Влез

View Full Version : truden izbor

vipcho
01-15-2006, 22:11
hi na sichki;)
na 16 sym,imam si seriozno gadje ot polovin godina,naistina seriozno,tq e na 18,mn e hubava,strashna macka,roditelite ni syshto mn se imat...abe chuvstvam se kato sgoden daje
iskam da sym si s neq,no sega imam vlechenie po drugo momiche e si mislq che moje i poveche ot gadjeto si da q obicham...
tq mi e sladka,nejna i mi e mn priqtno s neq
no nali se seshtate...zadyrja me serioznata mi vryzka i neznam kakvo da pravq???
ako mojete pomognete mi,pitaite neshto ako sym zabravil da kaja
pozdravi{}

BoogieMan
01-15-2006, 22:17
Ne se zanimavai s taq novata,ima6 si stabilna vruzka i ne si zaslujava da q razvali6 zaradi ne6ti nesigurno :!:

luda_po_tebe
01-16-2006, 07:25
Pomisli si hubavo predi da pravi6 kakvoto i da bilo
Za da ne sajaliava6!Viarno e 4e ne triabva da razvalia6 vrazkata si zaradi niakakvo uvle4enie,ili ne6to pove4e ako ne si siguren kakvo izpitva dr momi4e.Govori s neia no diskretnoqza da ne razbere sega6nata ti priiatelka i si napravi smetkata ,za6toto si mislia 4e na 16 ti e tvarde rano za takava seriozna vrazka kakvato sega ima6(ili pone az taka razbrah)
Taka 4e mn vnimavai :!:

01-16-2006, 09:10
segashnoto mi gadje ima naistina istinski chuvstva kym men,a drugoto momiche opredeleno i tq shte me obikne,ako stane neshto...
no vyprosa e principen
trqbva li da imam seriozna vryzka,ili ne?
po pricnip ne sym to tezi vryzki,no mi e/beshe priqtno sys segashnoto gadje da imam takavva...

vipcho
01-16-2006, 09:12
gorniq post na GOST e moi,zabravih da si napisha nick-a

ZLA
01-16-2006, 11:02
Amm..ot edna strana ti si vse o6te na 16 nemoje da si obvyrzan s edno momi4e do kraq na jivota si o6te ot 16 godi6en..kato te vle4e dr davai ...ama ot dr strana ti predava6 stabilna ve4e vryzka po kysno moje da sujalqva6 ako ni6ty ne se polu4i s dr momi4e..6te ti lipsva starata sigyrnost...no nai vajnoto e kakvoto i da stava da ne sajalqva6 za storenoto po natatak za6toto jivota e pred teb momi4etata 6te idvat i 6te si otivat daje ot nqkoi i spomen nqma da ti ostane.. :twisted:

skyline_207
01-16-2006, 12:46
ПОЛОВИН ГОДИНА ?!!!
Малеееееее
и са на 16 :shock:
аве тръгвай по новата прекалено много си се задържал с тая