PDA

View Full Version : Какво се случи...

minimalistic
01-14-2006, 19:13
Една бивша моя приятелка (първата ми любов, първото момиче, с което съм правил секс също е тя) ми дойде на гости и... показа ми татуйровките си на разни места по тялото... за което трябваше да се посъблече малко... и аз се надървих (кой не би?). Изпитах желание към нея. тя винаги ме възбужда (независимо, че имам друга приятелка). Просто ... заете как е - тя е ПЪРВАТА :!:
И тя го искаше... и аз...,но тя не позволи да се случи, тъй като "не е правилно" - това и бяха думите.
А като се съблече пред мен............ не мога с думи да ви опиша какво стана в мен (не само оная ми работа...), нещо трепна. А си има приятелка...
Никога не съм имал такова желание да изневеря. Да бъда с друга. А с моята едва ли скоро ще го направим.... но това е друга тема на разговор.
Не зная съвет ли искам или питам нещо. Просто ви споделям какво сеслучи и какво изпитах. Желаех я :!:
Грешно ли е? Тя винаги е знаела как да ме възбуди. Винаги - още от самото начало, като се запознахме, тя ми четеше мислите. Още първия ни път. Сякаш е част от мен и знае какво искам и какво чувствам. Само с погледа си може да ме накара да се побъркам.

Нормално ли е? Случвало ли ви се е и на вас да изпитате такова чувство? Да изтръпнете от аромата й, от движенията и незабравимата й първична красота, с която сте били в едно легло за първи път...

bum`bum`f
01-14-2006, 19:16
awe nz,ama tva det si napisal mi haresva...za6to ste se razdelili,basi...6tom i dvamata go jelaete...saberete se pak...pfuuu :cry:

one_touch
01-14-2006, 19:22
awe nz,ama tva det si napisal mi haresva...za6to ste se razdelili,basi...6tom i dvamata go jelaete...saberete se pak...pfuuu :cry:

mda naistina 6tom i dvamata se jelaete za6to ne se syberete.mn hubavo 4e ne si izneveril,no ako ima6 takova vle4enie kym biv6ata si deistvai po vyprosa.

Mad`Lady
01-14-2006, 19:27
Neznam 4ove4e no po tova koeto pro4etoh li4i 4e tva momi4e ti e vzelo akyla.Qko ti e vleznala pod kojata...no 6tom tolkova se jelaete za6to ne zaebete vsi4ki zadryjki i predrazsydyci i ne se iz4ukate :wink: A otnosno tvoqta priqtelka i 4uvstvata ti normalno e da se 4udi6 kakvo stava...pri vseki 4ovek pyrviqt/ta vinagi ostava nezabravim spomen i kap4ica sexualno privli4ane...I vse pak ne zabravqi 4e ti ima6 priqtelka na koqto predpolagam dyrji6 taka 4e pomisli dobre kakvi sa namereniqta ti kym vsqka edna ot dvete momi4eta i re6i kakvo iska6 i koe e nai-dobroro re6enie! :roll: :roll: :roll:

minimalistic
01-14-2006, 19:31

Защо се разделихме... по нейна воля (миналото лято - 2004).
Сега тя има приятел (който е на 30+ години, а тя е на 18 - БАСИ!) На къде върви Света..
И аз си има приятелка..
Но това момиче ме възбужда повече от всяка. Сякаш има част от мозъка ми и знае какво искам.
Когато бяхме на 11 - тогава за първи път бях с нея. След като се разделихме, миналото лято се събрахме пак (явно тук съдбата има нещо общо - все да ни събира) и тогава ми беше първия секс. И ето сега - тя пак се връща в живота ми. А когато ме остави лятото на 2004 какъв рев съм ревал.... 1 месец не мога да се свестя да не мисля за нея поне.
Как подяволите ходи с човек на 30+ години!!!

teenkopele
01-14-2006, 19:32
Neznam 4ove4e no po tova koeto pro4etoh li4i 4e tva momi4e ti e vzelo akyla.Qko ti e vleznala pod kojata...no 6tom tolkova se jelaete za6to ne zaebete vsi4ki zadryjki i predrazsydyci i ne se iz4ukate :wink: A otnosno tvoqta priqtelka i 4uvstvata ti normalno e da se 4udi6 kakvo stava...pri vseki 4ovek pyrviqt/ta vinagi ostava nezabravim spomen i kap4ica sexualno privli4ane...I vse pak ne zabravqi 4e ti ima6 priqtelka na koqto predpolagam dyrji6 taka 4e pomisli dobre kakvi sa namereniqta ti kym vsqka edna ot dvete momi4eta i re6i kakvo iska6 i koe e nai-dobroro re6enie! :roll: :roll: :roll:

Напълно съм съгласен с това мнение. :wink:

gboy
01-14-2006, 19:38
mi tova ne epravilno sprqmo sega6nata ti priqtelka ! A za izpitvane ne moga da ti kaja o6te hodq s pyrvata si lubov i s pyrvoto momi4e s koeto sym pravil sex

ludak``
01-14-2006, 19:40
predi okolo 3 meseca... s moita nova priqtelka.. o6te ne go bqhme pravili.. bqh otishal u edna komshiika...mm stana neshto podobno kato pri teb ...i togava go napravihme i tq prrez cqloto vrm,e povtarqshe 4e ne biva 4e si ima mpriqtelka noaz silno q jelaesh (a i ne bqh pravil sex ot dosta vreme)... :lol: :)

MAFIOZO
01-14-2006, 19:40
vupreki 4e 6tom tq te e ostavila i sega PAK se vru6ta pri teb ne e mnogo na dobre!6toto tq ako si misli 4e moje vinagi taka da te ostavq i pak da idva pri teb zna4i 1 vid si igrae s teb!imai si 1 na um kakvo pravi6 s neq i vinagi postavqi na 1-vo mqsto sega6nata ti priqtelka za da ne ti stane biv6a!

minimalistic
01-14-2006, 19:49
vupreki 4e 6tom tq te e ostavila i sega PAK se vru6ta pri teb ne e mnogo na dobre!6toto tq ako si misli 4e moje vinagi taka da te ostavq i pak da idva pri teb zna4i 1 vid si igrae s teb!imai si 1 na um kakvo pravi6 s neq i vinagi postavqi na 1-vo mqsto sega6nata ti priqtelka za da ne ti stane biv6a!

Ами то хубаво, аз нея поставям на 1-во място, но от това което чувам от приятелите и, че тя е девствена и дори след половин годишна връзка не е пуснала на бившия си приятел (тогава настоящ), не знам как да гледам. А аз имам нужда да правя секс, а и нещо повече - любов. Но когато не мога, изпитвам неконтролируемо желание да го направя с друга. Вчера, когато тя беше у нас (бившата) аз непрекъснато си повтарях, че не трябва, но продължавах, воден от незнайни сили да я желая и да се опитвам да направя нещо, за да го направим.. Тя сама си каза, че и се е*е, но също така не позволи това да се случи. Ако не беше тя, към друго момиче едва ли бих изпитал желание за секс... Но това е ТЯ, какво да направя... СЪДБА! Сега не знам да съжалявам ли, че нищо не стана или да се радвам.

ycMuBkaTa
01-14-2006, 19:54
Абе човек нормално е да ти трепва-все пак било е не само физическо, но и психическо между вас, тъй че...не знам много кофти тръпка-да желаеш някой, да го гледаш пред теб, да си спомняш кво е било, а тъпите обстоятелства да те връщат в настоящето. Що не пробваш да я видиш пак и да направите нещо за вас(не говоря за секс) Все пак предполагам, че и ти не си и много безразличен

Dese
01-14-2006, 20:01
Взимайте се пак :D

MAFIOZO
01-14-2006, 20:03

Ами то хубаво, аз нея поставям на 1-во място, но от това което чувам от приятелите и, че тя е девствена и дори след половин годишна връзка не е пуснала на бившия си приятел (тогава настоящ), не знам как да гледам. А аз имам нужда да правя секс, а и нещо повече - любов. Но когато не мога, изпитвам неконтролируемо желание да го направя с друга. Вчера, когато тя беше у нас (бившата) аз непрекъснато си повтарях, че не трябва, но продължавах, воден от незнайни сили да я желая и да се опитвам да направя нещо, за да го направим.. Тя сама си каза, че и се е*е, но също така не позволи това да се случи. Ако не беше тя, към друго момиче едва ли бих изпитал желание за секс... Но това е ТЯ, какво да направя... СЪДБА! Сега не знам да съжалявам ли, че нищо не стана или да се радвам.ami ti da ne raboti6 v manastir we? ili tq da ne e monaxiniq :lol: :lol: ne 6egata na strana!Ami mislq da ti dam slednq savet pritisni malko sega6nata ti priqtelka za da go napravite MALKO ne da q iznasili6 de ama pokaji i 4e go iska6 mn puk ako tq ti otkaje 1-viq put ne se ot4aivai probvai pak ve4e ako ti otkaje i 3-ti put prosto se orientirai kam biv6ata ti! (neznam dali e mnogo pravilno offff govora gluposti ne me slu6ai) naistina mnogo kofti situaciq!

minimalistic
01-14-2006, 20:06
Ама аз обичам СЕГАШНАТА си приятелка.
Мисля че винаги ще го има това трепване м/у мен и първата... Не знам, просто не искам да направя нещо ипосле да съжалявам... Не искам да наранявам никой. Не искам да съм лош...

Просто явно имам нужда И от секс... Не съм с нея заради него, а заради самата нея, но очевидно съм нуждаещ се...

MAFIOZO
01-14-2006, 20:12
ami 6tom ne iska6 da naranqva6 nikoi zna4i trqbva da se nau4i6 da kontrolira6 tova treprvane i da si ostane SAMO trepvane!A i se opitvai da se sdurja6 kato q vidi6 prosot nqma drugo re6enie!

pinK_Baby
01-14-2006, 20:26
ami 6tom ne iska6 da naranqva6 nikoi zna4i trqbva da se nau4i6 da kontrolira6 tova treprvane i da si ostane SAMO trepvane!A i se opitvai da se sdurja6 kato q vidi6 prosot nqma drugo re6enie!

В доста трудно положение си...Съгласна съм с горното мнение...Винаги ще те влече към нея,просто се опитай да не я виждаш,да не се засичате никъде...Наистина понатисни леко и деликатно сегашната си приятелка за секс...Щом я обичаш(сегашната) и ако тя те обича рано или късно ще го направите...От теб зависи дали ще я предразположиш да правите скоро секс...Просто я убеди,че ти си правилния и ще се погрижиш първият й път да бъде възможно най-хубав...Тогава когато започнеш да правиш секс с нея ще си сексуално задоволен :arrow: Няма да мислиш толкова за бившата... :)

MAFIOZO
01-14-2006, 20:27

В доста трудно положение си...Съгласна съм с горното мнение...Винаги ще те влече към нея,просто се опитай да не я виждаш,да не се засичате никъде...Наистина понатисни леко и деликатно сегашната си приятелка за секс...Щом я обичаш(сегашната) и ако тя те обича рано или късно ще го направите...От теб зависи дали ще я предразположиш да правите скоро секс...Просто я убеди,че ти си правилния и ще се погрижиш първият й път да бъде възможно най-хубав...Тогава когато започнеш да правиш секс с нея ще си сексуално задоволен :arrow: Няма да мислиш толкова за бившата... :)NAPULNO ZA!

BMWPower
01-14-2006, 20:28
Ami ako be6e prigotvil ne6to za piivane taka kato ti e do6la na gosti da vi omaq malko alkohola sum siguren 4e na maceto 6te6e da i se ebeod(cenzura..pro4eti otzad napred)i togava 6te6e i ti da si dovolen...,no moq savet e da iz4aka6 priqtelkata si i da ne izneverqva6..,ako vidi6 zora si prasni edna zlobarka =]

Dizi
01-14-2006, 20:32
Не знам да те съветвам ли или просто да ти кажа че никой не забравя първите си но просто се старае да стане така че да не пази същите чувства от миналото...просто запази старите спомени ,но да са само тва спомени нищо повече..иначе никога няма да можеш наистина да обичаш друго момиче и да изпитваш същия "трепет"...мога и от опит да ти го кажа ..няма начин да забравиш и да си напълно безразличен идеята е да се контролираш...и ти правя евала че не си изневерил на приятелката си ако беше друг щеше да го направи без да се замисли щомима такова привличане....А за сегашната ти приятелка....не знам щом казваш че е девствена недей да й даваш зор,ще го приема не като естествена твоя нужда а като желание да я използваш...може да е глупаво но си е така....опитай да и дадеш всичко от което има нужда пък ако тя не го оцени и сметнеш че не издържаш приключи....връзките не са начин да се измъчват хора,а да си доставят удоволствие и да са щастливи...малко се отплеснах хихи успех ко да ти кажа..замисли се и реши ко искаш и на какво си способен заради момичето

Da_EvIL_666
01-14-2006, 20:59
Pi4, 6e ti kaja samo edno za6toto sam imal po4ti sa6tiq problem: Ako moje6 se otdrapni za den-dva ot vsi4ko i vsi4ki i si pomisli mn dobre bez da se vliqe6 ot 4ujdi mneniq. Prosto v momenta ti samiq ne znae6 kakvo iska6 i 6te napravi6 nakoq glupost i ot 2 stola 6te padne6 na zemqta.....i posle 6te sajalqva6.....znam za6toto sam go prejivql :!:
Nadqvam se da sam ti pomognal :wink: 8)

minimalistic
01-14-2006, 22:18
Май не трябва да се виждам скоро с "първата"... Въпреки че много искам да спя с нея мамка му :cry: Що съм такова мекотело :roll: .

MAFIOZO
01-15-2006, 00:05
emi taka e!Stiska6 zubi i tva e polojenieto!!!