View Full Version : Kum MOMCHETATA /momicheta izleite si gneva/
TheMaggie
01-15-2006, 15:26
Kajete mi momcheta,kakvo tolkova vi haresva zaribuavaneto.A?Chuvstvate se vajni i haresvani li?
A mislite li za nas momichetata?Ne,razbira se vajnoto e vie da ste dobre.Nali taka idioti takiva?
Kajete mi zashto go pravite?! :evil: :evil: :evil:
-arm@n4o-
01-15-2006, 15:55
Виж мацко не сички сме такива :!:
strange__
01-15-2006, 16:04
С тея забивания...кво да ти кажа:МЪЖЕ :idea: Сега ти като искаш нещо повече му го кажи на момента или просто го попитай какво очаква от тебе :wink: Не е толкова сложно.Не забравяй,че мъжете/момчетата не са по думите и направо действат,но пък ние от своя страна си имаме свои си трикчета,с които да измъкнеме цялата информация,която ни трябва 8) А ти не ми казвай,че никога не ти се е искало просто да се "забиеш" с някой...просто така за една вечер и после отново да си свободна :D В това няма лошо стига да не ти става навик :wink: Иии бъди сигурна,ако момчето иска само целувка или секс последното нещо,за което си мисли са твоите чувства :idea: Виж сега,ако иска нещо по-сериозно тогава е по-различно... :twisted: :P
niki_borisov
01-15-2006, 16:09
Kajete mi momcheta,kakvo tolkova vi haresva zaribuavaneto.A?Chuvstvate se vajni i haresvani li?
A mislite li za nas momichetata?Ne,razbira se vajnoto e vie da ste dobre.Nali taka idioti takiva?
Я си кажи кой какво ти е направил,че сега си изля целия гняв тук ? :P Аз съм момче,и мога да кажа октровено,че поне 90% от момчетата са пълни олигофрени безмозъчни.. това което казвам сега не е омраза,а е самия факт,такъв какъвто аз го виждам :!: Незнам по другите страни но тук е това.. около всеки от нас само тъпаци се въртят с малоумни постъпки и т.н... ужас нямам думи,НО има изключения разбира се,но са прекалено малко.. и май само който се чувства нещо ралично от другите като маниери и характер е в изключенията,и който се учи да не прави това,което всички правят,кога види,че е неправилно. Аи който ме е разбрал разбрал,със здраве :wink:
-arm@n4o-
01-15-2006, 16:16
айде да ги свалим на 80%?? :D
skyline_207
01-15-2006, 16:25
айде да ги свалим на 80%?? :D
айде на 70% или не
айде на 50 % :D
аве е*и му майката
аз лично съм правил много гадни неща,но с гадни момичета,а и мен са ме "използвали" :cry: ,така че има и лоши момичета :evil:
-arm@n4o-
01-15-2006, 16:57
айде на 70% или не
айде на 50 % :D
аве е*и му майката
аз лично съм правил много гадни неща,но с гадни момичета,а и мен са ме "използвали" :cry: ,така че има и лоши момичета :evil:
Toшо, тошо :) :D :)
white_chik
01-15-2006, 17:00
nema kvo da sporim-mnoo mom4eta sa lainari,no momi4etata ne padame po dolu.Az sum f mnoo puti sum zaebaval mom4eta ili sum se zabival s nekoi samo e taka za kupona i men sa me zaebavali.Verno ima hora koito tursqt seriozna vruzka i za tva nai-dobre o6te v na4aloto da se obsudi koi kvo iska za da nema falove.
Absconding
01-15-2006, 17:05
Колкото момчетата са лайнари, толкова и момичетата са тъпи кифли. Спрете да ги псувате тея момчета бе.. Вместо да хленчите вземете да се стегнете малко!!! Никой не го интересува колко сте наранени и колко яд сте насъбрали в себе си. Намерете си друг начин да си го избиете, защото тука не е мястото за фиминистски прояви!
TheMaggie
01-15-2006, 18:32
Колкото момчетата са лайнари, толкова и момичетата са тъпи кифли. Спрете да ги псувате тея момчета бе.. Вместо да хленчите вземете да се стегнете малко!!! Никой не го интересува колко сте наранени и колко яд сте насъбрали в себе си. Намерете си друг начин да си го избиете, защото тука не е мястото за фиминистски прояви!
Sorry ama tva e forum za liubov i az si izlivam chuvstvata i ako shte davash oshte takiva mneniq si razkarai debeliq zadnik ot to q forum.Vmesto da nara niavash horata vzemi im pomogni "Absconding".
He3HauKa
01-15-2006, 18:34
:wink:
Dr. Kazimbutt
01-15-2006, 18:42
Сега защо ме обиждаш и мене? Точно това, че твърде много мислех дали й е добре на бившата, докато бяхме заедно ме докара до тук. Тя ми е казвала неща от рода на "никоя не би тръгнала с тебе, ако знае какъв си в действителност" и тем подобни. Само дето не може да осъзнае, че тя е лошата в случая, а не аз. Тия, които се забиват с момичетата за едното ебане, поне не се тормозят колкото нас, хората, които са по сериозните връзки.
Off porednata zabludena ot jivota...Q kaji ti na kolko god si? 12-13-14 :?: Kvo si sednala da opqva6 na horata za nekvi gluposti,seki gi prai tiq ne6ta,ne samo mom4etata,a ti sama trea se pazi6 ot takiva slu4ki :!:
Funky_Soul
01-15-2006, 19:10
A tuka postovete na vs mom4eta sa tolko bezmisleni...Vs se pravat na "sveta voda nenapita",nikoga ne zarqzvat,ne se podigravat s 4uvstvata na nqkoi dori nevolno,samo tqh sa gi naranqvali,abe s edna duma bezgre6ni...
skyline_207
01-15-2006, 19:13
A tuka postovete na vs mom4eta sa tolko bezmisleni...Vs se pravat na "sveta voda nenapita",nikoga ne zarqzvat,ne se podigravat s 4uvstvata na nqkoi dori nevolno,samo tqh sa gi naranqvali,abe s edna duma bezgre6ni...
аве
разбитото сърце
ако наще постове са безмислено то кво да кажем за ваще
"айде вс. момичета да си излеем гнева" лелеееее
баси простотията
аве
разбитото сърце
ако наще постове са безмислено то кво да кажем за ваще
"айде вс. момичета да си излеем гнева" лелеееее
баси простотията
Ne6to ne ti razbiram "logikata",nito sum momi4e nito sum sednal da si "izlivam gneva" na nqkoi,konstatiram kak vs sa nqkvi deto sa mnoo dobri4ki...
P.P Ne si me razbral/razbrala,ti si misli6 4e za6titavam momi4etata,a az vsu6nost se drazna na mom4etata tuka kvi gi govorat :?
tyi 6e kaje mn qsno vsqko mom4e..prosto istinata e tazi 4e nqma mom4e koeto da ne prai taka...te poprincip go mislqt za nezna4itelno ne6ty..no nas momi4etata ni boli ot tova..no sa6to taka i momi4etata go pravim daje moje da se kaje 4e v nqkoi slu4ai mn po 4esto ot mom4etata..no na mom4etata ne im puka taka ili ina4e te sa si debelokoji praseta koito nemogat da proumqvat gre6kite si...taka4e momi4eta DAVAITEE i NII MOJEM!!! :twisted:
tyi 6e kaje mn qsno vsqko mom4e..prosto istinata e tazi 4e nqma mom4e koeto da ne prai taka...te poprincip go mislqt za nezna4itelno ne6ty..no nas momi4etata ni boli ot tova..no sa6to taka i momi4etata go pravim daje moje da se kaje 4e v nqkoi slu4ai mn po 4esto ot mom4etata..no na mom4etata ne im puka taka ili ina4e te sa si debelokoji praseta koito nemogat da proumqvat gre6kite si...taka4e momi4eta DAVAITEE i NII MOJEM!!! :twisted:
Така така.Продължавайте в същит дух и след като някоколко такива момичета се подиграят с едно свестно момче и то изгуби вяра в чувствата какво очаквате.Обратният вариант е същият.
Оооо, я стига! Колкото момчетата така наречени са виновни толкова и ние. Все пак като отидете на дискотека да не би да се оглеждате за сериозна връзка?! Това е смешно! Още повече че преди едно момче (мъж) навърши поне 19-20 той не може да свърти момиче за повече от 2-3 месеца. Най-малкото, няма опит! Това с "Дай сега да сложим всички под общ знаменател" е глупаво!
mil4eto_
01-16-2006, 12:05
100% съм съгласна с тфа мнение.. :twisted:
VAMP_GIRL
01-16-2006, 18:02
Не всички са задръстени идиоти... (!)
100% съм съгласна с тфа мнение.. :twisted:
Като се замисля отчасти и аз ще се съглася...квото сте тръгнали да мънкатее...милите те заебавали ги не знам си кво си...ем вие като го правите сте невинни ама иначе момчетата са някви отвратителни..не че не са...ама и момичетата са си пълни..ще ме извините...к*р*и и те си го знаят и се гордеят с това(няма да споменавам че са зле..или май вече го направих... :roll: :twisted: )...