View Full Version : Moderated:Дали е възможно да съм бременна?!
diva{i}sladka
01-16-2006, 09:31
hm..normalno li e kato imam gubi4ki da mi zakusnqva zikulut i tova moje li da ozna4ava,4e ima vuzmojnost da sum bremenna?Vsu6tnost nqkoi ima li predstava kak proti4at izsledvaniqta za bremennost???Ginekologa mi me gleda predi nqkolko dena na videozon i ni6to ne kaza za bremennost...Ako eventualno ne6to ima toi 6te go vidi li vednaga na ekrana???Znam,4e sa mi malko slojni vupros4etata,no vse pak ako nqkoi znae ne6to po vuprosa,neka se izqvi pls,4e sum malko stresnata,tui kato predi izvestno vreme,dokato s priqtelq mi pravihme sex,az bqh otgore i toi edva edva me pomesti kato trugna da svur6va,ta me e strah,da ne e popadnalo ne6to,vupreki 4e toi kaza,4e nqma problemi..Ta???:)
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:
Гъбичките и теченията нямат нищо общо с закъснението на цикъла.Можеш да си купиш тест за бременност от всяка аптека,който отчита резултата веднага.Зависи в кой ден на закъснението те е гледал гинеколога,ако е било много в началото няма как да види бременност.
diva{i}sladka
01-16-2006, 18:31
ami..da ti kaja dnes mi e vtoriq den ot zakusnenieto...to ne e mnogo,no tva ne pre4i da se spi4am... :?
dva dena na taq vyzrast sa ni6to , no si napravi edin test , ako si go pravila predi 7mica testa 6te te hvane - ima takiva deto hva6tat edna sedmica sled zabremenqvaneto
vij sq.. pyrvo.. horata sa kazali che s guma e sigurno. nezavisimo ot kolko vreme se poznvate i t.n;
2-ro za tez dva dena ili 3 nikoi nishtu ne moje da ti kaje. kupuvash si edin test i sled okolo sedmica sled kato e stanalo si go pravish. sled tova da si sigurna na 100 otivash na ginekolog. tova e koeto az moa ti kaja;D
angel4e_s_krila
01-16-2006, 18:50
По принцип тестовете за бременност отчитат резултата на 7-мия ден след рисковия полов контакт,така че ти препоръчвам да си направиш тест за всеки случей.относно това дали ще се види на видеозона,отговорът е НЕ ако е в ранен стадии на бремеността,но при преглед гинеколога може и да я уточни.
diva{i}sladka
01-16-2006, 21:09
ami..mersi na vsi4ki,koito mi pomognaha sus suvet..6te vi poslu6am,ako o6te nqkoi ima da mi kazva ne6to po temata sum otvorena za suveti.. :)
kupi si test i toy shte pokaje. .. a kolkoto za picha deto kaza che prezervativite sa 100% sigurni .. tva prosto ne e verno :) ne sa 100 a mislq 98% sigurni :)
diva{i}sladka
01-16-2006, 21:27
hm..da i az taka sum 4uvala za "kurobrancite",wee vse taq..oba4e imam o6te edin vupros kum vas mom4eta-priqtelqt mi viangi mi e kazval,4e nqmame nujda ot gumi4ka,za6toto toi e golqm i si e prail mnogo 4ikii i mnogo sex i znae koga mu izti4a predsemennata te4nost i samata sperma..vuzmojno li e vinagi na 100% da znae ili me luje i izpitva li toi 100%udovolstvie kato postoqnno(osobeno nakraq)se "spira"..pls kajete.vajno e..:)
mi spokoyno moesh da piesh protivozachatuchni i da se chukate bez prezervativ. i na tep i na nego she e mnoo po golqm kef!
Azzazello
01-16-2006, 22:56
Purvo testovete ne sa mnogo tochni v nachaloto. Kazvam ti go ot sobstven opit. Pravila sum si v ramkite na 2 sedmici 4 testa, dva bqha polojitelni i dva otricatelni. (nakraq se okaza, che sum bremenna :( ). Edinstvenoto, koeto mojesh da napravish e da izchakash oshte nqkolko dni i bej pri doktora.
Priqtelqt ti moje da si govori kakvoto iska....vinagi stavat gafove, a na mujete (sujalqvam, che shte go kaja), no ne im e tolkova prisurce, ne sa te tezi na koito shte im pravqt abort - tujno, no fakt.
Ne znam na kolko godini si, no hapchetata ne sa dobra ideq, ako si malka....Prezervativite si ostavat nay-sigurni, a v dnite na ovulaciqta da svurshva i otvun.
S tova moga da ti pomogna az, uspeh i dano ne si bremenna.
iWannaFeelYou
01-16-2006, 23:12
Azzazello, а какво стана с твоята бременност между другото?! И на колко си години ако не е тайна :)
hm..da i az taka sum 4uvala za "kurobrancite",wee vse taq..oba4e imam o6te edin vupros kum vas mom4eta-priqtelqt mi viangi mi e kazval,4e nqmame nujda ot gumi4ka,za6toto toi e golqm i si e prail mnogo 4ikii i mnogo sex i znae koga mu izti4a predsemennata te4nost i samata sperma..vuzmojno li e vinagi na 100% da znae ili me luje i izpitva li toi 100%udovolstvie kato postoqnno(osobeno nakraq)se "spira"..pls kajete.vajno e..:)
боже кви глупости ти говори това момче,ама не дай боже стане нещо ти ще му мислиш нали
diva{i}sladka
01-17-2006, 22:26
ami..moje i taka da e,vupreki 4e nqma obqsnenie,tui kato toi me ob4a,az sum sigurna,dokazal mi e..vpro4em to obqsnenie ima-nali mom4etata principno obi4at "bez",no znam li..vse pak ne vqevam to4no toi da go napravi..i vse pak mom4eta-kak mislite-vuzmojno li e da poznava"reakciite" na tqloto si vseki put precizno???
`Death`Whore`
01-18-2006, 06:35
1. Предеякулационната течност тече от мига на ерекцията.
2. В нея има сперматозоиди и ако на приятеля ти му пука за теб, ще се притеснява от това. Може да е малка вероятността, но на една позната са И казали, че не може да има деца, спряла е да се предпазва с цел забременяване и е станало от първия път.
Azzazello, а какво стана с твоята бременност между другото?! И на колко си години ако не е тайна :)abe ne govori taka 6toto i az sum pravila abort,nee za smqh :(
po temata-napravi si test
принципно да разбираш кога си пред свършване или ще свършиш. но опасноста е прекалено голяма може да се забавиш може тялото ти просто да откаже да се измести може всичко да се случи и затова не бива да си играеш с огъня. :idea: