View Full Version : Искам малко внимание от момичетата :)))
Sramejliv
01-11-2006, 16:38
Здравейте ! Може да си мислите,че щтом съм с такъв ник съм много срамежлив,но тожа не е така . Не мога да разберя как от началото може да ме харесва определено момиче,а след 2-3 месеца да харесва друг и да ми го казва в очите ?! По принцип аз си търся сериозна връзка,но изобщо не намирам . :cry: Дайте някакъв савет как да задаржа дадено момиче при мен за по дълго време. При мен почти всички запознанства стават именно в форуми или в чата . Ако има момиче което си търси сериозна връзка може да ми пише на Е-маил -> kalinski@gbg.bg . Много съм самотен,толкова ми е зле че съм сам. Нямам си приятелка(гадже) . :cry: Мисля че мога да ислушвам много добре момичетата,но дали ставам за нещо повече от приятел с тях ?! Незная Слушам всякаква музика ,ходя на диско и пак си нямам приятелка . Какво да правя ???? Ужасно е !
Здравейте ! Може да си мислите,че щтом съм с такъв ник съм много срамежлив,но тожа не е така . Не мога да разберя как от началото може да ме харесва определено момиче,а след 2-3 месеца да харесва друг и да ми го казва в очите ?! По принцип аз си търся сериозна връзка,но изобщо не намирам . :cry: Дайте някакъв савет как да задаржа дадено момиче при мен за по дълго време. При мен почти всички запознанства стават именно в форуми или в чата . Ако има момиче което си търси сериозна връзка може да ми пише на Е-маил -> kalinski@gbg.bg . Много съм самотен,толкова ми е зле че съм сам. Нямам си приятелка(гадже) . :cry: Мисля че мога да ислушвам много добре момичетата,но дали ставам за нещо повече от приятел с тях ?! Незная Слушам всякаква музика ,ходя на диско и пак си нямам приятелка . Какво да правя ???? Ужасно е !
Tuk edva li she si namerish priqtelka!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 17:47
pi4 ne tyrsi momi4etata a gi karai te da te tyrsqt :wink: az taka pravq s mom4etata i se polu4ava veche si iam pr ot 1 godina
RoyTheReaper
01-11-2006, 18:25
hmm...serioznata vruzka ne e ne6to koeto se namira lesno. za da se polu4i trqbva dvamata partniori da si pasvat, da se kefqt edin na drug, da sa priqteli i t.n. edva li 6te uspee6 da si nameri6 seriozna priqtelka kato prosto si dade6 maila va nqkav forum, za6toto e tvurde veroqtno da popadne6 na nqkoq koqto prosto...ne stava. spored men trqbva da tarpi6 i da 4aka6. ne burzai :!:
pozdraf: Phil Collins - You can’t hurry love :wink:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 18:30
hmm...serioznata vruzka ne e ne6to koeto se namira lesno. za da se polu4i trqbva dvamata partniori da si pasvat, da se kefqt edin na drug, da sa priqteli i t.n. edva li 6te uspee6 da si nameri6 seriozna priqtelka kato prosto si dade6 maila va nqkav forum, za6toto e tvurde veroqtno da popadne6 na nqkoq koqto prosto...ne stava. spored men trqbva da tarpi6 i da 4aka6. ne burzai :!:
pozdraf: Phil Collins - You can’t hurry love :wink:
saglasna sam s teb :) naistina za da ima traina vryzka trqbva da ima i razbiratelstvo i doverie . a nai veche i priqtelstvo :) ne moje cql jivot samo da se e*e*e . se pak raz4itash na toia 4ovek v trudni situacii , a ne samo v legloto
Приятелю, тук не е сайт за запознанства, но няма да ти затворя темата.
Не я търси чак толкова, тя сама ще те намери :) Добри неща изричаш, ако са верни и си искрен, бъди сигурен, ще бъдеш щастлив в живота си и много обичан.
Желая ти много любов.
Другите са прави, послушай ги :P
`Death`Whore`
01-11-2006, 19:27
Май се опитваш да привлечеш момичетата с това, че не си "задръстен" - не си срамежлив, ходиш на дискотека, общуваш с момичета...по-добре изтъкни нещо друго. Не всяко момиче се впечатлява от отракаността на момчетата.
bolka_ot_spomeni_
01-11-2006, 20:24
xa ne e mqstoto tuk za zapoznanstva no 6to pa ne nqkoe momi4e moje da si ima nujda to4no ot takuv individ :P ta tova 4e ne se zadurja6 pove4e vreme zna4i ima ne6to koeto ne pravi6 kato trqbva za da produlji vruzkata,ne6to deto ne i haresva.. a moje da si padat leko kurvi4ki..ima gi sekvi nameri si f koeto ti otgovarq i haresva6 i se bori za liubovta i :!: :P samo moga da ti pojelaq uspeh v turseneto :)
CuST0M1z3
01-11-2006, 20:28
vsichko e shans po dqvolite
ти трябва да търсиш момичетата, а не те теб.. много малко момичета се осмеляват да поемат първата крачка... :)
teenkopele
01-11-2006, 20:41
f0r3v3r]ти трябва да търсиш момичетата, а не те теб.. много малко момичета се осмеляват да поемат първата крачка... :)
:) :wink: :wink:
f0r3v3r]ти трябва да търсиш момичетата, а не те теб.. много малко момичета се осмеляват да поемат първата крачка... :)
:) :wink: :wink:az da si priznaq pravq to4no obratnoto :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: vupreki 4e ponqkoga deistva te me namirat ili idvat pri men nqkoq diskoteka ama v pove4eto slu4ei _|_
white_chik
01-12-2006, 12:58
mi naistina moje bi ne tursi6 kudeto trqbva a vuv forum ili 4at 100% nqma da nameri6 momi4e osobeno za seriozna vruzka.Vsi4ko e vupros na 6ansa naistina ako q tursi6 nekoi den 6e q nameri6 a moje bi tq 6e te nameri
spoko ne se pritesnqvai ima vreme za si4ko!
`Death`Whore`
01-12-2006, 15:38
И във форум, и в чат може да се намери любовта, но не и когато я търсиш.
a da we! nali znae6:koito tursi namira....
`Death`Whore`
01-12-2006, 15:43
Не точно. Всичко се получава, ако го желаеш, но не и ако цялото ти общуване е във връзка с това и се чудиш как да стане.