PDA

View Full Version : Problem,molq vi pomognete mi!!

Didito
01-11-2006, 20:57
Zdraveite,super sym upla6ena v momenta,predi malko s priqtelq mi pravihme sex i kogato svyr6i go izkara i vidqhme,4e e spukan,no ima i o6te ne6to,4e toi pove4eto svyr6i navyn,moje bi nqkakvo syvsem malko koli4estvo e ostanalo v men,no vypreki tova se pritesnqvam ujasno,drugoto koeto e 4e sega ne sym v ovulaciq(znam,4e moje da se zabremenee i bez da sym v ovulaciq),utre 6te si kupq Postinor Duo i 6te go izpiq,no vypreki tova molq vi kajete mi ima li vyzmojnost da e stanal gafa i hap4etata da ne pomognat,a i vse pak e malka vyzmojnostta da e stanal naistina gafa!

girlka
01-11-2006, 20:59
Колкото по - рано си ги купиш утре (що не си ги купи сега:roll: ) толква по-добре. Не се притеснява пий утре хапчетата и всищко ше е наред :wink:

01-11-2006, 21:01
ako pitash men kupi vednaga postinor duo.. na edni priqteli tochno dnes im se sluchi twa i..qko spek zaebi.. tka che kupuwai po-burzo!

`Death`Whore`
01-11-2006, 21:02
"Овулация" е времето, в което можеш да забременееш. Това, което са ти казали, е било, че овулацията може да настъпи по различно време от месеца. А Постинор се пие възможно най-бързо.

angel4e_s_krila
01-11-2006, 21:09
До 72 часа трябва да се изпие Постинора иначе вече ще е късно,според мен има вероятност да си забременяла

01-11-2006, 21:33
Ehyeeee ne chi da ta psihiram ama ima mnoo golqma veroqtnyst az pone ot opit znam . S moita priqtelka tai stana i tq qbortira .Ko da praq kato mii golqm . Ama jeno gleai sled 9 meseca da ne pishesh v foruma che imash bebi :twisted:

Vampirela
01-11-2006, 21:35
Nqma spored toq i toq.Vednaga trebav da si kupi6 Prostinor i da go izpie6.nema kvo da 4aka6.Poprincip sa dve hap4eta purvo pie6 ednoto posle sled neznam si kolko 4asa drugoto ima na4in na upotreba,no sega mai sa nekvi novi i e samo edno hap4e.taka 4e vsi gi vzemi i gi izpii po nai-burziq na4in.i posle sled den-dva si napravi tezt za bremenost i sled sedmica i ne6to o6te edin.i tva 4e moje da zabremenee6 samo v uvolaciq da ne te uspokoqva mnogo 6toto ne vseki moje da si izlisli to4no uvolaciqta osven ako ne si govorila s lekar i t.n,ama 6tom pita6 mai ne si.pii hap4etata i ne raz4itai 4e nai-veroqtno 6te ti se razmien 6toto za belq 6te stane gaf

California
01-11-2006, 21:45
На всеки може да се случи да му се скъса презерватив!ами те другите вече го казаха!
Утре колкото се може по-рано отивай да си вземеш Постинор!
Прочети много внимателно упътването за да знаеш как се пие и какви странични ефекти може да има!