Влез

View Full Version : Спукана Гума....Help !!!!!!

01-11-2006, 16:36
Знячи проблема е следния днес на обяд правихме секс сас приятелката ми и аз сварших в нея но бях сас презерватив ... обаче като го извадих и като погледнах беше спукан ! Веднага отидохме в аптеката и купихме Пустинор Дуо и тя го изпи има няма 1 час след случката . Обаче тя е на антибиотици а на опаковката пише че антибиотиците намаляват ефекта на продукта...

Хора страшно се изплашихме .... :( дайте някой савет някой дето да му се е случвало

Dizi
01-11-2006, 17:01
Направили сте каквото трябва сега само трябва да изчакате мисля че няма да има проблеми ,шанса да е забременяла е малък ...

angel4e_s_krila
01-11-2006, 17:05
Според мен дори и да намаляват ефекта на Постинора все пак не го премахват напълно! Значи щом го е изпила на време,както твърдиш значи има мнооооого малка вероятност антибиотиците да са повлияли върху действието му.Ако все пак се самнявате много след около седмица е хубаво да си направи тест за бременност,за да сте сигурни дали всичко е наред.Обикновенно тестовете отчитат резултат след 1-вата седмица след рискувия контакт.А и забравих: влиянието на антибиотика зависи и от неговата сила,ако е прекалено силен има известна опасност,но ако е по-слаб според мен няма място за притеснения.

01-11-2006, 17:08
emi dobre a ako kato napravi test se okaje polojitelen ko pravim !? :oops: :cry:

angel4e_s_krila
01-11-2006, 17:11
Еми не се притеснявайте предварително,ако има нещо после следва посещение при гинеколог и консултация.

pinK_Baby
01-11-2006, 17:24
Я не си вкарвайте излишни паники :) Щом е пила Постинор няма опасност....Антибиотиците едва ли са повлияли толкова...ако не и изобщо... Нека си направи теста,но ти гарантирам,че ще е отрицателен...И да не вземе да се шашка мацката,че ще й закъснее и тогава...Спокойно съмнява ме да е станал гаф :)

pzzzzzz
01-11-2006, 18:20
ako e mom4e go krasti luis......ako e momi4e kasandra :)

01-16-2006, 20:43
a vazmojno li e da zakasnee malko ... ??

Dizi
01-16-2006, 20:45
хахаха след простинор очакваш да ти дойде навреме не го чакай толкоз...ще се измести доста датата ако ще да ти е бил супер редовен

iWannaFeelYou
01-16-2006, 20:47
Всичко е възможно на този свят, приятел :)
Нужно е само да повярваш :)