View Full Version : секс
кажете какво да правя?едно момиче от училище иска да прави секс с мен
skyline_207
01-14-2006, 15:53
ми
правете секс :D
white_chik
01-14-2006, 16:06
ми
правете секс :D
mno qsno.Ti da ne bi da ne iska6???
АХахах морфи за препоръчване е да не правиш мухахахахха недей изчакай до 20.
Mad`Lady
01-14-2006, 18:22
4ove4e...dai na jenata kakvoto iska...ni6to ne gubi6(v nai lo6iq slu4ai bebe ili nqkoq bolest) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
CuST0M1z3
01-14-2006, 18:24
4ove4e...dai na jenata kakvoto iska...ni6to ne gubi6(v nai lo6iq slu4ai bebe ili nqkoq bolest) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ti go fyrli u ty4a pi4a
Убий курвата ! НЕ на разврата сред подрастващите !
skyline_207
01-14-2006, 18:42
Убий курвата ! НЕ на разврата сред подрастващите !
хахахха
Awazate Ippon
01-14-2006, 18:53
bnaprai ne6to netipi4no...i posle ni se pofali 8)
minimalistic
01-14-2006, 19:20
Ако не е някъф козел.... и ако ТИ искаш да я опрайш - действай :lol:
Пък ако е грозна, но на теб ти харесва (едва ли) - пак :lol:
emi ako ti se pravi sex s neq obqsni i kakvo iska6 i davai , ako ne ti se pravi nedei - ne si si go nameril na ulicata
Klizmata
01-14-2006, 20:36
Abe ti dobre li si kato iska 4ukaq q ti da ne si gei i da ne te e strah da ne te iznasili da te naplqska:
Aaaa ku4kata ot daskaloto 6e me naplqska aaaa fuck 6e me iznasili oooo maiko aaaa 6e umra malka mi e pi6kata i az sum malko gei4e jaaaa jaaaa. ti si qko zle vzemi se stegni malko i q na6ibai predi da sum te na6ibal.
оффф щом искате правете не мога да разбера какъв ти е проблема и за какво е изобщо тая тема пусната
iWannaFeelYou
01-15-2006, 12:07
Филма е пълен и абсолютен :)
Обаче държа да отбележа, че колегата ме изкриви със тоя пост по-горе: "Убий курвата! НЕ на разврата сред подрастващите!"
Наистина ме накара да се посмея...:) Поздравления...:)
WILD__BOY
01-15-2006, 12:37
Отскочи до Billa, купи си пликче за 20ст., нахлупи го на патката си и я оправи. ;)
Shadow_Walker
01-15-2006, 12:46
кажете какво да правя?едно момиче от училище иска да прави секс с менАми ако я харесваш, или поне я желаеш го направете...но ако изобщо не чувстваш нищо към нея не го правете...а и друго-ако мислиш,че си малък за секс и откажи.
Брато, ако мацката си заслужава.. ако те привлича и те кефи много.. й откажи!!! Измисли нещо, но така го направи че да си оставиш вратичката отново отворена, да я накараш да изгаря от желание и да те иска, да не може да ти устои, малко я поварти и ще видиш накрая, че си е заслужавало чакането, сексът ще ти хареса и задоволи напално!
Elektra_x
01-15-2006, 19:30
Ми ако ти се прави прави ако не недей кво му е сложното?!
Абе, хора, той пита какво да прави!
1. Минаваш през банята(много е важно!).
2. Любовна игра-дъра-бъра.
3. Презерватива!
4. Пъхаш го.
5. Като свършиш изхвърляш презерватива в кошчето.Не през прозореца и в никакъв случай в кенефа!
6. Молиш се да си се представил добре.
Абе, хора, той пита какво да прави!
1. Минаваш през банята(много е важно!).
2. Любовна игра-дъра-бъра.
3. Презерватива!
4. Пъхаш го.
5. Като свършиш изхвърляш презерватива в кошчето.Не през прозореца и в никакъв случай в кенефа!
6. Молиш се да си се представил добре.
Tozi vypros moje da se razbere po 2-na4ina ...Trqq6e malko da se dooto4ni6 kakvo to4no iska6 da kaje6..Ta po temata TheDark e napisal kakvo se pravi ako 6te ima sex..A kolkoto do tova dali da ima ili ne...Mi re6i si , zavisi ot neq kakva e 6to e ... Nz re6i dali iska6... kakvi sa predimstvata i nedostatycite :roll:
dj_tigrica
01-16-2006, 12:22
ako si ima6 macka koqto te obi4a i ti dava vs nqma smisal ama ako nqma6...kakvo 4aka6 :P :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
Ta po temata TheDark e napisal...
Само да отбележа че съм ТЯ!