View Full Version : koito ima neshto protiv saita da se iznasq nali taka
JORDAN_88_06
01-15-2006, 07:19
spored men tva e sait nomer 1 za tineidjari
Master_88
01-15-2006, 08:43
И според мен
123456789
01-15-2006, 10:09
И според мен
:wink:
kurabiika
01-15-2006, 12:03
И според мен
Подкрепям.Много си ме кефи сайта и форума.
И според мен
Подкрепям :wink:
Worthless
01-15-2006, 17:15
кефи ви сега, щото не знаете как беше преди 2 години ;)
иначе в сравнение с тва, което беше преди... сайта съвсем се развали (никой да не се обижда, тфа ми е мнението! точка)
И според мен
IdontGiveaFuck
01-15-2006, 19:37
Лесно е да си регистриран преди месец-два и да говориш колко бил готин форума..Задръжте се година-две и тогава го казвайте тва.Щоту съм сигурна ,че едва ли ще пишете толкова много време! /без kurabiika :P и мастерчу /
Лесно е да си регистриран преди месец-два и да говориш колко бил готин форума..Задръжте се година-две и тогава го казвайте тва.Щоту съм сигурна ,че едва ли ще пишете толкова много време! /без kurabiika :P и мастерчу /
6to bee? Az sum v toq forum ot polovin godina, nqmam dokazatelstva, prosto bqh pretarpql ban!
Кофти управленци има тука !
HereTodayGoneToHell
01-16-2006, 15:39
иначе в сравнение с тва, което беше преди... сайта съвсем се развали (никой да не се обижда, тфа ми е мнението! точка)
Няма какво да кажа! Освен че преди 2 години и половина беше още по-яко! Развали се работата и затва сега сме малко старите кучета... Ех... Добри времена бяха... :wink:
Ехх, 'вие, старите кучета' :lol:
Ние пък, младоците, внасяме свежи сили в отбора 8)
Worthless
01-16-2006, 18:49
Ние пък, младоците, внасяме свежи флуудърски сили в отбора 8)... предвид тая поява на гости с малоумни теми :lol:
От гостите нищо не си видяла, защото 70 % от темите им 'изчезват', преди да посетиш дадения раздел :twisted:
Ограничени хора ще има винаги. Да не би да няма такива регнати? Хайде да не изброявам поименно. Регнат или гост - човек се познава що за стока е.
Гостите винаги ме кефят с добро или лошо! Трябва да ги има! Все пак всеки от нас някога е бил гост! :P
HopeLesss
01-16-2006, 19:05
Напълно съгласна съм. За добро или лошо всичко на този свят се променя. Не че сега е лошо, но друго си беше с LunnaSvetlina, Lady D и т.н. :roll:
Регнат или гост - човек се познава що за стока е.
Дрън, дрън !
П.П. Темата е яко зле ! ахгаххгахга
HereTodayGoneToHell
01-16-2006, 19:20
Ние пък, младоците, внасяме свежи флуудърски сили в отбора 8)... предвид тая поява на гости с малоумни теми :lol:
ЗА! ДА ГИ ИЗТРЕБЕМ ДО КРАААААААААААААААААААК :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Worthless
01-16-2006, 20:24
и пак не ме разбрахте :lol:
нямах предвид всички гости
само тези с малоумните теми, които напоследък са повече
а всъщност... всеки бил гост някога. дрън дрън, аз не съм била никога, още с първото влизане се регнах с първата регистрация (даже дата помня) :lol:
rosskata
01-18-2006, 11:35
Айде айде пак почнахте самосъжаленията...
Форума е такъв какъвто си го правим
Сега може да не ви кефи толкова, защото ВИЕ сте се променили, не той...
Преди ги имаше Лунна Светлина, Лейди Ди и т.н... Но пък други ги нямаше...
Мен винаги ме е кефел еднакво форума... :wink:
Death^Forever
01-23-2006, 12:24
Въпреки че се регнах скоро, влизам във форума може би от една год...Бих казала, че можеше да е доста по-зле, пък и няма смисъл сега да съжалявате за нещо, което правите сами... :roll: