View Full Version : Не ми става в най-важния момент
Ами.. проблем :)
Приятелката ми ме възбужда когато сме заедно. Става ми когато се натискаме. Обаче свалим ли гащите и змията ме предава. Бахти тъпо ми е така :( И на нея.
Ако се случи да ми стане, се изпразвам за 2 секунди.
Сигурно е нещо на психическа основа.. ама ха де ? Пък ми се ебе 8)
Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 21:23
Яко се спичаш... или това е по-лошият случай - изпедерастял си. :lol:
Малко уточнение: аз съм на 19, тя на 17. И двамата си бяхме сефтетата ;) Сега обаче нямаме много възможност да оставаме на саме.. Пък когато стане и аз се издънвам.. ще умра :roll:
xax da karai go vse 1 da ne ti puka svalq6 ga6ti vur6i6 rabota i diga6 ga6ti i are da te nema! vupreki 4e kato se zamislq i az bqx taka kogato mi be6e za 1put ama sega ve4e raboti na pulni oboroti :lol: nqma otkaz
anichkaaa
01-10-2006, 21:32
Spokoino,ne se pritesnqvai.Tova kakto i ti samiq kazamoje bi se dulji na psihi4na osnova,a ne za6toto primerno priqtelkata ti ne te vuzbujda dostatu4no.Opredeleno trqbva da si mnogo spokoen v takiva momenti i da ne misli6 za ni6to drugo osven za tova kolko hubavo 6te si prekarate.Uspeh! :wink:
Девствен на 19
01-11-2006, 03:57
поговори си с приятелкатат ти аз така нмаправих....и стигнахме до извода,че ще пробваме пак и пак и пак и накрая ще стане;)Важното е да не ти пука от нея и да меожеш да си говориш с нея за всичко
minimalistic
01-11-2006, 04:36
поговори си с приятелкатат ти аз така нмаправих....и стигнахме до извода,че ще пробваме пак и пак и пак и накрая ще стане;)Важното е да не ти пука от нея и да меожеш да си говориш с нея за всичко
Ако може да добавя още нещо:>
Приятелката ти трябва да ти бъде и ПРИЯТЕЛКА (човек, с който да разговаряш, както със приятелите ти от мъжки пол). Ако нещо греша поправете ме:>
~Girl_Hunter~
01-11-2006, 06:01
ми..и аз така мисля ..4е трябва да се отпуснеш и да разговаряш с нея.Успех 8)
govoreneto mu e maikata....
Споко бе кака, не бой се. Все някой ден би трябвало да ти стане. Може проблема да е в приятелката ти ;)
Дишай, и се концентрирай. При някои мъже като се разсеят и всичко пропада.
Но все пак се консултирай с лекар ако няма подобрение.
e ti pak 4ak s lekar are stiga gluposti h*q ne mu stava kogato trqbva da i go bocne a pri si4ko drugo si e tip top i are na lekar are stiga gluposti