View Full Version : prezervativi
ta zna4i problema mi e takyf.. polzvam durex i sportex.. ama sa mi mn tesni..I stava taka: dokato vyrvi liubovnata ni igrai4ka s gadjeto mi.. sym mn vyzbuden strashno mnogo.. i sled kato si sloja prezervativa qvno mn me stqga.. ili neznam i izvednyj nekvo po4va da mi spada.. i posle dokato se my4a pak da se vyzbudq mi e nekvo mn gadno i to me priteiska.. i posle ako se vyzbudq i kato po4neme nali da si vyrshime rabotata ili shte se skysa toq prezervativ ili shte se izpraznq po byrzo.. to ot tolko my4ene da se vyzbudq.. inache priqtelkata mi e strashna samo da q vidq i sym na kamak.. i kogato go nqma toq prezervativ vsi4ko e nared..ama neobi4am da riskuvam mn mn da go pravq bez..a i momi4eto go e malko strah ta iskam da pitam ima li nqkakvi po shiroki kondomi i kakvo da pravq ob6to vzeto.. nesym iskam da mi e tolko debel :) ama kvo da se prai
SweetBunny
01-12-2006, 12:27
Ae kfo izkarva6 prezervativite vinovni, tesni ti bili :roll: :shock:
Ne vijda6 li, 4e ne6to v tebe trqq da e problema, ne obvinqvai prezervativite :roll:
`Death`Whore`
01-12-2006, 12:39
А какъв му е проблемът, след като си такава специалистка?
сЪблазъм
01-12-2006, 12:46
На кратко вземи си по голям презарватив ;)
А ако е все така .. проблема си е в теб ;)
WindWaker
01-12-2006, 12:52
въй за презервативите незнам точно ко да ти помогна, незнам кои модели са по-големи. обаче майтап няма, мислех че тая работа с "размерите" на презерв. е бил чист майтап, а като взех за първи път спортекс (аз си земам само другите - дурекс класик, само тях абсолютно винаги) и та такова де, кат зех спортекс видях че отстрани пише "Size L", размер "Л" и направо се шашнах и после се спуках от смях. е мен ми е идеален, обаче ако верно има и други размери - от питане глава не боли, тъй че просто като отидеш в аптеката питай. (да знам че ще те е срам, аз един път ходих да взема 4 кутии, на следващия ден бяха свършили, продавачката същата и като и казах още 2 кутийки и оная ме гледаше така, че просто умрях от срам и от смях разбира се) :lol:
сЪблазъм
01-12-2006, 12:55
WindWaker какво си правил с тези презарвативи бре :lol: Да не би да си ги пълнил с вода и да си целил минувачите :wink:
SweetBunny
01-12-2006, 12:56
А какъв му е проблемът, след като си такава специалистка?
Ae ti nqma6 li druga rabota osven po cql den da kisne6 f toq forum i da se zaqjda6 :lol: :lol: :lol:
Prosto qvno mom4eto se e zduhalo i ne e moglo da si go digne i mu e padnalo, e sq naistina moje da e ot prezervativa (ako e nqkuf super maluk i tesen, no ne mi se vqrva), puk i imam edin priqtel, koito mi be6e kazal 4e 3-4puti podred ne mu stava 4lena i ne e ot prezervativa :!:
abe slagal sam prezervativ varhu dvulitrova bulilka ot bira.taka 4e...ne sa ti vinovni prezervativite...mai neshto ne mojesh da gi slojish kakto triabva...mai tva ti e problema.ina4e e normalno da te stiaga...ama 4ak pak tolkova.prosto neshto psihi4eski ti spada....onaia rabota.pak i ne moga da te razbera...kak kato si s prezervativ i te stiaga...svarshvash po barzo????
WindWaker
01-12-2006, 12:58
хахахаха, мне, минал съм я тая възраст дето фърляхме презервативите и ги залепяхме по стените в класната стая хахахахахаха :lol:
ползвахме си ги с приятелката, бяхме решили да правим маратон (то накрая вече на мен ми беше мъчение, кръста ми отиде на кино да гледа "счупения кръст", пък наща за още беше готова.......е, и аз мн ясно хаха :lol: )
`Death`Whore`
01-12-2006, 12:59
Трябва да уча, след малко сядам. Мързел, мързееееел! Щом казва, че му стяга презерватива, значи му стяга, е баси! Не е задължително да лъже просто защото не му е станало.
сЪблазъм
01-12-2006, 13:02
WindWaker ако е истина ти свалям шапка ;)
ама ... много не ми се вярва (без да се обиждаш) :)
П.П. На жените им трябват 5 минутки да са готови за следващото ;) не са като мъжете да трябва да презареждат ...
`Death`Whore`
01-12-2006, 13:03
А на мъжете - 5 минути почивка и около 30 секунди свирка. :)
WindWaker
01-12-2006, 13:06
WindWaker ако е истина ти свалям шапка ;)
ама ... много не ми се вярва (без да се обиждаш) :)
П.П. На жените им трябват 5 минутки да са готови за следващото ;) не са като мъжете да трябва да презареждат ...
разбирам те че не ми вярваш , и аз като чета из форума как някой спал с момиче 5-6 часа не вярвам, но винаги се сещам за онзи маратон дето правих. но с една малка подробност - начи ние правихме секс някаде от 11 сутринта до 7 вечерта, но с тази подробност че правихме големи почивки....не казвам че съм правил цял ден секс нон-стоп. има разлика :) а по отношение на тековете.....еми ако тряя съм честен, при мен се получи обратна реакция - мн възбуден но за цялата работа свърших точно веднъж. ако бях свършил повече пъти - тогава нямаше да има начин да прая секс повече от 2-3 пъти. щях да съм капнал от умора :P