View Full Version : Kajete
Molq vi kajete mi kakvo da napravq.S moqt priqtel vseki den se karame za nqkakvi pulni gluposti.Kajete mi kakvo da napravq za da sprem da se karame ili pone po-malko da se karame
Убиваш го, режеш главата, слагаш я в хладилна чанта и тръгваш на пътешествие из България !
mil4eto_
01-16-2006, 13:59
еми дала си ни супер малко информация..
за какво точно се карате?по един и същи въпрос ли спорите или се карате често за някви много дребни неща?
и в двата случая трябвва да седнете и да обсъдите проблема ви,защото ще дойде един хубав ден,в който и на двамата ще ви омръзне от непрестанните скандали.
поговорете си и ако се обичате се помъчете да бъдете по-отстъпчиви. :wink:
Po dobre sprete s teq karanici inak 6et go zagubi6...mene me zarqzah poradi to4no tazi pri4ina 4e sme se karali vseki pat za nai-malkite ne6ta.Nau4ete se da pravite vzaimno kompromisi....inak ako prodaljavate da se karate prosto ne ste edin za drug
LP_girl_14
01-16-2006, 14:48
Всичко си зависи от самите вас!Не се карайте за глупости,отстъпвайте при споровете,правете компромиси и вместо да се хващате за гушата при най-малкия проблем,просто отделете малко повече време за да си кажете един на друг "Обичам те" и си правете малко повече изненади,малки подаръчета и мили жестове,които да заздравят връзката ви :wink:
ми и ний се караме ама кво от тва все пак се обичаме :roll:
xOtkiSsSs
01-16-2006, 15:10
Всичко си зависи от самите вас!Не се карайте за глупости,отстъпвайте при споровете,правете компромиси и вместо да се хващате за гушата при най-малкия проблем,просто отделете малко повече време за да си кажете един на друг "Обичам те" и си правете малко повече изненади,малки подаръчета и мили жестове,които да заздравят връзката ви :wink:
Syglasna sym :)
^Kiss_of_the_Sun^f
01-16-2006, 15:21
Tva zna4i 4e se obi4ate :P ne be bazik.Mi nz sednete pogovorete?
To ot vreme na vreme da se karate e dobre , zashtoto posle sdobravqneto e mnogo sladko..Ama da ne se karate postoqnno de..Ei taka kato se karate i posle se sdobrqvate syotvetno...Nqkoi den na ediniq prosto 6te mu pisne i 6te si trygne :twisted:
Barbaronka
01-16-2006, 20:10
Mi kaji mu.. !
mi prosto go odreji predi da te odreje toy :) shtom se karate postotqnno za gluposti nachi vruzkata vi e obrechena :) as ako iskam da skusam s nq koe momiche i da ne q boli purvo pravq taka che da se karame chesto za da otslabnat chuvstvata i primerno :) sqka ena karanica bez podobavashto pomirenie pritupqva chuvstvata :)
Last_kiss_f
01-16-2006, 20:31
Ако се карате за някакви глупости наистина е мн гатно и трябва да си поговори добре защо се получава така за да не стигнете до радяла заради някакви дреболии :(
Вместо да си губите времето в караници защо не вземете да пораснете а? май ще е най-добре...