Влез

View Full Version : Kajete

titi_{}
01-16-2006, 13:46
Molq vi kajete mi kakvo da napravq.S moqt priqtel vseki den se karame za nqkakvi pulni gluposti.Kajete mi kakvo da napravq za da sprem da se karame ili pone po-malko da se karame

01-16-2006, 13:54
Убиваш го, режеш главата, слагаш я в хладилна чанта и тръгваш на пътешествие из България !

mil4eto_
01-16-2006, 13:59
еми дала си ни супер малко информация..
за какво точно се карате?по един и същи въпрос ли спорите или се карате често за някви много дребни неща?
и в двата случая трябвва да седнете и да обсъдите проблема ви,защото ще дойде един хубав ден,в който и на двамата ще ви омръзне от непрестанните скандали.
поговорете си и ако се обичате се помъчете да бъдете по-отстъпчиви. :wink:

RoSsY88
01-16-2006, 14:11
Po dobre sprete s teq karanici inak 6et go zagubi6...mene me zarqzah poradi to4no tazi pri4ina 4e sme se karali vseki pat za nai-malkite ne6ta.Nau4ete se da pravite vzaimno kompromisi....inak ako prodaljavate da se karate prosto ne ste edin za drug

LP_girl_14
01-16-2006, 14:48
Всичко си зависи от самите вас!Не се карайте за глупости,отстъпвайте при споровете,правете компромиси и вместо да се хващате за гушата при най-малкия проблем,просто отделете малко повече време за да си кажете един на друг "Обичам те" и си правете малко повече изненади,малки подаръчета и мили жестове,които да заздравят връзката ви :wink:

Roxy
01-16-2006, 15:03
ми и ний се караме ама кво от тва все пак се обичаме :roll:

xOtkiSsSs
01-16-2006, 15:10
Всичко си зависи от самите вас!Не се карайте за глупости,отстъпвайте при споровете,правете компромиси и вместо да се хващате за гушата при най-малкия проблем,просто отделете малко повече време за да си кажете един на друг "Обичам те" и си правете малко повече изненади,малки подаръчета и мили жестове,които да заздравят връзката ви :wink:
Syglasna sym :)

^Kiss_of_the_Sun^f
01-16-2006, 15:21
Tva zna4i 4e se obi4ate :P ne be bazik.Mi nz sednete pogovorete?

HeDa
01-16-2006, 16:41
To ot vreme na vreme da se karate e dobre , zashtoto posle sdobravqneto e mnogo sladko..Ama da ne se karate postoqnno de..Ei taka kato se karate i posle se sdobrqvate syotvetno...Nqkoi den na ediniq prosto 6te mu pisne i 6te si trygne :twisted:

Barbaronka
01-16-2006, 20:10
Mi kaji mu.. !

kanar4o
01-16-2006, 20:16
mi prosto go odreji predi da te odreje toy :) shtom se karate postotqnno za gluposti nachi vruzkata vi e obrechena :) as ako iskam da skusam s nq koe momiche i da ne q boli purvo pravq taka che da se karame chesto za da otslabnat chuvstvata i primerno :) sqka ena karanica bez podobavashto pomirenie pritupqva chuvstvata :)

Last_kiss_f
01-16-2006, 20:31
Ако се карате за някакви глупости наистина е мн гатно и трябва да си поговори добре защо се получава така за да не стигнете до радяла заради някакви дреболии :(

Mastilo
01-17-2006, 02:08
Вместо да си губите времето в караници защо не вземете да пораснете а? май ще е най-добре...