View Full Version : Kakvo ste si mislili za oralnata lubov kogato ste bili malki
az s1m bila nqk1de na 5-6 kato za p1rvi p1t popadnah na takiva kartinki, i nerazbrah mnogo mnogo za kakvo stava v1pros, i za6to jenata e gola, a 4i4koto i pi6ka v ustata :oops: :lol:
`Death`Whore`
01-18-2006, 20:03
Не знам. Помня, че се чудех какво значи, когато някой показва среден пръст...и най-вече мислех, че означава лайно.
Kogato bqh malka ne misleh vaob6te za takiva ne6ta:-)
teenkopele
01-18-2006, 20:13
Вече не си спомням.
Ахаха интересен въпрос, но и аз не помня :lol:
аммм не бях чувала за орална любов камоли да се мъча да разбера какво е....
ama za kakva v1zrast govori6, uto4ni! az za nai-rannite mi spomeni po v1prosa pisah. :?
mnogomili4kata-sf
01-18-2006, 21:00
Абе мислех,че е ужасно гнусно...ама то пак не излезна съвсем така :P
California
01-18-2006, 21:15
аз като бях мала не съм си мислила за орална любов и тем подобни, а за нещата които вълнуват едно дете...
по-късно може би към 12-13 почнах да се натъквам на разни снимки и филми и разбрах какво е...
винаги съм го приемала като нещо нормално, но имах доста приятелки които докато бяха девствени си мислеха, че френската любов е нещо гнусно... :roll:
винаги съм го приемала като нещо нормално, но имах доста приятелки които докато бяха девствени си мислеха, че френската любов е нещо гнусно...
... а то всъщност може да е не просто гнусно, а направо отвращаващо, при определени 'обстоятелства' около хигиената, които няма да ги коментирам.
Иначе както ти спомена, като малък съм си мислел за нещата, които ги вълнуват малките деца. Когато стана време - разбрах каквото трябваше.
California
01-18-2006, 21:44
винаги съм го приемала като нещо нормално, но имах доста приятелки които докато бяха девствени си мислеха, че френската любов е нещо гнусно...
... а то всъщност може да е не просто гнусно, а направо отвращаващо, при определени 'обстоятелства' около хигиената, които няма да ги коментирам.
Иначе както ти спомена, като малък съм си мислел за нещата, които ги вълнуват малките деца. Когато стана време - разбрах каквото трябваше.
мда...ама за тва хората са измислили топлата вода и сапуна :lol: :lol:
ам в предната тема която заключи беше питал дали фелациото е доказателството за любовта между двама души - ми не е...но в случая никой не говори за доказване на чувства, така че след като доставя удоволствие защо да не го правим?
А иначе секса е последното нещо с което можеш да покажеш на някой, че го обичаш!
ам в предната тема която заключи беше питал дали фелациото е доказателството за любовта между двама души - ми не е...но в случая никой не говори за доказване на чувства, така че след като доставя удоволствие защо да не го правим?
Добре, не говорим за доказване на чувства. Но някои хора виждат в това твърде голямо принизяване. Един вид грешно тълкуване на чувства. Някак си залагат на по-моралното, по-възвешено интерпретиране на сексуалните взаимоотношения.
В тази връзка, дори самия начин на правене на секс има значение. Не просто да се нахвърлиш като животно на другия, да и свалиш сутиена и долната част от бельото, да я качиш на бюрото и прас-прас като невидял..
нали.. айде няма да обяснявам другите начини - вие си ги знаете.
Аз не се наемам да давам мнение по това - кое от двата вида поведение е по-добро. Както ти каза, ако и двамата се кефят на нещо, да го правят. Целия въпрос е в персоналното тълкуване, разбирането на всеки един поотделно за нещата.
mil4eto_
01-19-2006, 13:44
мислих,че е много гнусно :?
rosskata
01-19-2006, 13:56
az s1m bila nqk1de na 5-6 kato za p1rvi p1t popadnah na takiva kartinki, i nerazbrah mnogo mnogo za kakvo stava v1pros, i za6to jenata e gola, a 4i4koto i pi6ka v ustata :oops: :lol:
Със сестра ми заедно намерихме тва списание вкъщи, тя беше на 5 аз на6, и много му се чудихме... Наште после като ни засякоха че го гледаме супер много се смарангясаха... Но и аз се чудех защо по дяволите и пишка в устата (не можех да си представя че е нещо друго, а вече бях подробно информирана как стават бебетата)
hamilcar
01-19-2006, 14:08
Като бях малък се чудех как по-бързо да събера картите с футболисти,снимки с кучета които се лепят в един албум ... а и покемоните.