View Full Version : ПО КАКВИ ЖЕНИ СИ ПАДАТЕ?
Та дойде време и на МОЕТО ИНФО...да влезе в обращение,и понеже знам че всички поплювковци тук пак сте плюят на воля....им казвам да не четат това,за да не ги оттяде отвътре....ТА ПИТАМ ВИ...КОЙ ЖЕНИ ПРЕДПО4ИТАТЕ В ЖИВОТА И ЛЕГЛОТО СИ...Ако трябва да направя един анализ от престоя си в този сайт,то можа да кажа,че в момента в БГ има няколко типа жени/момичета/:
1.МАТЕРИАЛИСТКИ-живеят за да опразният нечий джоб и не се спират пред нищо,за да са задоволени финансово!!!!
2.КАРИЕРИСТКИ-работата е всичко за тях и за постигане на високо общесвено положение минават през трупове....Биха направили всичко,ако им обещаеш светло бъдеще!!!
3.ПЕСИМИСТКИ-живота ги е смачкал тотално и са в една вечна депресия....
4.РОМАНТИ4НИ ИНТЕЛИГЕНТКИ-живеят в затворен свой свят,но като че ли са най за предпочтитане,защото са много надеждни като хора...а освен това са и умни.....
5.ТЕРМИНАТОРКИ-като че са съвкупност от материалистки и кариеристки,обаче тук вече има и сексуален елемент....
6.КУЧКИ-те са много опасни,защото мислят само за себе си..т.е. това е жена тип нарцис!
7.НИМФИ-обичат удоволствията на живота и рядко разсъждават негативно...важно е да са задоволили нагона и капризите си....
Може би има и още типове,но засега ТОВА е,което мога да кажа по въпроса за БГ-жените!!!!Надявам се да не ми се разсърди нито една от представителките на нежния пол у нас...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
Vampire_Lady
01-18-2006, 15:30
emi az sym momi4e ma se pak mislq 4e si prav, az kato se zamislq mai kym romanti4nite inteligentki spadam... smisyl nzn kolko sym inteligentna ma verno sym si dosta po romantikata :roll: to ne 4e ima ne6to lo6o de :wink:
WILD__BOY
01-18-2006, 15:35
ми като се замисля ограничаваш много нещатата ... не може да разделиш към 3 милярда жени в 7 категории. Са верно че в последно време момичетата се скъсват да са като от калъп извадени .. ;)
Та аз харесва романтични, ексцентрични, луди, активни момичета ;)
teenkopele
01-18-2006, 15:55
Та аз харесва романтични, ексцентрични, луди, активни момичета ;)[/b][/color]
И аз съм долу-горе така. :)
miloto_girl_4e
01-18-2006, 16:03
2.КАРИЕРИСТКИ-работата е всичко за тях и за постигане на високо общесвено положение минават през трупове....Биха направили всичко,ако им обещаеш светло бъдеще!!!
7.НИМФИ-обичат удоволствията на живота и рядко разсъждават негативно...важно е да са задоволили нагона и капризите си....
ако бях момче,и трябва да си избера някоя от седемте категории,сигурно щях да избера или Кариеристки,или Нимфи :roll:
mai ima6e takava tema ili ne6to podobno!
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
Да ти имам клсацията...
ала-бала!
Оби4ам жени, които като го правят, го правят като за последно:)
`Death`Whore`
01-18-2006, 18:09
Ако трябва да се анализирам, съм леко песимистка, доста романтичка, леко интелигентка и леко нимфа, защото си падам по удоволствията.
Ако трябва да се анализирам, съм леко песимистка, доста романтичка, леко интелигентка и леко нимфа, защото си падам по удоволствията.
Ako i az trqbva da se analiziram primerno sym ne6ty smeseno m/u 1. , 6. i 7. - kolkoo i gadno da zvu4i ama tva e ... :shock:
ми като се замисля ограничаваш много нещатата ... не може да разделиш към 3 милярда жени в 7 категории. Са верно че в последно време момичетата се скъсват да са като от калъп извадени .. ;)
Та аз харесва романтични, ексцентрични, луди, активни момичета ;)
saglasna sam....
Az ne spadam v nito edna ot kategoriite ti. Ne sam depresirana, ne sam i otchaqna romantichka. Ne se interesuvam ot parite, zashtoto si gi izkarvam dostatachno...Opredeleno se interesuvam ot priqtelq si, ne postavqm nishto pred nego, osven moje bi nai-blizkite mi rodnini, moje bi maika mi i bratovchedka mi. Ne sam i karieristka, zashtoto vse oshte sam v perioda na sebeotkrivane. Mnogo neshta me valnuvat i probvam ot vsichko. Ne razbrah kakvo tochno imashe predvid pod "terminatorki". Gadni, no fantastichni v sex-a li? Ne sam i kuchka, plsssss....A az nimfite-ne znam. Obicham udovolstviqta, koi ne gi obicha???? No opredeleno ne kazvam ili shte e taka ili mainata ti! Saobrazqvam se, ako samo na men mi e got, ne e interesno i ne se poluchava dobre.
Dano ima izmislena kategoriq , v koqto da popadna, zashtoto ako razchita na teb....Mani mani....ne znam koq sam. :roll:
Michelle_la_charmante
01-19-2006, 21:29
Та дойде време и на МОЕТО ИНФО...да влезе в обращение,и понеже знам че всички поплювковци тук пак сте плюят на воля....им казвам да не четат това,за да не ги оттяде отвътре....ТА ПИТАМ ВИ...КОЙ ЖЕНИ ПРЕДПО4ИТАТЕ В ЖИВОТА И ЛЕГЛОТО СИ...Ако трябва да направя един анализ от престоя си в този сайт,то можа да кажа,че в момента в БГ има няколко типа жени/момичета/:
1.МАТЕРИАЛИСТКИ-живеят за да опразният нечий джоб и не се спират пред нищо,за да са задоволени финансово!!!!
4.РОМАНТИ4НИ ИНТЕЛИГЕНТКИ-живеят в затворен свой свят,но като че ли са най за предпочтитане,защото са много надеждни като хора...а освен това са и умни.....
5.ТЕРМИНАТОРКИ-като че са съвкупност от материалистки и кариеристки,обаче тук вече има и сексуален елемент....
6.КУЧКИ-те са много опасни,защото мислят само за себе си..т.е. това е жена тип нарцис!
Може би има и още типове,но засега ТОВА е,което мога да кажа по въпроса за БГ-жените!!!!Надявам се да не ми се разсърди нито една от представителките на нежния пол у нас...
Moderated by miloto
А ти по какви жени си падаш?
JORDAN_88_06
01-19-2006, 22:12
RUSA S GOLQMI GARDI I QKO DUPE
kosa na ruskiniq gurdi na 6vedka dupe na afroamerikanka o4i na italianka lice na bulgarka kraka na francuzoika i tova e 8)
Moderated by miloto
А ти по какви жени си падаш?
OPredeleno po jena smesiza ot tipove 4 i 7.... :lol:
zna4i visoka nqkade okolo 1.75 da bude 4erna kosa ili kestenqva do krusta . zeleni o4i .tqloto da bude normalno imam predvit okolo 50 kilograma 52-53 . cicite da ne sa mnooo golemi a normalni za6toto e gadno .li4no za mene momi4atata s kosa po dulga sa po sexsi e e estesveno i da sa huaviiiiiiiiiiiiii :P
TheMaggie
01-23-2006, 14:43
Moje bi romantichki-intiligentki :twisted:
men nai me kefat blondinkite oba4e malko po da sa umni axaaxa
^Pretty{}Girl^
01-24-2006, 07:56
pff 4e typa tema ........
kak moji da slojish jenite/momi4etata/ v takiva kategorii ima i dr. ne sa samo tezi