View Full Version : Как да накарам едно момиче да прави секс със мен
Значи тя е на 13 и е девствена обаче има гадже... има ли някакъв начин да я накарам да прави секс със мен
Еми, защо да няма?! Пробвай - малко приказки ала бала... Не знам, ама винаги има шанс.Добро желание и зависи тя колко поддава може и да успееш ;) Успех
miloto_girl_4e
01-12-2006, 14:45
не само,че е малка
не само,че е девствена
не само,че си има гадже,но
ти искаш да правиш секс с нея?! :shock:
ако тя няма желания,няма начин да я накараш :!:
не само,че е малка
не само,че е девствена
to4no kratko i qsno,a ti na koko si?
Awazate Ippon
01-12-2006, 15:05
osven ako ne q napie6 i nikoi ne ti porpe4i da si svar6i6 rabotata...oba4e tva e iznasilvane tei 4e misli mnogo dobre kvo prai6 i posledstviq i t.n.
6te i skape6 psihikata ako razbere osobeno ako kato q iznasili6 q i otvori6 v smisal ako predi tva naistina ne go e pravila. abe vaob6et 6to ne si nameri6 nqkoq druga i da nqma6 takiva [roblemi?
не само,че е малка
не само,че е девствена
14 :roll:
не само,че е малка
не само,че е девствена
a smqta6 li 4e ti si sposoben?i vuob6te kakuv sex 6te e tva-priqtna iznenada za nqkoi pedofil
oooo are stiga iskam da pravq s nqkva seks! momi4eto trqbva da e NAI RUSATA jena na sveta za da pravi seks s teb i v su6toto vreme da si ima gadje... ama a da mislime malko??? ei ama 4e sam umen we(futbolist sam) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ооооо тва да ти е проблема,та тя е само на 13 лесно ше стане,само нещо я заприказвай,омайвай я снежни думички и ше стане... :D
klimfilt
01-12-2006, 15:57
Ооооо тва да ти е проблема,та тя е само на 13 лесно ше стане,само нещо я заприказвай,омайвай я снежни думички и ше стане... :D da dobre a ti dobre li si? anaboli vzima6 li? kak tq 6e izneveri na gadjeto si s nqkoi pri polojenie 4e tq ne izpitva ni6to kam 4oveka s kogoto 6te my izneveri! trqbva da e super golqma kurva ili kakto kaza MAFIOZO
Ооооо тва да ти е проблема,та тя е само на 13 лесно ше стане,само нещо я заприказвай,омайвай я снежни думички и ше стане... :D da dobre a ti dobre li si? anaboli vzima6 li? kak tq 6e izneveri na gadjeto si s nqkoi pri polojenie 4e tq ne izpitva ni6to kam 4oveka s kogoto 6te my izneveri! trqbva da e super golqma k***a ili kakto kaza MAFIOZOабе ти луд ли си или да...я земи се скрий некъде,ако мислиш че едно лапе нема да се навие...аре моля ти се ако той е некъв PlayBoy гледай как бързо ше скочи... 8)
poro4na i skromna
01-12-2006, 16:08
qqqqqq da q ostavi6 na mira. ne se zanimavai s neq. malka e za sex- ti sa6to. pak i si ima gadje i ako razbere 4e si se vazpolzval ot neq samo za da q otvori6 nz kakvo 6te ti se slu4i. ne i provalqi parviq pat i ne i prikazai gluposti za da q svali6. ako iska6 sex si nameri golqma kaka-te ne otkazvat. a ako tova momi4e ti haresva parvo q nakarai da zareje onq i da tragne s teb ili po4akai dokato porasne i nqkoi dr da q otvori 4e togaz q ebi. mn ste smotani vsi4ki mom4eta i maje. GLUPACI
klimfilt
01-12-2006, 16:17
Ооооо тва да ти е проблема,та тя е само на 13 лесно ше стане,само нещо я заприказвай,омайвай я снежни думички и ше стане... :D da dobre a ti dobre li si? anaboli vzima6 li? kak tq 6e izneveri na gadjeto si s nqkoi pri polojenie 4e tq ne izpitva ni6to kam 4oveka s kogoto 6te my izneveri! trqbva da e super golqma k***a ili kakto kaza MAFIOZOабе ти луд ли си или да...я земи се скрий некъде,ако мислиш че едно лапе нема да се навие...аре моля ти се ако той е некъв PlayBoy гледай как бързо ше скочи... 8)
ti kvo si misli6 4e toq e david becham li we?kvi spored tebe misli6 4e sa tuka? FULL max s kompleksari i "krasavci" a da ne govorim kvi manekeni gi ima! 1 ot tqx e MAFIOZO li4en frend mi e ama vinagi se glasi kato za svetovno i pak ne pravi toq nomer koito iska da go napravi malkiq! zemi se skrii PLAYBOY na 14 godi6na vuzrast izvinqvai ama toi tepurva razbira dali mu se pika ili e*e!
abe ei kuf si ti 4e 6e kazva6 na si4ki kuf sam? moje da me poznava6 ne stiga 4e si kradec na nikove ivane a puk sega vze i da me opisva6 vuv forumite? are da si imame uvajenieto spomnq6 si kvo stava6e kato bqxme malki..... gledai da ne stane pak! e dobre da vqrno vinagi xodq hubavo oble4en i s markovi drexi tva problem li ti e we vanka? ne stiga 4e iska6e i da mi preebe6 jivota kato iska6e da se otkaja ot futbola puk sega mi zavijda6 are stiga de! znam 4e si go vru6ta6 zaradi svetlana ama kvo da napravq 4e jena ti e super tupa i xodi i se ebe sas vseki? a i tq sama doide pri mene i mi vika ela s men i me vodi na nqkude 4e ne moje6 da si odurji6 gadjeto az kvo sam vinoven?pitai si4ki i 6te ti kajat 4e tq mi se naxvurli a ne az na neq!
klimfilt
01-12-2006, 16:28
ooooo MAFIOZO(marto) kvo si misli6 4e kato igrae6 futbol v levski i si v nacionalniq otbor na BG i iskaxa da te pra6tat v FC BARCELONA da igrae6 kvo! stra6niq si da znae6!I dobre 4e e ba6ta ti da ti kupuva grivni i prusteni i lanci i si vliza6 v AMOR kato gospodar!NE ti li stigaxa si4ki momi4eta koito ti se lepexa samo kato te videxa(verno 4e si ebati krasaveca i kato 4ovek si super pi4)ama za6to trqbva6e to4no Svetlana we maika mu stara?Znae6 4e super mnogo q obi4am i ne moga bez neq a ti to4no neq izbra... ne ti li stigaxa si4ki putki v AMOR i BIAD?znam 4e moje6 da ima6 vsqko 1 momi4e za6toto bukvalno si perfektnoto gadje na taq vuzrast i daje za po gornite!NO tva be6e super gadno deto go naprai sas jena mi.....
dobre be Vanka kaji mi NQKOGA da sam se dull 4e sam futbolist v levsi i v nacionalniq otbor na BG?- NIKOGA, da sam se dull 4e sam mn krasiv i moga da imam vsqko 1 momi4e koeto pojelaq?- NIKOGA tva 4e ba6ta mi mi kopuva razni raboti kakvo lo6o ima v tva? mislq 4e ti nai dobre znae6 4e ne sam ot tezi "vruzkarskite" futbolisti deto ne znaqt koe e lqvo koe e dqsno.a 4e v AMOR si xodq kakto iskam si e moq rabota tva!Tva 4e sqko momi4e mi se lepi kato muxa na med e vqrno ama az da se lepq za neq? i da xodq sus sqka? ne vrqno 4e si4ki v AMOR znaqt koi e martin ot levski sf ama kvo ot tva!? da priznavam 4e vinagi xodq dobre oble4en i vigani idvam sas mn qki drexi obuvki i si4ko! za pri4eskite ti ne iskam da 4uvam oplakvane ot tebe 6tot za te zavedox v tozi salon v koito xodq az!4e sam maneken da no v smisala na tva 4e face-a mi e krasiv i tqloto mi e sportno kvo? ne6to lo6o? a tva 4e momi4etata si umirat za men e ot tva 4e sam glavno futbolist i sam s rusa kosa i sini o4i i pak toq moi FACE!
`Death`Whore`
01-12-2006, 16:40
И си говедо на всичкото отгоре.
ti kvo si misli6 4e toq e david becham li we?kvi spored tebe misli6 4e sa tuka? FULL max s kompleksari i "krasavci" a da ne govorim kvi manekeni gi ima! 1 ot tqx e MAFIOZO li4en frend mi e ama vinagi se glasi kato za svetovno i pak ne pravi toq nomer koito iska da go napravi malkiq! zemi se skrii PLAYBOY na 14 godi6na vuzrast izvinqvai ama toi tepurva razbira dali mu se pika ili e*e!е аз да не съм Ванга че се знам на колко е тоя...
`Death`Whore`
01-12-2006, 16:47
Не си ли чувал, че левскарите са "говеда", а цесекарите - "чорбари"?
не само,че е малка
не само,че е девствена
14 :roll:AKO 4ETE6E 6TE6E DA ZNAE6!
Не си ли чувал, че левскарите са "говеда", а цесекарите - "чорбари"? a tova li :lol: tva ne mi e problem ;) a da kaja za sebe si 4e ot avgust mesec minalata godina sam v levksi! predi bqx v LOKO Sf ama me kupixa v levski i za tva!
`Death`Whore`
01-12-2006, 16:51
И защо говорим за теб? Мен лично не ме интересува личния ти и професионален живот. Темата за това колко си харесван от путките ли е?
az koi drug
01-12-2006, 16:51
не само,че е малка
не само,че е девствена
ei taka
az koi drug
01-12-2006, 16:53
opa mafiozo me e izprevaril
klimfilt
01-12-2006, 16:54
ok we Marto nqma problem da si krasiv dori i kolkoto si i ti(makar 4e tvoito e ne4ove6ko)ama pone si izbirai momi4etata taka 4e da nqmat nqkoi koito kato razbere da strada!vupreki 4e ne ti gi izbira6 a te tebe i ti se raztapqt v krakata kogato si v AMOR-a! Pomnq kogato taka nare4enata ot si4ki v amor "mis amor" ti se svalq6e i ti q izeba v kenefa posle kak 6tqxa da te zastrelqt 6toto tova be6e momi4eto na 6efa na amor! ama dobre 4e pone tq si prizna 4e ti se e naxvurlila i tq si izqde boq a teb te 4erpixa 1 J&B.VIJ RAZBERI V SI4KI DISKOTEKI V SOFIA TI SE NOSI SLAVATA KATO BUKVALNO NAI KRASIVOTO MOM4E I NASI4KOTO OTGORE MN DOBUR FUTBOLIST NO MOLQ TE OSTAVI MI SVETLANA PONE!
`Death`Whore`
01-12-2006, 17:02
Смешници. Ще ме спукате от смях.
hamilcar
01-12-2006, 17:03
Както казваше един приятел удряш я с летвата и чукаш докато е топла.
zna4i otnostno S8K-pi4 kiorav karti ne igrae da go znae6 ot mene!a kolkoto do kolegata deto sam go izprevaril- kolkoto pove4e tolkova pove4e ;)a sega otnosno KLIMFILT(vankata) a vij sega da prav si 4e si vzimam momi4eto koeto poiskam dori i tva da e "mis amor" da no kakto i ti kaza 4e tq mi se naxvurli taka i svetlana go napravi! ako ne mi vqrva6 popitai sa6ka tq vidq vsi4ko!i 6te ti kaje 4e tq mi se naxvurli! a dobre ne e nujno da razpravq6 kude igraq i kude sam 6tql da igraq! nali?
ne moje6 da q nakara6,moje6 prosto da predizvika6 sexualno jelanie v neq,no tui kato tq e devstvena kakto kaza se sumnqvam,za6toto si nqma i ponqtie kakvo e 4uvstvoto pri edno takova jelanie i izpulnenieto mu.Dori da go po4uvstva moje da ne go identificira kato takova...taka 4e...naso4i se kum druga ako ti e tolkova spe6no:P
Девствен на 19
01-12-2006, 19:38
пич не проваляй първия път на детето....не смятам,че си подходящ да си и първият! :evil:
Dr. Kazimbutt
01-12-2006, 19:52
ooooo MAFIOZO(marto) kvo si misli6 4e kato igrae6 futbol v levski i si v nacionalniq otbor na BG i iskaxa da te pra6tat v FC BARCELONA da igrae6 kvo! stra6niq si da znae6!I dobre 4e e ba6ta ti da ti kupuva grivni i prusteni i lanci i si vliza6 v AMOR kato gospodar!NE ti li stigaxa si4ki momi4eta koito ti se lepexa samo kato te videxa(verno 4e si ebati krasaveca i kato 4ovek si super pi4)ama za6to trqbva6e to4no Svetlana we maika mu stara?Znae6 4e super mnogo q obi4am i ne moga bez neq a ti to4no neq izbra... ne ti li stigaxa si4ki putki v AMOR i BIAD?znam 4e moje6 da ima6 vsqko 1 momi4e za6toto bukvalno si perfektnoto gadje na taq vuzrast i daje za po gornite!NO tva be6e super gadno deto go naprai sas jena mi.....
Някакви идиотски интриги се обсъждат в тоя форум...
Dr. Kazimbutt
01-12-2006, 19:56
Смешници. Ще ме спукате от смях.Съгласен съм, че са смешни.
Някакви идиотски интриги се обсъждат в тоя форум... brato sors ama mi e qdosan sapx s gadjeto mu! toest tq iska6e a ku4e kokal ne otkazva nali znaete! i zatva spoko ve4e se razbraxme....
не само,че е малка
не само,че е девствена
14 :roll:AKO 4ETE6E 6TE6E DA ZNAE6!
da znam koe?
az koi drug
01-13-2006, 10:36
na kolko godini e :wink:
na kolko godini e :wink:
i kude trqbva6e da go pro4eta ako ne e taina?aide kat 6a se prai6 na vajen i otvoren purvo se reg
не само,че е малка
не само,че е девствена
Tva e i moeto mnenie :twisted:
sadsadsa
01-13-2006, 22:47
MAFIOZOOOOO i oniq drugiq sa se nagovorili tuka
kolko si godi6en 4e te kupuvat v levski be kirtak
HODI SE SKRII BE MALUMNIK
futbolist ahajahha futbulista da m go ...
aaaaaaaaaaa kfi sa ti markovite drehi be ADIBAS li ili maik ahahah
samo o6te 1 ne6to
PO DREHITE TE POSRE6TAT PO UMA TE ISPRA6TAT
az ako sym na toq tvoq priqtel 6e te scepa ot boi bate BALYK SMOTAN ! ! ! ! ! !
KOMPLEKSAR V TVOQTA USTA SEGA DA BYDE MOQ !@#$% v komplekt s moite Myde
Are dovijdane SMOTANQK ! ! ! ! :evil: :evil: :evil:
dsadsasda
01-13-2006, 22:48
po temata MI izebai q ako moje6 :D
ae az edno nemoga da razbera zashto se nafurlqte na 13-14 godini6 tiq lapeji det oshte ni6to ne im e razvito kakto trea :shock: :!: :?: zemete si namerete nqkoq kaka da wa otraka vie na de4ica ska4ate e emi pulni gluposti praite i pitate nai veche