Влез

View Full Version : exxxx

01-17-2006, 09:39
Iavno triabva da se izraziavame ,kakto v DETSKATA GRADINA

iWannaFeelYou
01-17-2006, 09:53
Офф, пич стига си бълвал глупави и ненужни теми. Вярно има интерес, но почваш да ставаш малко нагъл и безинтересен. А по въпроса с това, което каза в един друг пост от последните теми преди малко, че си "неизчерпаем", аз използвам друга дума за това твое "умение" - ПЛАГИАТСТВО. Стига глупости, запри се малко, на всяка минута вадиш тема. Започваш да дразниш вече...
Модераторите си знаят какво да направят.

hamilcar
01-17-2006, 10:25
Интересна тема ...

01-17-2006, 11:06
Офф, пич стига си бълвал глупави и ненужни теми. Вярно има интерес, но почваш да ставаш малко нагъл и безинтересен. А по въпроса с това, което каза в един друг пост от последните теми преди малко, че си "неизчерпаем", аз използвам друга дума за това твое "умение" - ПЛАГИАТСТВО. Стига глупости, запри се малко, на всяка минута вадиш тема. Започваш да дразниш вече...
Модераторите си знаят какво да направят.

vij,za razlika ot hora kato teb,az ne pliuia po drugite(((((A otnosno moderatorite...ne znam dali SI ZNAIAT..;.;.;oba4e ako vsi4ki sa kato teb tuk...UJASSSSS!!!!Vmesto da gledach v 4ujdata pani4ka..napravi nesto i ti...dai niakoia tema napr.koiato da e interesna,a ne da obsajdach MOITE!!!!! :roll:

blqblqblq
01-17-2006, 12:38
Интересна тема ...saglasna sam mislq che temata e neveroqtna prosto.abe vie se pobarkvate mai a?

skyline_207
01-17-2006, 13:29
Интересна тема ...saglasna sam mislq che temata e neveroqtna prosto.abe vie se pobarkvate mai a?

еми кво очакваш при такива интересни теми

Coki
01-17-2006, 13:42
11 точка от правилника!