View Full Version : Moderated:Много бързо свършвам и се чувствам неловко..
fghgfvhfdsg
01-15-2006, 21:54
Имам голям проблем сваршвам мн барзо а с приятелката ми сме от 9 месеца и ве4е се чустваам неоловко искам да го променя моля ви пологнете ми. За парви пат използвам фороми и ако трябва да кайа оше не6то попитаите. Благодаря ви много.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
iWannaFeelYou
01-15-2006, 22:33
1. Практика
или
2. Химикали - от рода на спрейчета и други подобни
или
3. Правиш една чекия преди секс /не искам така грубо да се изразявам, но просто няма как иначе да го кажа/ и всичко е шест...пробвай от всичко по малко :)
fghgfvhfdsg
01-16-2006, 07:49
Уж го правим доло горе 4есто от 5 месеца насам и аз мислех 4е ми трябва практика оба4е земам да си мисля 4е няма да помогне това. А за чикията пробвал сам го има оспех но не всеки пат но 90% от случеите има. Но не искам всеки пат да е така. Химия не сам пробвал още обаче скоро може и да пробвам. благодаря ви за мненията до сега. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
ProstoAz
01-16-2006, 13:04
Ами тренирай се докато си сам. :lol:
Трябва да се научиш да спираш точно малко преди най-големия кеф. Момента сам трябва да го усетиш и да успееш да спреш навреме.
Иначе по време на секс като усетиш, че скоро ще свършиш забавяш малко темпото (или направо спирате за малко), сменяте позите, мислиш си за нещо друго (фурбол, домашни...). :wink:
Чикията преди секс също прилагаш и също може да пийнеш 50гр. водка. :wink:
skyline_207
01-16-2006, 13:31
Ами тренирай се докато си сам. :lol:
Трябва да се научиш да спираш точно малко преди най-големия кеф. Момента сам трябва да го усетиш и да успееш да спреш навреме.
Иначе по време на секс като усетиш, че скоро ще свършиш забавяш малко темпото (или направо спирате за малко), сменяте позите, мислиш си за нещо друго (фурбол, домашни...). :wink:
Чикията преди секс също прилагаш и също може да пийнеш 50гр. водка. :wink: