View Full Version : Kak namirate ideqta za podobno ne6to v neta
poraztyrsih se iz forumite i otkrih , 4e navsqkyde kydeto vlqza ne se govori svobodno za sexa ,za6toto se namirat hora koito da pi6at raboti ot sorta - abe vsi4ki jeni sa kurvi , evbati komplexara si , mnogo mi e golqm duhaite i t.n. Ta celta mi e da napravq ne6to razli4no, pak forum , no da nqma podobni ne6ta i da mojem da diskutirame svobodno - za celta napravih forum ( http://lovensex.11.forumer.com ) 6te napravq nqkolko hora na koito imam pylno doverie moderatori i 6te se opitam da go postigna , slojih info za problemite koito ni pritesnqvat i 6te slagam vse pove4e i pove4e , vqrvam 4e ako se syberem hora 6te mojem da napravim edin prekrasen forum, koito da se razli4ava ot ostanalite i mladite pyk i ne tolkova mladite da uspqt da se otyrsqt ot srama si , da popitat kakvo gi pritesnqva svobodno , bez kym tqh da se otnasqt lekomisleno i da povi6at sexualnata si kultura. KAK MISLITE 6TE SE POLU4I LI I AKO NQKOI ISKA DA POMOGNE - MNOGO 6TE SYM MU BLAGODAREN!
Klizmata
01-12-2006, 17:05
Abe pi4 ti drusa6 li be?6to ne vzeme6 da napravi6 ne6to razli4no naprimer forum za klizma taka vseki 6te spodelq use6taneto i udovolstvieto o tazi taka bezubidna i neskupo struva6ta operaciq ako iska6 moga da stana admin na foruma i da pusna edna tema kak se pravi klizma v doma6ni usloviq za da ne trqbva da dava6 po 3,50 na lekarq si.Foruma 6te ima mnogo useh vervai mi.6e se registriam 1000000 puti i 6e ima6 mnogo useri. :twisted: :twisted: :twisted:
ami 6te gleam to4no takiva kato tebe da nqma tam :D
thEClown
01-13-2006, 08:51
Abe pi4 ti drusa6 li be?6to ne vzeme6 da napravi6 ne6to razli4no naprimer forum za klizma taka vseki 6te spodelq use6taneto i udovolstvieto o tazi taka bezubidna i neskupo struva6ta operaciq ako iska6 moga da stana admin na foruma i da pusna edna tema kak se pravi klizma v doma6ni usloviq za da ne trqbva da dava6 po 3,50 na lekarq si.Foruma 6te ima mnogo useh vervai mi.6e se registriam 1000000 puti i 6e ima6 mnogo useri. :twisted: :twisted: :twisted:
:D
Хммм този форум ми хареса;) Аз ще пиша в него. Замисълът е добър:)
thEClown
01-13-2006, 09:20
Хммм този форум ми хареса;) Аз ще пиша в него. Замисълът е добър:)
Съгласен.
mda malko po malko zapo4naha da se registrirat horat , blagodarq mnogo za koeto , no sqka6 horata o6te ne varvat za podobno ne6to , pyk i ne se interesubvat mnogo ot dfree forumi , dano naistina da se polu4i. A za tezi deto pisaha po gore klizmata i n`am si koi - hora to si e za vas , ob6to vzeto znaem kak zavyr6vate takiva. No prosto e typo da pylnite temi na hora koito iskat da popitat ne6to v taq oblast sys typi spamove i da gi byzikate za vyprosi koito ste si zadavali i vie samite 100 pyti