View Full Version : да те лижат..аххххххх
секс^кукла
01-17-2006, 22:43
много оби4ам да ме лиже гаджето ми,побърквам се направо,а вие?
LoRinSeR
01-18-2006, 06:14
То и аз се побърквам като лижа :wink: А иначе тука във форума има такива дето "уж" не обичат да бъдат лизани :)
mnogomili4kata-sf
01-18-2006, 07:09
И кво ако не обичам...по-скоро зависи при мен поне от човека,с когото съм,това как той го прави...Просто въпрос на предпочитания
He3HauKa
01-18-2006, 07:29
Mno0o0ogo e qko :lol: da de men lichno me kefi no naistina zavisi ot choveka s koito sam i kak go pravi :twisted:
iWannaFeelYou
01-18-2006, 07:45
Че то кое момче не обича да лиже :)
Я ми покажете едно такова да го убием с камъни :)
vsi4ki obi4at lizaneto))))
Не знам за всички, но повечето...
Когато започнах да водя полов живот не ми харесваше, но сега вече го обожавам...
Къде ви лижат вас бре :shock:
Аз обичам да лизвам ушенцето на момичето, по бузката, около устата, пъпчето.. вас къде ви 'лижат'? :roll:
nekaduren
01-18-2006, 09:19
аз обожавам да лижа :) направо полудявам :) :lol: :twisted:
i az obi4am,a koito ne haresva moje bi ne mu go pravqt ka4estveno,principno v prirodata si e zalojeno pri simulaciq tam da ipiztvame udovolstvie
Lara Kroft
01-18-2006, 12:24
obojavam da me lijat
Аууу....супер:)Поне на мен ми харесва и Мерси на Гаджето ми че се справя страхотно... :lol:
Svetlana_Pei4eva
01-18-2006, 16:16
miii lizaneto mi e edno ot nai-lubimite neshta!prosto poludqvam ot kef
California
01-18-2006, 16:18
ахах и аз :lol:
nejna_orhideq
01-18-2006, 16:51
Mmm ne si edinstvenata na koqto i dostavq udovolstvie :P I az mn obi4am da me lijat :P
Oralen sex RULZZ!!
swirka za 6pakla, 6pakla za swirka, poza 69
i nqmate qdowe, nqam opasnost ot zabremenqwane naj-we4e
:wink:
az sym myj i pone za men swirkite sa po-qki ot 4ukaneto.
Sunshine_daisy
01-18-2006, 19:45
Az se poburkvam kato me lijat ama posle kato se setq za revan6... Mai trqq da napraim tema i za svirkite, a?:) :P :D
az neobi4am da me lijathttp://smilies.sofrayt.com/%5E/h0/crazy3.gif
diskomfortno mi e.
predpo4itam s r14i4ki da me v1zbudqt.http://smilies.sofrayt.com/%5E/u/angel.gif
diskomfortno mi e.
аммм даммм същото и при мене
`Death`Whore`
01-18-2006, 19:48
Има реванш, ако ти харесва да му правиш такива неща. И той трябва да те лиже не за да му духаш. Ах, вие, малоумни дечица!
Sunshine_daisy
01-18-2006, 19:55
Emi pone v moq slu4ai nikoga ne me nasilvat za revan6 no prosto se 4yvstvam zaduljena da si vyrna jesta ina4e mi e gadno :oops:
diskomfortno mi e.
Аз пък също обичам да ме възбуждат с ръчички :lol:
Ама никой не ми отговори г'де ви лижат толкоз.. в тази тема голямо лизане падна :roll: :D
Master_88
03-14-2006, 14:30
Яко нещо си е лизането :D
L1nk1nFen
03-14-2006, 15:06
Be da be sichki obichat lizaneto !!! Neka sa Lijeme zaedno !! :twisted: :smt005 :smt005 :twisted:
мммм кефи ме и то мн ... блях бившият ми никога не беше се сетил да го направи...
LoRinSeR
03-14-2006, 16:10
мммм кефи ме и то мн ... блях бившият ми никога не беше се сетил да го направи...
Ти не можеше ли да му намекнеш ? Иначе аз лично се възбуждам като лижа някое момиче и то се гърчи в ръцете ми :wink:
mene pa ne mi dostavq nikakvo udovolstvie i seki vika "6toto az ne sum ti go prail" i posle ako mi prai e pak su6toto i tree imitiram kolko mi e got 6ot kat go gleam kak se mu4i i jal mi stava..
Майка ти
03-14-2006, 16:36
mene pa ne mi dostavq nikakvo udovolstvie i seki vika "6toto az ne sum ti go prail" i posle ako mi prai e pak su6toto i tree imitiram kolko mi e got 6ot kat go gleam kak se mu4i i jal mi stava..
Ами, скъпа, докато се преструваш, че ти е хубаво, никога няма да ти стане наистина! Спри да се преструваш и си кажи кога и как ти е хубаво, то удоволствието само ще си дойде...
А пък момчетата, докато възприемат френската любов като "лизане" и "шпакли", никога няма да доставят истинско удоволствие на момичето! Не лизане, а игра с клитора и малките срамни устни носят удоволствието! И способност да усетиш кое доставя удоволствие на партньорката, а не да те пързалят като последния глупак, щото им писва да стоят разкрачени и да се преструват... [-X
Ами, скъпа, докато се преструваш, че ти е хубаво, никога няма да ти стане наистина! Спри да се преструваш и си кажи кога и как ти е хубаво, то удоволствието само ще си дойде...
А пък момчетата, докато възприемат френската любов като "лизане" и "шпакли", никога няма да доставят истинско удоволствие на момичето! Не лизане, а игра с клитора и малките срамни устни носят удоволствието! И способност да усетиш кое доставя удоволствие на партньорката, а не да те пързалят като последния глупак, щото им писва да стоят разкрачени и да се преструват... [-X
abe praili sa mi sekvi.. i takiva det ne razbirat i takiva det razbirat.. prosto ili sa zle mom4etata ili v men e problema... tolkova se staraqt to da ti stane guzno 4e ne si reagiral nekaksi.. znam 4e ne trqq se prava ma mi pisva nakraq i zatva..
Майка ти
03-14-2006, 19:24
Много грешиш! Никога не трябва да се преструваш! В противен случай се осъждаш да не изпиташ никога удоволствието, което ти се полага. Помисли малко, как това момче да разбере, че не прави нещо както трябва, ако реакциите ти не му показват това???
Първо, отговори ми на въпроса, мастурбираш ли? Получаваш ли оргазъм? Ако отговорът е "да",няма никакъв проблем да изпиташ удоволствие при френската любов (или каквато и да е клиторна стимулация). Само трябва да успееш да насочиш момчето към това, което ще ти помогне да достигнеш оргазма. Също така зависи и от твоята нагласа. Специфичното при нас жените е, че оргазмът не идва автоматично, както при мъжете (заедно с изпразването им). При нас играе роля концентрацията и някои техники, специфични за всяка жена. Затова те попитах за мастурбацията, обикновено така се заучават въпросните техники. Имам предвид психичната настройка, не някакви акробатики. Затова хората казват, че най-еротичният орган на човека е мозъкът - всичко важно става ТАМ! Половите органи са само помощно средство. Върхът в секса е да успееш да стигнеш до оргазъм без да докоснеш партньора си - само с помощта на въображението. Но това е за мно-о-о-ого напреднали, имате много път до там... Ако изобщо достигнете...
MalkataDrusalka
03-14-2006, 20:19
Честно казано не съм му толкова голяма фенка ,определено ми доставя по-голямо удоволствие, когато работи с пръстчета :D
az mn se kefa moi muj da me lije ;)) super mi e pak i toi mn dobre se spravq... e posle idva i moqt red de ... ama ko ..:) mene mi e kef da mu lapam :) :P
soundreamer_f
03-14-2006, 20:38
И аз обожавам да ме лижат.Моя мъж по принцип се справя невероятно добре,но напоследък толкова много се е амбицирал в това начинание,4е ми се иска никога да не спира !!!
ivo_traktorista
03-14-2006, 20:40
Е то кой не обича :)
laSTIchni_boXerki
03-14-2006, 21:16
хаахаха сега се присетих имаше една спортиска ЛИЗА МИШПЕКА
chestra_f
03-14-2006, 22:25
хаахаха сега се присетих имаше една спортиска ЛИЗА МИШПЕКА
neznam dali e sportiska no kato ime mi e poznato :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
TiA_MaRiA
03-14-2006, 22:47
ахах и аз :lol:
mdam...az su6to :smt016
секс^кукла написа:
Защо ли и аз обичам ... :P
soldier_lady
03-15-2006, 11:39
Mno0o0ogo e qko :lol: da de men lichno me kefi no naistina zavisi ot choveka s koito sam i kak go pravi :twisted:
съгласна съм :D
chestra_f
03-15-2006, 17:52
vupros na li4en izbor(ehhh doka li 6te se puskat tupi i bezmisleni temi)
diskomfortno mi e.
Ама никой не ми отговори г'де ви лижат толкоз.. в тази тема голямо лизане падна :roll: :DА бре брат ми.......не схващаш ..........ушите си лижат хората тук вече цлеи 3 страници :P
MoRsKa_nimfa
03-16-2006, 12:24
bojestveno e osobeno ako znaqt kak da ti go prayat
Ангела_на_мрака
03-16-2006, 16:04
много лизачи много нещо бре :lol:
Nai-obi4am da me lijat dokato pravq svirka. Da znaete 4e prosto e strahotno!
chestra_f
03-16-2006, 19:07
Nai-obi4am da me lijat dokato pravq svirka. Da znaete 4e prosto e strahotno!nanananan ati na 9 ili na 10 be6e 4e ne6to zabravih :smt005
iWannaFeelYou
03-16-2006, 23:37
Това със лизането и свирката ::: не се ли наричаше 69...?! мухаха :-k :-k
az obojavam da me lijat osobenno ako e ka4estveno!!!
Май тряяше да питате кой не обича, че щеше да е по-кратка темата за чететне :mrgreen:
Анонимно човече
05-07-2006, 13:58
Принципно и мене ми харесжа да лижа ама момчета случвало ли ви се е да лижите а момичето да не се е мило и да мирише на развалена риба :)
Nimfetkata
05-07-2006, 13:59
i men taka. li4no az predpo4itam dori pove4e lizi-blizi pred samoto 4ukane. ala se pod1rjam sekoga gladka ot dolu :P
Анонимно човече
05-07-2006, 14:04
i men taka. li4no az predpo4itam dori pove4e lizi-blizi pred samoto 4ukane. ala se pod1rjam sekoga gladka ot dolu :P
Повярвяй ми.Не е хубаво (за момчета) докато ви лижат да се сещат какво са яли предната вечер :lol:
Nimfetkata
05-07-2006, 14:09
Повярвяй ми.Не е хубаво (за момчета) докато ви лижат да се сещат какво са яли предната вечер :lol:
parjolki? :P ne e lo6o :D
samo s1m 4uvala 4e mom4etata mejdu 15-17 nai-ve4e ne obi4ali i ne iskali da lijat... glupaci... dobre 4e ne se eba s takiva bebe6ori :lol: :lol:
Анонимно човече
05-07-2006, 14:12
е лошо няма ама ако е някфа вмирисана риба или развалени яйца :-k ](*,) :lol:
Nimfetkata
05-07-2006, 14:14
е лошо няма ама ако е някфа вмирисана риба или развалени яйца :-k ](*,) :lol:
e nekoa pr1dla :smt019 blqxxxhh ujas :twisted:
az moita 6u6ka si a podarjam 4isti4ka sekoga6 :P do sa nema i 1 otkazal da q lizne :P
Анонимно човече
05-07-2006, 14:19
Може Може.Пиши още един в списъка на чакащите за товята "шушка" :mrgreen:
nancy__girl
05-07-2006, 14:20
ahhh ahhh i men ne6to mi se priiska :mrgreen: :mrgreen:
Темата е направо самата серйозност ... има един куп подобни ... пожелавам ви успех ... хах
paynerfan
05-09-2006, 20:19
i az se kefq mnogo da lija jena mi. o4evidno i na neq mnogo i haresva:) lizane s prustcheta i drazne6ti igri4ki mmm :)
neshto ne se seshta da se revanshira no np az ne go pravq s taq cel mnogo e vazbujda6to i me kefi da ia gledam kak i e super hubavo
abe myjo ne go biva mn qvno i ne mi e osobeno priqtno. nekfo nikfo. ama kfo da se prai - pak go obi4am;)
black_dimond
05-09-2006, 20:45
mn e gotino da lijat no e mn vajno koi go pravi
Koito kazwa, 4e towa e gadno ili ne6to ot tozi tip prosto e frigidna ku4ka za mene :mrgreen: li4no az sam golqma po4itatelka na felacioto, mnogo obi4am a i moq maj si e nadaren to 4ak kef mi stawa....a toi kato zapo4ne we4e dumata "weliko" ne stiga za da izrazq kakwo 4uwstwam :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Ми попринцип е яко да лижа но ако случайно попадна на сиренена находка съжалявам че нямам половинка хляб добруджа да ги меша ... с биричка ... :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
LoRinSeR
05-10-2006, 20:00
Айде стига с детските изказвания ;-) Аз правя шпакли по 10лв. :mrgreen:
diskomfortno mi e.
Ама никой не ми отговори г'де ви лижат толкоз.. в тази тема голямо лизане падна :roll: :D
бе кво да ти кажа, ако момиче е чисто навсякъде, пък мен момиче са ме лизали по тялото, оная работа, топките, даже пръстите на краката, много е яко
обаче задължителна баня преди това, даже много пъти съм мил момичета щото инъче знам ли ги сами колко се мият, пък и да те мият на интимни места е амен амен като да те лижат
^Pretty{}Girl^
05-11-2006, 18:24
Когато започнах да водя полов живот не ми харесваше, но сега вече го обожавам...
i az tai
kateto^^
05-16-2006, 08:49
zavisi koy i kak go pravi :) ina4e e hubavo :)
fasta4eto
05-16-2006, 08:52
i az tai
i az se prisaedinqvam kam vas :mrgreen:
j0r0_fear
05-16-2006, 10:09
ahhh ahhh i men ne6to mi se priiska :mrgreen: :mrgreen:ахха ела и ще ти хареса...и аз много обичам фелацио :))) ммм
Охо, и аз се присъединявам към вас... Това ми е любимата част :P
и аз се присъединявам към вас много обичам да го правя :)
opredeleno e mnogo gotino da te oblizvat osobeno ako ne e samo otgore ami izcqlo i ti lijat mokroto... :D
milanistkata
05-16-2006, 15:53
da qko e no ne karaite partniora da vi nasilva ako go e gnus i mu e nepriqtno
Glezlata
05-16-2006, 16:47
Ouuu az cqlata iztrupvam :oops: :lol: :lol: :lol:
shadow4e
05-16-2006, 18:10
Ouuu az cqlata iztrupvam :oops: :lol: :lol: :lol:
и аз така, обожавам го :smt008
че елате и ще ви лижа бе като ви харесва и една федерка мога да ви напрая хахаха :-D
Принципно и мене ми харесжа да лижа ама момчета случвало ли ви се е да лижите а момичето да не се е мило и да мирише на развалена риба :)
:smt005 Ако е толкова "чистоплътна" както описваш,няма да я целуна , какво остава да тръгна да я лижа .... не знам ти защо се жертваш така ](*,)
Че то кое момче не обича да лиже :)
Я ми покажете едно такова да го убием с камъни :)
abe batka nedei taka ako e nekoia koiato dolu meri6e na razvaleno kiselo zele i ti ne bi ia lizal
АЗ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛИЖА!Ми гнус ме е,бе!Ако ще преди тва да се е мила на пароструйка пак нема да я лижа!Не вярвам в Бог,но мъжът си има хуй,с който да задоволява жената!Всичко друго е извращение!Имам приятелка от година и половина и никога досега не се е оплаквала,че не съм я лизал!И да,не обичам да ми правят свирки!Жената неколко пъти тръгваше да ми прави,но аз я спирах!Просто си имам принципи!!!
Angel_Girl
05-21-2006, 01:42
АЗ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛИЖА!Ми гнус ме е,бе!Ако ще преди тва да се е мила на пароструйка пак нема да я лижа!Не вярвам в Бог,но мъжът си има хуй,с който да задоволява жената!Всичко друго е извращение!Имам приятелка от година и половина и никога досега не се е оплаквала,че не съм я лизал!И да,не обичам да ми правят свирки!Жената неколко пъти тръгваше да ми прави,но аз я спирах!Просто си имам принципи!!!
Bravo bravo i moq maj ne ne obi4a svirki:)) i az mn se radvam za6toto tova za nas e unijenie sprqmo jenite a nikoi nqma pravo da unijava koito i da bilo!!!
SeXyAdrenaLinka
05-21-2006, 18:04
i az tai
i az se prisaedinqvam kam vas :mrgreen:
Dam i na mene ne mi haresva6e v na4aloto, no s vseki pyt vse pove4e mi haresva :P :)
Bravo bravo i moq maj ne ne obi4a svirki:)) i az mn se radvam za6toto tova za nas e unijenie sprqmo jenite a nikoi nqma pravo da unijava koito i da bilo!!!
a lizaneto sigurno e unijenie kym myjete ??
malko{f}
05-22-2006, 07:22
mai lizaneto pove4e me kefi ot samiq sex :-D
obicham ORALNATA LUBOV :mrgreen: NE OBOJAVAM Q !!!
I az na mujlenceto i toi na men mmmmmmmmmmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.s. ama purvo prez banqta sme i dvamata.kato si gi izmiikame vzaimno se zalavqme. :-({|= oh oh sviri cigylario taz tujna pesen 4e skoro nqma da me ogree slunceto....... :(
MaPuXyaHa
05-23-2006, 08:37
Обичам да лижа :lol:
i az mnogo obicham da me lijat vyzbujdam se i mi nastryhvat zyrnata i iskam da se ....... normalno e da se vyzbujda6 spoko mene sa me oblizvali po cqloto tqlo a posle sa vkarvali ezika si v... :mrgreen:
na batko momi4eto
05-25-2006, 16:31
napravo politam v nebesata :smt059 priqtelq mi kato me lije i si zabravqm imeto.mn varhovno izjivqvane.ne e nikvo unijenie.6tom mu pravq svirka i toi 6a me lije.trqbva ad si dostavqme vzaimno udovolstvie
ThePainIsReaL
05-25-2006, 18:20
zavisi koy i kak go pravi :) ina4e e hubavo :)
Ахам.. :) точно така
И кво ако не обичам...по-скоро зависи при мен поне от човека,с когото съм,това как той го прави...Просто въпрос на предпочитания
Ти кво да лижеш путката и уя а. :P :P
babi_girl
05-25-2006, 18:59
СУПЕР Е !!!!!!!!!!!!! :smt007 :smt016
miss_kiss181
05-25-2006, 20:22
napravo se poburkvam kato me lijat oba4e i az obi4am da dostavqm tova udovolstvie na gajeto mi .vurhut e.
Communist
05-25-2006, 20:32
Не обичаш да лижеш?! Ти си луд. Било извращение....ама "таковаш" гаджето си анално нали?? Това вече е извращение. Няма нищо по-хубаво от оралната любов. Поне кажи кой си, пишеш като гост, срам те е нали? :evil: :smt013 :smt019
Не обичаш да лижеш?! Ти си луд. Било извращение....ама "таковаш" гаджето си анално нали?? Това вече е извращение. Няма нищо по-хубаво от оралната любов. Поне кажи кой си, пишеш като гост, срам те е нали? :evil: :smt013 :smt019
Ти си лудият(прочети си пак прякора)!Как пък разбра,че "таковам" гаджето анално?Тва няма да го направя дори и пари да ми дават!
ПП:Ти кво да не би да не си анонимен,а?Кажи ти кой си!
kotenceto__
05-26-2006, 21:38
Super mi e
sexy_tigar4e_MM
05-27-2006, 16:23
vsi4ki obiat:) kato po4ne ot u6ite,po vrata,minava prez gurdite ,korema pup4eto i o6te po nadolu... napravo me poburkava;)
do tuka si4ki kazaha 4e obi4at da lijat i da budat lizani ta predlagam da si napravime 1 sre6tam nekade i da se lijeme
ne6to me e fanala ligata
sqko mom4e obi4a da lije (az li4no ne obi4am, az obojavam) kakto i vsqko momi4e obi4a da bude lizano taka 4e temata ne mi se struva mnogo smislena
ima6e podobna tema nekade i nekoi se be6e izcepil 4e ne obi4a da lije ](*,)
Communist
05-27-2006, 16:53
do tuka si4ki kazaha 4e obi4at da lijat i da budat lizani ta predlagam da si napravime 1 sre6tam nekade i da se lijeme
ne6to me e fanala ligata
sqko mom4e obi4a da lije (az li4no ne obi4am, az obojavam) kakto i vsqko momi4e obi4a da bude lizano taka 4e temata ne mi se struva mnogo smislena
Приемам с удоволствие идеята да се срещнем някъде и да се лижем всички... :-D :-D
П.С. Тоя дето се беше "изцепил" че не обича да лиже е в тази тема малко по-нагоре...
Angel4eto_sl
05-27-2006, 20:35
4esno kazano i az mn obi4am!
Alex4enceto
05-27-2006, 20:52
Abe za kvo sa ni tiq myje be? Daite po dobre da si kupim po edno kuche i da go nauchim da ni lije ot dolu... e kuf kef she pada togava :lol:
Ilianka_14
05-27-2006, 22:33
Abe za kvo sa ni tiq myje be? Daite po dobre da si kupim po edno kuche i da go nauchim da ni lije ot dolu... e kuf kef she pada togava :lol:
hihi tva zvuchi mnogo izvrateno... mene kucheto mi se e opitvalo ama as ne sum mu davala shtoto ne misla che e dobre tva makar da me vazbujda
де верно, сори но не бях чел че се е изцепил така сега ще прегледам целата тема иначе току що ви прочетох кореспонденцията, та кога викате ще се сабираме?
колега айде да го убиеме тоя, имал гадже от година и половина и не я е лизал, как го търпи не знам а и как се навлажнява достатъчно също не ми е много ясно, то пак става и без лизане ама малко трудно, напрао не и завиждам, горкото момиче.
мене супер много ме радва да лижа, радва ме да ми се гърчи в ръцете от възбуда, даже бих казал че предпочитам да лижа отколкото да ми духат ама най-готино си е и 2те наведнъж
69 кърти мивки, рулира, цепи тъмнината през деня и каквото още се сетите
ne6to me e fanala ligata
Are ako obichash ne mi govori che "VSQKO momche obicha da lije".Az ne obicham da lija i ne go i pravq , a pak analnia sex me otvrashtava igati ujasa.
ti si isklu4enie, super malko sa teq koito ne obi4at, a tezi koito ne go pravqt sa edinici, dori i da ne obi4a6 kakvo ti pre4i da se jertva6 i da i napravi6 kefa?
a i momi4eta ne mi govorete gluposti 4e ne obi4ate da vi lijat, 1 kolejka go kaza qsno i to4no
principno v prirodata si e zalojeno pri stimulaciq tam da izpitvame udovolstvie
abe si4ki kazvate "Mhm da mnou e qko mdaa adskoto MN OBI4AM DA LIJA"
mdaaa.. okei az puk kazvam 4e lizaneto e dooooooooooosta preuveli4ena rabota ei :) ne me razbiraite pogre6no ne kazvam 4e e lo6o i men si me kefi oba4e si e ba4kane kakto i da go gleda6 da ne govorim 4e ezika mi umira sled 5-10 min... :D
nomera s lizaneto e 4e pertiora se kefi estestveno tfa vie si go znaete za men li4no kefa idva ot tva 4e momi4eto se kefi, ok zna4i i az sum happy.. e posle e nein red razbira se ::: ::: ::: ::: :::
tui 4e bez na mene tiq "mn me kefi da lija po 3 4asa gadjeto" i "az sum stra6en liza4" (to pa poneje golemata filosofiq razbira6 li..) a da ne govorim 4e, i tfa trqbva da go znaete principno, 4e lizaneto si e lizane sexa si e sex to 1 4as lizane momi4eto nakraq 6e si otvori knijka da 4ete.... :)
xix mai prekalih s hraneneto v toq post, ni6o za zdrave :D
sexy_tigar4e_MM
05-28-2006, 12:58
Az se poburkvam kato me lijat ama posle kato se setq za revan6... Mai trqq da napraim tema i za svirkite, a?:) :P :D
mm da i az taka...puk i za6to trqbva da ima revan6? toi go kato go pravi ne go pravi za revan6,pone bi trqbvalo...
sexy_tigar4e_MM
05-28-2006, 13:00
diskomfortno mi e.
predpo4itam s r14i4ki da me v1zbudqt.http://smilies.sofrayt.com/%5E/u/angel.gif i ot kakvo? ako si ima6 seriozen priqtel i ste si blizki ot kakvo ti diskomfortno,a? ot tova 4e te poburkva ot kef li???
Страхотно е! :D И аз много обичам,чувството е неповторимо!
awe lizaneto rulira.. osobeno lqtoto kato vidq nqkoq qka macka s kasa pola mi idva 12 4asa da q lija..
да се обади момиче, което не обича...
panterata
01-03-2007, 15:08
ами харесва ми , но не обожавам :) предпочитам секса мн пред френската :)
malka_sladuranka
01-03-2007, 15:12
да, прятно е, но чак да се побърквам от кеф.... :-s лизането за мен е част от любовната игра
sexY_mackA90
01-03-2007, 15:12
Дамм обожавам да ме лижат ;-)
Аз пък обичам 69. :-D
Иначе си падам повече по пръстчета.....
Това... добре оформени пръсти... може да ме изкара извън контрол. :oops:
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
01-03-2007, 16:35
absolutno sum suglasna=]
и за колко време ви изкарват от релси с лизането?2-3 минути?час-2? :smt118
Absconding
01-04-2007, 00:29
много лизачи много нещо бре :lol:
Лошо няма. :D
lamzzzercho
01-04-2007, 09:47
ама ако ми направи смучка приятелката ми и после по4не да ме лиже не ми е яко кой знае колко
Унизително е за един мъж да лиже момиче! Не бих го напвавил това и пари да ми дават!
Унизително било... хаха, мун4о!!
като не щеш- ти губиш, но най-ве4е ощетяваш партньорката си.
"Сврка за шпакла" такава е системата за правене на любов , а не на деца.
мен ли4но 69 ми е любимата поза,
BloodSoul
01-04-2007, 11:02
И аз преди да започна полов живот си мислех, че е гадно, гнусно за мъжа и че го прави зорлям. Но вече мисля друго - лизането е определено много яко!
Айййде стига сме се лизали ;)