Влез

View Full Version : Kakvo 6te kajete za moq slu4ai?

Awazate Ippon
01-12-2006, 11:50
taka doide red i az da napi6a ne6to. ne sam nqkav zagorql nito iskam da si slagam kraq na jivota a prosto sam v edna strnna i neobi4aina za men situaciq. BIH se radval da me posavetvate kak da postapq.
Na4i to izvestno vreme si bqh haresal edna madama no nqma6e podhodq6t povod da stanat ne6tata i pokrai nova godina q viknah na kafe. Tq ne doide i az q bqh otpisal no se okaza 4e nqma kade da praznuva NOVA godina i q viknah s men i tq doide. I drugi mom4eta q svalqha i vsi4ki bqhme qko po4eprepni no tq vse pri men si idva6e. Vzeh i doma6niq i i kazah 4e 6te i seo badq na drugiq den. Kato go napraih tq ne si spomnq6ae daje 4e mi go e dala. Edvam q nakarah da izleznem i na sre6tata mnogo trudno si govorehme. 6tqhme da izlziame i vtori pat no po4na daskalo i tq daje ne iska da se razkara s men po koridora a posle mi kazva 4e ne razbrala 4e iskam da se razhodim po koridora a si mislela 4e q karam da bqga ot 4as. Tq e asedniq klas i vse mi sep ravi na interesna . ISKA VSI4KO AZ DA PRAVQ koeto ne e problem ako mi be6e samo za ebaneto no ve4e mislq po seriozno na ne6tata i mi se struva 4e za seriozna vrazka e hubavo i dvete strani da pravqt ne6to. a tq se pravi na nedostijima.
E kakvo 6te me posavetvate?

WindWaker
01-12-2006, 12:36
пич, то по разказа ти не ми личи тя да има нещо към теб......със всичко което казваш че прави, особено туй за телефона......е, може и аз да не съм разбрал. 2 неща мога да ти кажа -
1-во след като си говорите трудно и въобще цялата работа върви трудно, защо въобще си правиш труда за нея? (не ги разбирам жените - като някой ви зарибява и не го харесвате кво толкова ви спира да му го кажете тва, вместо да го въртите 1000 часа и чак след 1 месец да му дадете ясен знак че не го искате, а той през тва време да си мисли че всичко върви....опасна ралта сте (но в това отношение - не е хубаво)
2-ро ако все пак ти дава признаци че е възможно да има нещо между вас, да ти кажа най-добре отиди и я питай по този въпрос. Кажи и ако просто не иска да излизате или не и се занимава, да ти го каже и дотук. Виж ако земе да излезе така че все пак иска нещо от теб, тогава като гледам ситуацията, мога само да ти кажа че ще ти се налага всичко ти да правиш (поне в началото) .... та тва е ;)

Awazate Ippon
01-12-2006, 18:03
mii takmo sq si sedq i se 4udq dali vaob6te si zaslujava da govorq s neq. mai naistina e bez4uvstvena 6toto dosega kato znam si4ki kak sa se lepkali naprao i se 4udq na taq no puk tei predizvikva interes...si4ko mi e 50 na 50 iii ne moga da re6a nmaprao

01-12-2006, 19:32
Пробваш по-лошо не може да стане. Демек може, ама да ти не пука.

MAFIOZO
01-12-2006, 19:36
ami moje i da ti se pravi na interesna no e sucks taka!kakto ti kaza iska si4ko ti da pravi6 za neq! predpolagam ne si se vlubil v neq! zatova moje6 da q ostavi6 i da si nameri6 drug s koqto da mojete pone da si govorite po lesno otkolkoto s neq!

Awazate Ippon
01-12-2006, 20:36
ahaha mn qsno 4e ne sam. prosto ne sam tei opiten i dosq ne sma popadal na nekoq deto mi se prai. si4ko si e varvqlo normalno s predi6nite i taq mi e kato nekvo predizvikatelstvo q use6tam ve4e no sa6tevremenno mi e gadno kato znam kak 6te i go vurna tapkano nakraq ako mi varje 4e kakto vi kazah daje se 4udq dali da ne q ostavq hem nqma da q naranq

MAFIOZO
01-12-2006, 20:41
da i az mn se vprqgam na takiva deto mi se opirat i po4va da me glojdi ne6to ot vutre i kato mi se prai po4vam leko po leko da se zainteresovam ot neq i posle neznam kakvo mi stava oba4e hlutvam po neq i q iskam na vsqka cena sled tova kato q spe4elq i nqkak si na 2-ta sedmica mi omruzva ve4e neznam za6to no mi e nqkaf psixi4eski problem tova!a i sam takuv 4ovek koito obi4a trudnostite i predizvikatelstvata i vinagi postigam celta si i sam stra6no uporit!

01-12-2006, 21:32
Bate az bqh v mnoo shodna situaciq,samo deto devoikata trezva mi dade tela i hoihme na diskota i se opitah da q kiss ma ne potrugna(a tva sled dosta vreme zaribqvka).Ob6tuvaneto ni be6e slojno a mi e muka da mislq neprekusnato za nqkva tema i da mi otgovarqt s "da","ne" i "moje bi".Ta se napravih tam ne6to na sduh zaradi neq,otvorih temata s vruzka m/u nas i razbrah kvoto mi trea6e.Est ima6e otgovor "mi az takova,haresvam te,no nz dali iskam da hodim",posle porazpitah za neq tuk tam i si napravih izvodite.Preporu4vam ti taka da postupi6... :roll:

MAFIOZO
01-13-2006, 07:49
i tova e dobra ideq!

Awazate Ippon
01-25-2006, 21:26
хе мина бая време откакто я пуснах тая тема и искам да ви кажа че не се отказах от мадамата и продължихме да излизаме. По-лесно взехем да си общуваме но пак аз трябва да правя всичко...айде не всичко но по-голямата част от нещаъта. даже в скайп аз все измсилям кво да си лафим акар че все по-лесно става. искам да ви бблагодаря на всички които писахте по темата и да ви кажа че утре мсиял да и разкрия чувствата си. тя не че не се е досетила но мисля повече да не се бавя. ако всичко е наред вие ще сте хората които малко или много сте ми помогнали заедно с двамата ми най-близки приятели. пиша това съобщение не да се хваля а защото рядко някой благодари накрая като му се реши проблема
БЛАГОДАРЯ :wink:

MAFIOZO
01-25-2006, 21:33
am kolega nqma6 si na prestava kolko ti zavijdam az sum v su6ototo polojenie sega! po skypa vinagi az govorq a tq samo da ok uxum nqkvi ei takiva

kanar4o
01-25-2006, 22:42
moq suvet shteshe da e si fanesh nqkoq druga i ako te haresva pone malko she pochne da te revnuva :) ako li puk ne moe sus drugata da izlezne neshto svqsno =) ama ti qvno si bil dosta nastoqtelen :) pone pishi kvo e stanalo kat sisi rakril chuvstvata :)

Awazate Ippon
01-26-2006, 19:42
sq da vi kaja kvo stana-spodelih i 4uvstvata si a tq mi kaza 4e iska da sme samo priqteli :lol:

MAFIOZO
01-26-2006, 19:55
estestveno 4e tva 6te ti kaje! tupa jenska

Awazate Ippon
02-07-2006, 20:16
така продължамвам със спдоелянето и молбата за съвети. значи останахме си приятели след като тя ме отряза виждаме се из даскало лафим си и днес за първи път оттогава излезнахме. бая се смяхме и 3 часа не ги усетихме как минаха. Сега странното е че сигурно само от месец и нещо два ака си излизаме и много ме съмнява че наистина иска да сме приятели а каквото я помоля не ми отказва освен да я снимам или като тръгна да и хвана ръката се дърпа. и все пак си мисля че още имам шанс с нея. не знам защо но това момиче яко ми влезе в главата и май се влюбих. какво мислите? имам ли още шанс или наистина иска да сме само приятели? какво да правя искам да съм И интимно близък с нея :-k

MAFIOZO
02-07-2006, 21:23
nai dobre 6te e 6tom se durpa da q zabravi6! qvno te priema samo kato priqtel! a tq nemoje da ti e priqtel 6toto te naranqva! lo6o si napravil ako si se vlubil