View Full Version : kogato e nevazmojno
pyrvo syjaliavam za latinicata ama ne6to si razbih kirilicata sorry!sorry!sorry!
iskam da vi pitam kakvo pravite kogato obi4ate daden 4ovek,no znete 4e nqmate nikakvi 6ansove s nego?vijdate go vseki den i vseki den toi e ot kompaniikata taka da se kaje....kak se spravqte s mykata,kak preodolqvate onazi pronizva6ta bolka koqto vi obvzema?kak ne si razbivate psihikata kato go/q vidide s drug/a?
kak sybirate par4encata ot razbitoto si syrce?
az neznam kak no se nadqvam nqkoi den da uspeq...
И аз съм в подобна ситуация. Няма да я описвам, ще стане много дълго:)) Според мен, когато човек си хареса или се влюби в някого, с когото не може да бъде, той започва да го превъзнася излишно много. В смисъл такъв, той никога няма да разбере какво е да има "връзка" с този човек, но чувствата му го карат да си представя "недостижимия" в идеална светлина. Защото не се е сблъскал с отрицателните му черти. Не знам какво точно се е случило, дали сте си говорили на тази тема (макар че според мен не винаги е нужно да се говори;р), но най-добре е в такъв случай да си наложиш да го виждаш такъв, какъвто е. Когато го видиш, не мисли колко е прекрасен, как те разбира и т.н., разглеждай го критично. Вярно, трудно е, особено когато си мислим, че това са "най-светлите чувства", които сме изпитвали към някого. Но не си струва да си пропилеем живота с такива емоции. Много е неприятно, много е гадно такова положение, но трябва да вдигнем гордо глава. Колкото и да сме влюбени, не трябва да позволяваме на болката да ни обзема дотолкова, че да се отчаем :)
Ot4aqna ако беше момче щях да ти кажа
отиди се напии някъде и ще ти мине мъката
Не знам защо но аз виняги съм смятал че
момчето е този който трябва да тича да показва
любовта си,а не момичето.
В смисъл странно ми е когато някое момиче има чувства към момче и той не и обръща внимание ...
dokato si v edna kompaniq s nego i go vijda6 4esto,nqma da uspee6!
sama trqbva da nameri6 na4in da preydolee6 mukata
Някой си никой
01-11-2006, 09:54
А Какво ще кажете "да си с някого" а всъщност да не си с него ... да го боготвориш а той да не ти обръща внимание ... и така вече няколко месеца ... и да не можеш да се решиш да не си с него защото го боготвориш ... чивството е ужасно ... психиката ти се срутва
мислите ли че не ми се иска да е така и аз да не се влюбвам?! някак си не ми върви да се напия момиче съм,а колкото до това дали е перфектен-ами перфектен е наистина сега се мъча да измисля нещо у него което ме дразни но не мога,единственият му недостатък е че не е с мен..преди се заблуждавах че с времето ще ми мине,но сега незная...
Akivasha
01-11-2006, 10:51
И аз съм била в такава ситуация.Много е тежко.
Ами защо просто не си поговориш с него и не му кажеш как се чувстваш...поне ще знаеш,че си опитала.Иначе само ще се измъчваш.
Не знам...наистина е много тъпо това положение...Във втория пост написах нещата, които аз си казвам, горе-долу. Ситуацията е подобна - изведнъж заобичах човек от моята компания, когото познавам от 5 години и когото винаги съм възприемала като приятел, с когото мога да си кажа всичко. В такъв смисъл той беше "идеален", доколкото това е възможно. Той знае за моите чувства, всъщност той повдигна темата и твърдеше, че и той много ме харесвал, но после нищо не се получи...и така няколко месеца, аз всеки ден го виждам, той си има гадже, не говори с мен (не знам защо). Много се бях сдухала и, колкото и да мислех, не намирах нищо лошо в него. Сега не мога да кажа, че ми е безразличен, но съвсем не е като преди, а и като приятел не го ценя вече, защото, след всичките приказки, които изприказва как искал да бъде с мен, не ми е говорил от 3 месеца някъде...както и да е. Единственото, което мога да си позволя да съветвам, е да се опиташ да не мислиш толкова за това. Не се ядосвай, това имам предвид...Човек не може да се контролира в такива случаи, но колкото повече задълбава в нещо, толкова повече го превръща в проблем. Има и друго, както казаха вече - да говориш с него по въпроса. Аз лично не бих, след като си има гадже, но това е моята гледна точка.
teenkopele
01-11-2006, 16:04
sama trqbva da nameri6 na4in da preydolee6 mukata
:wink:
dosta problemi za koito se pita v tozi forum sum gi minala v edna edinstvena vruzka,vkliu4itelno i tozi.6te ti kaJa samo edno,kolkoto i bezsilna da se 4uvstva6 i kolkoto da ne ti se iska,sloji krai na tova i na vsqkakvi otno6eniq!Ot li4en opit kazvam,4e tova e edinstvenoto spasenie,4e e izkliu4itelno trudno,no stiga da go poiska6,t.e. da poiska6 da spre6 da strada6 i stiga da si go naloji6,6te se spravi6.
a i o6te ne6to,ne mislq 4e trqbva da govori6 s nego.V takiva slu4ai s razgovori ni6to nqma da postigne6,nai-mnogo da se douniji6 s obqsneniqta si.Drugiq variant e da govori6,no trqbva da subere6 mnogo sila i volq i da go popita6 6te se polu4i li ne6to ot m/u vas ili ne.Da mu kaje6,4e ili ima6 vsi4ko ili nqma6 ni6to,ako kaje ni6to,stava6 i si zaminava6 i pove4e NE SE VRU6TA6!
GOOD LUCK!;)
Trudno e da se savzeme6,kogato sarceto ti e razbito.Trudno e da jivee6 po sa6tiq na4in,kogato me4tite ti sa s4upeni.No e vazmpjno.Prosto trqbva da si silen i da prodalji6 napred,da tarsi6 otnovo 6tastieto si i da se radva6 na vseki mig.Da izliza6 po-4esto s priqteli,da si namira6 postoqnno nqkakva rabota,taka malko ili mnogo 6te se razseq6.I az sam stradala,bilo mi e mnogo tejko,no se opitvam da se savzema po nqkakav na4in.Po4ti ne uspqvam,no pone opitvam...
много ви благодаря на всички за отговорите,но аз така и не виждам решение различно от това да си чакам някога да спра да обичам.междувременно се оцелява някак....
Poiskai i 6te go vidi6!Sama se obri4a6 na stradanie,NEDEI!SUBERI SILI!
PaSsIoNaTe
01-12-2006, 16:15
spored men edinstveniq na4in da ne izpitva6 tezi 4uvstva kym dadeniq 4ovek e da se razo4arova6 ot nego,vypreki 4e e izklu4itelno trudno...
i az bqh v takava situaciq dosta vreme i izpitvah neponosimo jelanie da byda s biv6eto si gadje,a toi ima6e druga i dori q obi4a6e. togava s nego bqhme priqteli i se dvijehme v 1 kompaniq,vijdah gi vseki den zaedno i se izmy4vah do smyrt,znaeiki 4e ne moga da sym s nego,prikrivah 4uvstvata si,no ne mojeh da gi eliminiram,kolkoto i da se opitvah.. i tazi drama prodylji okolo polovin goina,kogato se slu4i ne6to,koeto okon4atelno promeni otno6enieto mi kym nego..
tova,koeto stana me nakara po4ti da go namrazq,za pyrvi pyt izpitvah otricatelni 4uvstva kym tozi 4ovek,po qdosana nikoga ne sym bila,tolkova silna be6e bolkata 4e sled tozi den syrceto mi se prevyrna v led.. tova ubi okon4atelno vsi4ki 4uvstva,koito izpitvah kym nego.bole6e me 4e taka se razviha ne6tata,no po kysno ostznah 4e tova e bilo edinstveniq na4in da go zabravq,i do izvestna stemen mu bqh blagodarna 4e e postypil taka s men...ina4e moje bi vse o6te 6tqh go iskam,a nqma6e da moga da go imam,za6toto nai malkoto zamina da u4i v dr strana i ne se vijdame...
ta kato zaklu4enie: kogato bqh v tvoqta situaciq,pomogna mi 1 negova postypka,s koqto me razo4arova izklu4itelno mn, i tova me nakara da zabravq taka boleznenite 4uvstva.. no tova nqma kak da go predizvika6 ti,zavisi edinstveno ot negovoto povedenie.i vse pak ti pojelavam nevyzmojnostta da ste zaedno da se prevyrne vyv 6tastliva vyzmojnost i da spe4eli6 syrceto mu,no ako ne stane-pojelavam ti edinstveno kysmet,za da go zabravi6 po byrzo i lesno!
sluncetooо
01-14-2006, 13:07
и аз съм била в твоята ситуация и даже все о6те не мога да го забравя!!в момента си имам друг приятел,който е страхтен,но аз продулгавам да мисля за НЕГО!имала съм прекрасни моменти с този 4овек,но вси4ко свър6и.Сега и той си има приятелка,която го оби4а истински,а тя ми е доста добра приятелка.И на вси4кото отгоре сме в една комания.За това единственето,което мога да кажа е 4е не трябва да вини6 себе си 4е го оби4а6.Знам 4е ти адски трудно да го гледа6 с друга(наистина е много гадно,но трябва да се пребори6 с това 4увство),а и ако м/у вас не е имало ни6то е по-добре за теб,а не като в моя слу4ай.Но аз по някакъв на4ин се опитвам да си спомням за хубавите ни моменти ,а не да се самосъжалявам,4е ни6то не се е полу4ило.В момента сме добри приятели и си споделяме за по4ти вси4ко,но дълбоко в мен аз о6те тайно се надявам,дори след време да се полу4и.ЗА ТОВА:недей да губи6 надежда,но и недей да подценява6 ситуацията.Можеж и ти като мен да се надява6 той да отвърне на 4увствата.А докато това стане можеж да си намери6 някой друг.Току виж по4не6 да мисли6 по-малко за другия.
seksi_kote_f
01-14-2006, 14:38
Znam kak se 4uvstva6. :cry: Az ti kazvam bori se za lubovta nali znae6 4e nadejdata umira posledna zaredi tova davai vsi4ko za da moje mom4eto na me4tite ti da e tvoq :wink:
TheMaggie
01-14-2006, 15:04
dokato si v edna kompaniq s nego i go vijda6 4esto,nqma da uspee6!
:!: