и не мога да го зарежа защото просто не съм такова момиче!Когато съм с гаджето си не мога да си избия другото момче с, което и да бих искала-нямам шанс...Побърквам се!Не издържам вече...С него съм, а искам другия... :cry:
Това е, каквото и да имате, все ще сте недоволни!
Mi to taka sa kurvite! :evil:
v momenta sam v sa6tata situaciq.i az nz kakvo da te posavetvam.re6enieto e tvoe.poslu6ai sarceto si