PDA

View Full Version : Свети Валентин!

01-18-2006, 15:34
Моля ви даите някви презложения за пожелания,или пък спомени за този прекрасен празник :)

HopeLesss
01-18-2006, 17:49
Ей ти не подраняваш ли малко :D Иначе за пожелания, може да ползваш някои любовни... :roll:

`Death`Whore`
01-18-2006, 18:01
Никога не съм имала гадже на Свети Валентин. Миналата година гаджето ме заряза 1 седмица преди да направим 3 месеца и 2 седмици преди Свети Валентин. А следващото гадже ме заряза 10 дни преди рождения ден и бала ми. Даже и Трифон Зарезан не празнувам. Тази година сигурно няма да го празнувам. Няма да мога и да се гушкам с гаджето на 6месечината ни (през нощта). Мразя Свети Валентин. Точка.

Josefinne
01-19-2006, 08:22
Баси проклетия празник. Само една година съм го празнувала - верно,ч е беше хубаво, ама затова пък сега го мразя още повече! Айде, бе , хора дори още не е февруари, а вече ме измъчвате, ето затова мразя и целия февруари и самия проклет празник. Поне да бях пиянде!

kanar4o
01-19-2006, 08:25
Mi momicheta ma e vreme da se nauchite da piete vino...i to po mnogo :)Kvo she kajete da si napraim sabirane po gradove.. eno takova napivane :)Puk as chesno da si kaja samo poslednata godina ne sum bil s momiche. prednite godini ili si imah priqtelka ili na nqkuf zapoy sum si hvashtal nqkoq :) togava svobodnite jeni sa nay uqzvimi :)

svetla_88
01-19-2006, 09:52
тази тема е за свети валентин а не за зарезан!
миналата година 1 сед преди това скъсахме с бившия ми пр след това се събрахме но ква файда..
сега съм с едно прекрадтно момче /по точно мъж/ и знам че истински ме обича.кадето и да сме каквото и да си подарим това ще е най якия св.валентин :lol:

01-19-2006, 10:09
mi az po princip si praznuvam tifon zarezan no mi se iska tazi godina da praznuvam sveti valentin :roll:

mnogomili4kata-sf
01-19-2006, 12:26
Глейте са хора...човекът иска някви пожелания,а не пита кой кво празнува...аз мисля като CooL^GirL^^^,че можеш да използваш от любовните...порови се във форума има