View Full Version : Въпросчее за сефтето!
liglata_back
01-12-2006, 10:10
Такам сори знам че сигурно има мн такива теми, но имам нужда от вашата помощ! Харесвам мн един пич, на 15 съм искам да се наебем, ама съм девствена, а съм му казала че не съм! Знам всички сега ще ми кажете, че трябва да му кажа! Нооо в случая не искам, като се наебем той ще разбере ли че съм девствена, мн ли ще боли, ако не му кажа?! Дайте оказания плс
ами като за начало тои самия6 6те усети;)
`Death`Whore`
01-12-2006, 10:13
МОже и да не се усети, ако си казала, че си го правила 1-2-3 пъти. Но ако си го убедила, че имаш опит, няма да стане.
`Death`Whore`
01-12-2006, 10:21
Дори да не е опитен, тя като започне да се дърпа и като усети, че ще влезе трудно, ще осъзнае истината, според мен...
liglata_back
01-12-2006, 10:25
мииии супер опитен е ии си мисля, че ако му го кажа че съм и няма да е с мен...
California
01-12-2006, 10:34
мииии супер опитен е ии си мисля, че ако му го кажа че съм и няма да е с мен...
Оф, честно казано вече направо ме изумявате!
Защо си му казала, че не си девствена?Тва да не си правила секс някакъв недостатък ли е?Срамно ли е, че треа да лъжеш че имаш опит?!
И извинявай много ама ако момчето е с теб, защото наистина има некви чувства няма да го вълнува особено дали си девствена или не!
сЪблазъм
01-12-2006, 10:36
На първо място ако е супер пич както казваш няма да има проблем, че си девствена ;)А и то ако е някъв готин и хубав,ама тъп мизерник .. за кво ти е да е първият ? Все пак първият ще го помниш цял живот ;)
Един съвет .. каквото и да правиш трябва да го предупредиш. Понеже иначе ще е много весело ....
`Death`Whore`
01-12-2006, 10:38
Да....той ще дава, както си знае и на теб ще ти адски неприятно.
S_L_A_D_U_R_K_A
01-12-2006, 10:44
Емм мацка супер кофти щи е да ти го напъха изведнъж и да си видиш всичките роднини, пък и може да има кръв също да усети, че трудно се влиза! Както казваш и опитен мммм значи определено трябва да му кажеш! Пък а ако те зареже или нацупи поне ще видиш, че е супер мухльо и го интересува само секса и няма да съжеляваш, защото по-добре така отколкото да ти е първия и като се наебете да те зареже! Айде успех и не прави глупости!
blqblqblq
01-12-2006, 11:17
ima momicheta koito izobshto ne gi boli parviqt pat,no...tova ne trqbva da te uspokoqva.nqma nachin da ne razbere parvo zashtoto teb shte te boli edva li shte mojesh da skriesh tova i vtoro ako ima krav?!kakvo shte mu obesnqvash.moeto mnenie e po dobre si mu kaji,obache ako tolkova nastoqvash da ne mu kazvash mojesh da mu kajesh che shte ti e za vtori pat i e normalno ili neshto ot sorta.usoeh :wink:
АКО МУ КАЖЕШ ЧЕ СИ ДЕВСТВЕНА ДАЖЕ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА!!!! все пак ще има честа да те отвори :D
Sad_eyes_f
01-12-2006, 13:57
Мии...щом неискаш да знае, че си девствена...кажи му поне че имаш малък опит в тия неща,че може да бъде по-внимателен...не е задължително той да разбере че си девствена...еее...при всеки е различно все пак де,ако при теб болката е по-силна и има кръв ще зацепи пича,то си личи просто .. няма как...измисли нещо,предполагам си изобретателно момиче :wink: :lol:
П.п: Ама може ли едно въпросче(не че ми влиза в работата)...Та що си решла първия ти път да бъде с някой ей така просто???Толкова ли неможеш да си харесаш някое момченце и да започнеш няква връзка с него и чак тогава, ако потръгнат нещата да си легнеш с него??...
мн ли ще боли, ако не му кажа?!
и да му кажеш, и да не му кажеш - пак ще те боли :P
4e 6te razbere - 6te razbere , osobeno ako e opiten. Ama ako e takyv 4ovek - za kvo ti e verno da ti e pyrviq ????
Ми има още един вариант,който мисля е леко брутален,но все пак луди хора по света.Ми премахни девствеността си сама-с пръсти,дезедорант,...Хахх,тъ й де ти си знаеш(по-точно ще си избереш) и действай...ъъъ...ми спи на бързо с друго момче(по възможност прииятел,който освен,че ще те отвори,а и може да ти покаже някоя друга хватка):)
Емм мацка супер кофти щи е да ти го напъха изведнъж и да си видиш всичките роднини, пък и може да има кръв също да усети, че трудно се влиза! Както казваш и опитен мммм значи определено трябва да му кажеш! Пък а ако те зареже или нацупи поне ще видиш, че е супер мухльо и го интересува само секса и няма да съжеляваш, защото по-добре така отколкото да ти е първия и като се наебете да те зареже! Айде успех и не прави глупости!
ти отварял ли си да знаеш дали трудно влиза?..
не влиза трудно, даже никак, ама като види кръвта и ще се усети..
xvili_l@abv.bg
01-24-2006, 02:49
xvili_l@abv.bg
California
01-24-2006, 07:27
Ми има още един вариант,който мисля е леко брутален,но все пак луди хора по света.Ми премахни девствеността си сама-с пръсти,дезедорант,...Хахх,тъ й де ти си знаеш(по-точно ще си избереш) и действай...ъъъ...ми спи на бързо с друго момче(по възможност прииятел,който освен,че ще те отвори,а и може да ти покаже някоя друга хватка):)
О,да! Това беше най-безумния съвет който е даден по темата!
Такам сори знам че сигурно има мн такива теми, но имам нужда от вашата помощ! Харесвам мн един пич, на 15 съм искам да се наебем, ама съм девствена, а съм му казала че не съм! Знам всички сега ще ми кажете, че трябва да му кажа! Нооо в случая не искам, като се наебем той ще разбере ли че съм девствена, мн ли ще боли, ако не му кажа?! Дайте оказания плс
Не си от умните момичета! :wink: