Влез

View Full Version : Koi ot dvamata?

seksi_kote_f
01-14-2006, 16:53
Nqkoga popadali li ste v situaciqta da izbira6 ot dve mom4eta edno.Kakvo pravite pri takuv slu4ai?Ako ednoto mom4e e milo,dobro,simpati4no vsi4ko pravi kakvoto mu kajete no ne e vruskar a e pulna mi6ka vsi4ki go pluqt a drugoto mom4e e qko,gotino vruskar,samo 4e neznae kak da se durji s momi4etata ponqkoga gi naranqva pez da iska vsi4ki go poznavam i e mn izvesten ponqkoga malko nadmenen kogo 6te izberete dobroto mom4e ili lo6oto(v dobriq smisul na dumata) :roll: :roll: Spodelete va6eto mnenie :roll:

Dr. Kazimbutt
01-14-2006, 17:02
Бъркаш понятието "лошо момче". По-скоро трябваше да питаш дали предпочитат свестното и честно момче, което няма пари или шибаняка, който има.

SeXyTo_f
01-14-2006, 17:59
Бъркаш понятието "лошо момче". По-скоро трябваше да питаш дали предпочитат свестното и честно момче, което няма пари или шибаняка, който има.
hahha....absolutno :D

CuST0M1z3
01-14-2006, 18:07
glasuvah za dobro 6toto az sam si dobri4yk :) no naistina ne6u v tva koeto si napisala ne se vryzva za6to da pluqt dobroto mom4e LOL po skoro 6te pluqt gyzara

LP_girl_14
01-14-2006, 18:14
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....

CuST0M1z3
01-14-2006, 18:15
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....

e takiva momi4eta ovajavam

01-14-2006, 18:20
Как да се изразя по-деликатно.... трябва да си непоправим ОЛИГОФРЕН, за да зададеш такъв въпрос и въобще да разсъждаваш в/у него ! Аман от пикльовци дето познават някое пласьорче на трева и видиш ли вече връзки и то какви ! ИДИОТИЗМЪТ И ОЛИГОФРЕНИЯТА СА НАВСЯКЪДЕ !

belluci
01-15-2006, 07:32
predpo4itam muje s harakter,a te sa svestni.

lina15
01-15-2006, 07:56
Boje temite stavat vse pove4e ednoobrazni

CVETELLINA
01-15-2006, 08:46
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....абсолютно съм съгласна
:wink:

aHyC
01-15-2006, 09:48
Определено "лошото" ако видя някоя приятелка с некаф дет го плуят навсякаде и го джобят примерно ше я скасам от ебавки нема начин :) и не бих я погледнал поече

HeDa
01-15-2006, 12:49
Az ne bih izbrala nikoi ot dvamata bih predpo4ela ne6ty m/u dvata varianta..Mislq 4e taka 6te e nai dobre :roll:

DeSiTo0o
01-15-2006, 12:59
Mi...az si padam vse po lo6i mom4eta :roll: :? :wink:
I kolkoto pove4e se pravi na bezrazli4en i svalq drugi momi4eta pred o4ite mi sled kato znae 4e mi stava gadno,tolkova pove4e go iskam!Kolkoto pove4e se durpa,tolkova pove4e mi haresva!... :roll:
No ot druga strana pone ne izpitvam ugrizeniq i sujalenie kogato az postupq taka s nqkoe takova mom4e,za6toto znam 4e e jenkar i 4e mu e vse edno. :wink: No ako znam 4e ima nqkakvi istinski 4uvstva kum men....estestveno nqma da postupq taka :roll:

ch0c0late
01-15-2006, 13:04
Nqma li sreden variant? Az bih izbrala ne6to smeseno mejdu dvata tipa. No ako trqbva da izbiram ot dvamata...moje bi lo6oto mom4e,no zavisi v kakva stepen e sposoben da me narani... Izbora e truden.Zatva az izbiram srednoto. :roll: :wink:

01-15-2006, 13:11
Според мен пък въпросът е.

Дали да се предпочете човек с малко пари на когото можеш да разчиташ или човек с повече пари на когото не можеш да разчиташ.

И пак зависи от момичето.

Та запитайте се матерялисти ли сте.
Аз лично съм ,но не натрапчиво като поголямата част от населението... :roll:

А да и съм от първия тип мъже.Нямам много пари ,но пък са ми достатъчно.

nesravnima
01-15-2006, 13:19
Нещо му куца на това въпросче. За мен няма значение, дали приятелят ми е с връзки и пари или не. Важното е да ме обича, да ме кара да се чувствам желана и да ми е приятно, когато съм с него.

seksi_kote_f
01-15-2006, 16:09
Az buh izbrala lo6oto mom4e za6toto az puk sum lo6o momi4e :twisted:

niki_borisov
01-15-2006, 16:21

e takiva momi4eta ovajavam
и аз.. :wink:

01-15-2006, 16:33
Не мога така да преценя!Ще избера момчето което ме кара да се чувствам щатлива,обичана жива,момчето,което е причина сърцето ми да тупка силно и краката ми да се подкосяват!Ще избера човека който по-силно ме е впечатлил!Във всеки случай няма въобще да ми пука дали той е богат ,известен и т.н....,no ponqkoga loshite momcheta sa po-dobri. :D

няма значение
01-15-2006, 17:31
Определено "лошото" ако видя някоя приятелка с некаф дет го плуят навсякаде и го джобят примерно ше я скасам от ебавки нема начин :) и не бих я погледнал поече
Мога само да ти кажа че си баси и тъпата пръчка.
Някой ден че се влюбиш в някой дето го плюят и ще те видим тогава какво ще викаш.

01-16-2006, 11:11
Мога само да ти кажа че си баси и тъпата пръчка.
Някой ден че се влюбиш в някой дето го плюят и ще те видим тогава какво ще викаш.

По скоро внякоя

BLADE`
01-16-2006, 19:44
Гледайте да не си намирате мишки, хем да не са много отворени и хем да знаят да се държат с момичето, да могат и да го защитят де а не някав да седи и да гледа...

seksi_kote_f
01-19-2006, 18:36
Гледайте да не си намирате мишки, хем да не са много отворени и хем да знаят да се държат с момичето, да могат и да го защитят де а не някав да седи и да гледа...

Ne6to takova e idealno 8)