View Full Version : Има ли веоятност да съм бременна?
crazy girl
01-15-2006, 12:59
М. Октомври правих секс с презерватив и въпреки всичко помолих партнъорът ми да свърши навън! Беше само един път. От тогава ми е идвало 4 пъти, но все се притеснявам да не би да съм бременна! Моля да ми кажете какво мислите по въпроса! Правих си тестове , бяха отрицателни.....но все пак се притеснявам!
WILD__BOY
01-15-2006, 13:05
М. Октомври правих секс с презерватив и въпреки всичко помолих партнъорът ми да свърши навън! Беше само един път. От тогава ми е идвало 4 пъти, но все се притеснявам да не би да съм бременна! Моля да ми кажете какво мислите по въпроса! Правих си тестове , бяха отрицателни.....но все пак се притеснявам!
ми ... ти си параноичка ;) идвал ти е 4 пъти, правила си тест и пак се притесняваш - значи си 100% параноичка или се ебаваш. И все пак
Няма почти никаква Вероятност ;)
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ СИ БРЕМЕННА
адскиии тъпа тема дано се заключи
наистина си параноичка .....няма никакъв шанс да си бременна ама никакъв 0,000000% щом ти е идвало 4 пъти демек си прайла секс преди 3-4 месеца значи ако си забременяла вече ще ти личи ТЪЙ ЧЕ ШАНСА НЯМА
crazy girl
01-15-2006, 13:14
Не се бъзикам бе хора, тук около мен кат' са се навъдили едни приятелки с цветни бременности.....едната вече е в 9 седмица и чак сега разбра....уф, да му се невиди и тая параноя дет' ме е гепила, ама пусто, страх ме скова непрекъснато!
Мерси за отговорите!
при цветната бременност кръвотечението е по бледо и краткострайно не се притеснявай нали ти казвам че до ся щеше да имаш корем ако си бременна ...
Не трябва да се притесняваш! Плюс ако не дай си Боже беше така то щеше да има мн странични неща които щяха да ти дадат знак - гадене, недоспиване, отпадналост дори и враждебност породена от дразнения в нервната ти система!
Няяяя съ` плаш`ш!
Леле тия деца да не се правят по въздушно капков път бе(Грип).
NeNaSiTnA_TA
01-15-2006, 13:42
spoko mila!ako ima6e cvatna bremenost 6te6e ve4e da ti li4i i po korema pak i ne samo!pak i ste bili s prezervativ i toi vaapreki tova e svar6il otvan zna4i nqma nikakva opasnost spokoino!
[/b]Bremenna si! Obmislqi kak 6te krasti6 deteto!