View Full Version : Съвет за гадното отношение на гаджето ми
Waterhand
01-12-2006, 14:46
От 3 месеца ходя с момиче което още ме няма за близък... нито ме прегръща нито ме целува... целувките са само когато аз тръгна... супер много държа на нея ама искам повече внимание да ми обръща... никакво време за мен няма... на ден се виждаме на кафе или някъде за по час макс... дразня се !!! какво ви е мнението?
Awazate Ippon
01-12-2006, 14:59
e kak tej hodite pyk dave ne se pregry]ate ili celuwate?
miloto_girl_4e
01-12-2006, 15:04
прегръщат се и се целуват,само ако той тръгне да го прави :!:
по темата :arrow: имах едно гадже,с което се държах по същия начин като приятелката ти,кефеше ме момчето,но повече като приятел,а не като гадже и за това нямах желание за нещо по лично - целувки или прегръдки и отвръщах само,ако той понечи да ме целува/прегръща :!:
От 3 месеца ходя с момиче което още ме няма за близък... нито ме прегръща нито ме целува... целувките са само когато аз тръгна... супер много държа на нея ама искам повече внимание да ми обръща... никакво време за мен няма... на ден се виждаме на кафе или някъде за по час макс... дразня се !!! какво ви е мнението?
Мнението ми е, да се изясните възможно най-рано (в рамките на седимца най-много да проведете един важен разговор), и ако не те удовлетворява положението се разделете, докато още е рано и няма кой знае какви чувства (макар че, доколкото подразбирам от твоя страна поне има някакви чувства). Ако другите задължения, или приятелите й са по-важни за нея - не е единствената, нали се сещаш (както и ти не си единствения)? Не е редно да позволяваш да те правят на глупак и то 3 месеца. За 3 месеца връзка е нормално (поне по мойте разбирания) да си ходите и на гости, да се познаваш ти с техните и тя с твойте, че дори и секс да правите (като гледам колко "сериозно" се отнася към връзката ви се съмнявам да сте го правили). Поговорете, ако не се чувстваш удовлетворен от получения резултат - разделете се по съвсем цивилизован начин, това е! :wink:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-12-2006, 17:26
mislq 4e trqbva da si pogovorite . sorry no ne mislq 4e ima nqkakfi 4uvstva kym teb :(
`Death`Whore`
01-12-2006, 17:33
Или е отвратително притеснителна...но не вярвам.
seksi_kote_f
01-12-2006, 19:01
Az ti kazvam skusai s neq nqma smisul taka.Tq se odrupva ot teb :cry: Spoko sigorno ne e bila za teb 6te nameri6 podhodq6tata :wink:
Emi, prosto pogovori s neya za tova koeto ne ti haresva v va6ta vr1zka. Tolkova li e trudno da kaje6 ne6to na gajeto si, prosto ne te rabiram, naistina. Opitai se da obs1di6 parvo s neya tozi "problem". Uspeh :}
ili iska da i padne6 v krakata! da pravi6 si4ko za neq a tq da ne ti obru6ta vnimanie! predi 1 mesec i az imax takova gadje oba4e az ne moga da ponesq nqkoq dolnoprobna ku*va da se opitva da me pravi na glupak zatova q ize*ax i zae*ax!
Dr. Kazimbutt
01-12-2006, 19:21
кефеше ме момчето,но повече като приятел,а не като гадже и за това нямах желание за нещо по лично - целувки или прегръдки
Тогава защо си тръгнала с него? :?
по темата :arrow: имах едно гадже,с което се държах по същия начин като приятелката ти,кефеше ме момчето,но повече като приятел,а не като гадже и за това нямах желание за нещо по лично - целувки или прегръдки и отвръщах само,ако той понечи да ме целува/прегръща :!:
8)
кефеше ме момчето,но повече като приятел,а не като гадже и за това нямах желание за нещо по лично - целувки или прегръдки
Тогава защо си тръгнала с него? :?mn ymesten vupros za6to naistina?
Waterhand
01-12-2006, 21:54
заеби да не си тъпа... тогава за кво ходихте? да ти ходи след гъза? знаете ли? момичетата си мислят че са много по умни от момчетата и по този случай си мислят че като изневеряват и като се държат гадно с приятеля си му правят гадно... да ви кажа само че ако това момче вместо да ходи след гъза на момичето си намери друго, на момичето ще и стане супер адски много по гадно... затова че милото врабче или кфото си... не си мисли че си яко пич
123456789
01-12-2006, 22:12
Moje bi prosto i dvamata ne se haresvate( ili pone tq teb), no o6te ne ste go osaznali! Pogovori s neq!
Uspeh! :wink:
Е т'ва е момиче аз за такава си мечтая... не да ми досажда постоянно
minimalistic
01-13-2006, 04:07
Не искам да ти разбивам сърцето, но на мен ако се случи, бих си помислил, че тя е с мен, само, защото няма с кой друг да е и за да не е сама е тръгнала с теб..
Не знам аз така го виждам.
С моята приятелка се виждаме супер рядко :( , но когато сме заедно много се обичаме:>
e*iq i q zae*i tova e moito mnenie
strada6t
01-13-2006, 08:15
Еми пич,прецакал си се :lol: Аз ходя с мойта от 1 месец и вече се чудим кога в тях или в нас няма да има никой...
piFka_LP
01-13-2006, 15:35
xm.. :oops: :cry: kato si pomislq 4e i az sma pravila taka s momi4etata kakto tvoqta priqtelka s tebe...mi prizlqva :evil: boje ..amo ve4e sa nau4ih da ne ragvam s mom4eta ako ne gi haresvam mnogo
i kakvo razbira6 pod "ako ne gi haresvam mnogo"trqbva da se vlubi6 v 1 mom4e za da trugne6 s nego taka li? az pone taka te razbiram :roll:
tq znae li che hodite? :shock: :roll:
white_chik
01-13-2006, 16:25
tq znae li che hodite? :shock: :roll:
tova e dobur vupros.Pi4 tq mai ne te haresva kolkoto ti neq.Ne si zaslujava qvno 6tom ne poema nikva iniciativa
`Death`Whore`
01-13-2006, 16:28
С такъв човек не бих издържала и седмица.
SeXyTo_f
01-13-2006, 18:36
Не се ли гушкате или целувате? Ебати връзката....и тя с какво е заета? Аз ако бях момче, бих поговорила с нея, или ако продължава...не бих се задържала с такъв човек...няма за какво... :!: :!: :!:
Не се ли гушкате или целувате? Ебати връзката....и тя с какво е заета? Аз ако бях момче, бих поговорила с нея, или ако продължава...не бих се задържала с такъв човек...няма за какво... :!: :!: :!:
abe ti si mn typa be...ako ne znae6 momi4etata ne sa samo za e*ane. ama kat ti gledam pic, deto si slojila, mai ne go znae6.
po vyprosa smqtam, 4e ili ti preuveli4ava6, ili tq prosto razbira liubovta po po-drug na4in. ne mislq, 4e kato se vidite i dokato ne se razdelite vseki den tr da ste kato slepeni, no pyk i ne e normalno tq VYOB6TE da ne posqga da te celune ili ne6to takova. a moje bi o6te ne se e nau4ila kak da se dyrji, ako vryzkata i s drugi mom4eta e bila po-razli4na...
`Death`Whore`
01-13-2006, 18:52
Ако хората се харесват истински, изобщо не ги интересува дали "са като слепени". Целуват се и се прегръщат, защото го желаят. Тя явно не го желае.
ili ima ne6to koeto mn silno q pritesnqva i ne go e spodelila s teb! a tva 4e ne ti go e kazala e ili se pritesnqva da go spodeli s teb i na tozi etap smqta 4e ne ste tolkova blizki za da ti kaje takova ne6to! ili ima ne6to koeto se otnasiq za teb i se straxuva da ti go kaje za6toto moje bi 6te te narani!
SeXyTo_f
01-13-2006, 19:04
abe ti si mn typa be...ako ne znae6 momi4etata ne sa samo za e*ane. ama kat ti gledam pic, deto si slojila, mai ne go znae6.
po vyprosa smqtam, 4e ili ti preuveli4ava6, ili tq prosto razbira liubovta po po-drug na4in. ne mislq, 4e kato se vidite i dokato ne se razdelite vseki den tr da ste kato slepeni, no pyk i ne e normalno tq VYOB6TE da ne posqga da te celune ili ne6to takova. a moje bi o6te ne se e nau4ila kak da se dyrji, ako vryzkata i s drugi mom4eta e bila po-razli4na...
4e koi e kazal ne6to za ebane? tva da ima6 gadje i da ne se pregru6ta6 i celuva6 s nego..e 4isto priatelstvo :) ne znam kakvo tolkova lo6o sam kazala...i pica mi nqma ni6to ob6to s temata!Ni6to ne moga da napravq 4e ne ti haresva!
SeXyTo_f
01-13-2006, 19:05
Ако хората се харесват истински, изобщо не ги интересува дали "са като слепени". Целуват се и се прегръщат, защото го желаят. Тя явно не го желае.
to4no za tova govorq, 4e moje da se polu4i edno mnogo hubavo i istinsko priatelstvo :)
to4no za tova govorq, 4e moje da se polu4i edno mnogo hubavo i istinsko priatelstvo :)to xybavo no ne mislq 4e pi4a 6te se zadovoli pone s ednoto priqtelstvo i sam 10000% siguren 4e kogato 1 momi4e kaje na 1 mom4e ne6to ot sorta "mn te haresvam no samo kato priqtel i iskam da si ostanem dobri priqteli" 4e ne vi puka za tva priqtelstvo i vi bolqt cicite za ednoto priqteslvto s mom4e koeto e iskalo da xodi s vas!
`Death`Whore`
01-13-2006, 19:10
Много си прав. И когато нараняваш някой, не можеш да искаш от него приятелство.
SeXyTo_f
01-13-2006, 19:11
ei, opluhte me......mii tova 4e ti poznava6 takiva momi4eta ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva...az li4no mnogo cenq vsi4kite si priateli ;) no naitina mom4eto nqma da go iska...prav si
`Death`Whore`
01-13-2006, 19:12
Ама той не иска да е приятел с нея, а иска да са заедно. Така приятелство не става.
e da de! koi iska priqtelstvo ot 4ovek kogoto go e naranil super mnogo!?
TyjNi^Ochi_f
01-18-2006, 20:27
Moje bi prosto o6te ne e sviknala s teb i q e sram da po4va pyrva.Li4no i az v na4aloto na vsqka vryzka sam taka.Oba4e sled vreme kat svikna s 4oveka do sebe si ela da vii6 kfo stava.... :wink: