View Full Version : za bremennostta
edno f..
01-15-2006, 10:53
zdraveite! naskoro mi be6e 1viq pat kogato pravih sex. pravihme go ob6to 3 pati v razli4ni dni. na 16 sam i sam momi4e. Ne mi e idvalo ot blizo edin mesec i sam pritesnena da ne bi da e stanala nqkakva gre6ka. Nqma6e skasan prezervativ ili ne6to ot roda no prosto ne mi idva i sam malko pritesnena. Ta - kakvo mislite? Ima li veroqtnost da sam bremenna? Molq da otgovarqt samo hora koito se otnasqt seriozno po vaprosa. Bih iskala da si napravq ot tezi barzite testove za bremennost koito se prodavat v aptekite. Molq vi prepora4aite mi marka. Gore dolu kolko struvat ? Moga li da se doverq na 100% na rezultata ot testa? Blagodarq predvaritelno na tezi koito otgovorqt !
California
01-15-2006, 10:56
еми като не е имало скъсан презерватив не знам защо се притесяваш...
може да си вземеш Sure Check струва около 3лв.
в опаковката има упътване как да го използваш
miloto_girl_4e
01-15-2006, 10:56
Първо спокойно :wink:
По принцип редовно ли ти идва,или се е случвало да бъде и по нередовен?!
Второ направи си тест наистина - Sure Scheck струва около 3 лв. и е най-сигурния тест на пазара :!:
Може да му се довериш 99%,ако искаш да си сто процента сигурна дали си бременна или не - гинеколог :!:
Тъйкато в момента си нямам работа мога да ти отговоря.
Забавянето може да е чисто и просто на психическа основа и е напълно възможно щом ти е било за първи път и все пак няма лошо да си направиш тест за бременност който вярвам ,че ще ти предложат като избор.
А можеш и да поговориш с момчето да го попиташ и т.н
пък и едвали се е изпарил с презерватива знае все пак
какво е вършил.
spokoino! sled p1rviq p1t vinagi zak1snqva. tova e vid hormonalen dizbalans. a i 6tom ste polzvali predpazni sredstva, 6ansa e minimalen. ako iska6 da ti e po-spokoino- napravi si, lo60 nqma. no spoko :D
iWannaFeelYou
01-15-2006, 11:35
Шш, ей дете...вземи малко се успокой...какви са тия паники...не че и аз нема да изпиша работите, които са ти писали по горе голегите клубари...ама...стига паранои, бе :) абсолютно съм съгласен че е на психична основа, ако всичко наистина е било както трябва...то няма и на каква друга основа да бъде...
и все пак за тестовете за бременност - 100% при тях никога няма, но смятам че 99 е едно добро число...и все пак винаги съдбата може да те изиграе и ти да си точно тази 1 която остава от тия 100 :>
Офф, стига съм ти вкарвал параои и и аз :)
И аз съм съгласен за Шуър Чек - около 3 кинта е плюс минус некфи стинки, според зависимост от аптеката, която го продават. Жена ми също го ползва него, когато гостите решат да и закъснеят понякога...
И още един път - НЕ СЕ притеснявай щом не си сигурна напълно че има повод за притеснение...вярвам че ще го дочакаш...:)
Айде със здраве и пиши след някой друг ден дали всичко е О.К. :)
edno f..
01-15-2006, 11:58
Priqteli , mersi mnogo za otgovorite..mn me uspokoihte i mi dadohte tozi kuraj ot koito mai dosta imah nujda..govorila sam s mom4eto mn pati i toi e siguren na 100% 4e nqma mqsto za pritesnenie,no az sam si pritesnena vapreki tova..parviq pat sled kato go napravihme mi doide 5-6 dni sled tova dokolkoto pomnq. sled tova , sled 5 dni pak go napravihme i pak sled izvestno vreme (sled 3 dni) pak go napravihme.oba4e problema e 4e ne pomnq dali mi e idvalo.ne si zapisah!!!! za koeto me e dosta qd! I glavno zaradi tova mi e pritesneno! ako si bqh zapisala sega 6tqh da sam spokoina :( Oba4e za da sam spokoina 6te otida da si go kupq tozi Sure Check. Imam samo edno vapros4e : kak se slaga? Vapreki 4e ima ukazanie ,mislq 4e vie 6te mi go obqsnite po dobre! Blagodarq vi predvaritelno!!! :)
ycMuBkaTa
01-15-2006, 11:58
я се успокой нормално е да ти закъснява. Аз като започнах да водя полов живот мина половин година докато ми се нормализира цикъла-всеки месец закъсняваше, понякога прескачаше и непрекъснато самата ми психика ми предизвикваше проблеми.
Вземи си едно тестче- Sure Check и аз ти го препоръчвам и само спокойно. Всичко ще е наред :wink:
ycMuBkaTa
01-15-2006, 12:01
Значи пишкаш някъде и то към теста има пипетка с нея капваш на прозорчето на теста 2-3 капки урина и после чакаш ама не помня колко ще го прочетеш и после отваряш теста и готово:) спокойна си вече :wink:
iWannaFeelYou
01-15-2006, 12:22
Таман щях и аз да обяснявам, ама колежката преди мене ме изпревари :)
edno f..
01-15-2006, 12:27
ycMuBkaTa : mersi mn mila , adski mn mi pomogna :) No interesnoto pri men e 4e mi doide vednaga sled kato napravih 1viq si pat a sega sled drugite 2-va pati kogato pravih sex ne mi idva! Zna4i spored teb da ne mi idva e normalno ? Utre 6te otida da si go kupq tova i 6te dokladvam za rezultata! nadqvam se vsi4ko da e nared :)
P.S. A ima li nqkakva vazjmojnost daje da ne se e skasal prezervativa da sam bremenna ?
Blagodarq otnovo za otgovorite! :D
WILD__BOY
01-15-2006, 12:47
ycMuBkaTa : mersi mn mila , adski mn mi pomogna :) No interesnoto pri men e 4e mi doide vednaga sled kato napravih 1viq si pat a sega sled drugite 2-va pati kogato pravih sex ne mi idva! Zna4i spored teb da ne mi idva e normalno ? Utre 6te otida da si go kupq tova i 6te dokladvam za rezultata! nadqvam se vsi4ko da e nared :)
P.S. A ima li nqkakva vazjmojnost daje da ne se e skasal prezervativa da sam bremenna ?
Blagodarq otnovo za otgovorite! :D
възможности хиляди мацко ;) и презерватива не дава 100% сигурност :( Ама да кажеш след теста кво е станало
iWannaFeelYou
01-15-2006, 12:54
Всички сме в очакване - и нали знаеш - без излишни притеснения :)