View Full Version : Moderated: Как да отслабна с 10кг. за 1 месец и половина?
хора хелп как да отслабна с 10 кг за 1 и половина:(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
za 1 i polovina kakvo.. dni,meseci,godini ?
hahahhhhhhhh az go razbiram 4e iska da otslabne do 1,30 na obqd s 10 kila ebasi prostotiite :lol: :shock: :lol: :?
в какъв смисъл нервя нямах то4но предвид 1 месец става ? за по кратко врер:(
______ками_____
01-20-2006, 11:07
с диета
Djessica_88
01-20-2006, 11:30
hahahhhhhhhh az go razbiram 4e iska da otslabne do 1,30 na obqd s 10 kila ebasi prostotiite :lol: :shock: :lol: :?
ха ха ха тя е казала "...ЗА 1 и половина..." а не до 13.30......
та....само с диета и спорт, откажи се от хляба и сладкото(от време на време можеш и мед да си похапваш) и повечееееееее пеша и вода, ...аз така отслабнах с 10 кг за месец :D
Ами аз има няма седмйица отслабнах с 7 кг,защоото ме заряза агдйето..бях 45 а ся съм 38 ... абе ужас... като се нервя и страдам слабея ... не знам при тебе как е ...
Ами аз има няма седмйица отслабнах с 7 кг,защоото ме заряза агдйето..бях 45 а ся съм 38 ... абе ужас... като се нервя и страдам слабея ... не знам при тебе как е ...
егати анорексикчката.тва е съвет как да не отслабвате.ключа към отслабването е много воля и желание.не на мързела!другото вече е лесна работа
егати анорексикчката.тва е съвет как да не отслабвате.ключа към отслабването е много воля и желание.не на мързела!другото вече е лесна работахахаха...така е...Да не мислиш,че съм искала да отслабна ама такав е живота...Инак за толкова кратко време не можеш да отслабнеш с 10кг!Невазможно е просто...
midnight...
01-21-2006, 10:24
отивай във фитнеса
*DeaTHri-BacK*
01-21-2006, 10:32
и аз за две седмици отслабнах адски много,ама то от нерви и притеснения;Р и щото не ядях хляб де..
така че
диета,спорт(фитнес...) :Р и без хляб :)
teenkopele
01-21-2006, 14:06
Ако имаш СИЛНА ВОЛЯ ще отслабнеш, бъди сигурна. :)
Повече спорт, без сладки неща, без хляб...обичайното. :wink:
CrazY^^MousE^^F
01-21-2006, 18:31
отивай във фитнеса
мда...няма да е зле да отидеш, щом искаш да отслабнеш
Успех и стискам палци :wink:
ycMuBkaTa
01-22-2006, 05:58
препоръчвам ти през два часа чай с мед и плодове, според мен тва е най-сигурното може и да не свалиш точно 10 кг, но поне ще има резултат и няма да се получи йо-йо ефекта, а и ако го спазваш продължително ще смъкнеш колкото пожелаеш. Но както казаха другите не забравяй и спорта :wink: Успех :!:
напълно е възможно но трябва постоянство и воля
kissorankata
01-23-2006, 07:58
и аз за две седмици отслабнах адски много,ама то от нерви и притеснения;Р и щото не ядях хляб де..
така че
диета,спорт(фитнес...) :Р и без хляб :)
И според мен това е начина...обаче едва ли за 1 месец ще свалиш цели 10 кг :shock: ама с воля всичко става.Късмет!
HopeLesss
01-23-2006, 09:29
1 месец е прекалено кратко време. За къде си се разбързала? Всичко става с постоянство и тъпрение. Нали не искаш да отслабнеш с 10 кг и след 2 седмици да си ги върнеш, даже с ДДС-то :lol: Трябва ти една хубава фитнес програма, диета и след диетата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО захранване... Имам една приятелка която беше 20 дена на ябълки и чай и след като свърши диетата нападна хладилника и го опустоши за максимално кратко време. :roll:
dieta+fitnes+volq!
primerna dieta s koqto ne sedi6 gladen i s koqto se svalq 1kg na den ako se spazva pravilno!(izpitana e)
zakuska-4ai,kafe(vs den)
obqd-2tvardo svareni qica
ve4erq-par4e pile6ko meso sas salata ot zelen4uci podpraveni samo s limonov sok!
2den-obqd-qica,ve4erq-kolbas+salata
3den-obqd morkovi v limonov sok,ve4erq -salata+pile6ko
4den- cial den na plodove-bez grozde i banan
i si gi reduva6 kakto si iska6 !
moje da si varti6 obqda i ve4erqta kakto iska6 sa6to taka trqbva da pie6 vitamini!
за месец и п0ловина с 10кг...ами знаеш ли аз съм вис0ка 1.70 и в началото на т0ва лято тежах 52кг...юли месец баща ми си хвана шапката, "спонсорира" ме и ме 0стави "да си живея"...начал0то на август бях 41 кг...живеех сам0 на цигари и кафета, баща ми кат0 се върна щеше да умре хах...сега съм п0 добре(49 кг)...За б0га не се мъчи да 0тслабнеш с 10кг за т0лкова кратко време!!!
ve6to lice
01-24-2006, 18:11
vij sega, vazmojno e da otslabne6 za mesec tam i ne6to s 10 kg oba4e e adski vredno, tova teglo koeto dostigne6 nqma da e postoqnno i 6te se vazstanovi otnovo, taka 4e => racionalna dieta i sport
Ami trqbva pove4e da se dviji6,da sportuva6,hodi na fitnes ako moje6 ili napravo otivai pri doktor Emilova v Varna.Tam za 7 dni 6te si s dest kila po-slaba.No tq puk vzima skupo-500 leva za sedmiza mai.Al4na e jenata kvo da prai6. :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
FlowerinesS
01-25-2006, 21:19
AnnG , не ти е точна информацията..взима доста повече :lol: пък и в клиниката й има и смъртни случаи така че аз не бих рискувала примерно да отида там :lol: .При тва за 7 дни нищо няма да стане..най-кратката програма беше 10 дни или 14 ако не се лъжа..и все пак ученичка ако е..не ми се струва приемливо да отсъства от училище заради една луда,която ще й вземе парите и ще я държи гладна :lol:
По темата:ограничи сладкото и тестеното и понамали порциите..като огладнееш след 17-18 часа пий вода,но не приемай никакви въглехидрати..но с тези мерки май няма да отслабнеш за 1 месец с 10 кила..а то зависи де,ако си 100 като нищо ще станеш 90 с тея мерки,но ако си 60 трудно ще станеш 50..хвани и една приятелка и ходете заедно да спортувате,не ти препоръчвам разни статични упражнения или тежести щото няма да отслабнеш с тях..даже обратното.Ходете на аеробика..нещо такова-каланетика,тае бо ей такива :wink:
AnnG , не ти е точна информацията..взима доста повече :lol: пък и в клиниката й има и смъртни случаи така че аз не бих рискувала примерно да отида там :lol: .При тва за 7 дни нищо няма да стане..най-кратката програма беше 10 дни или 14 ако не се лъжа..и все пак ученичка ако е..не ми се струва приемливо да отсъства от училище заради една луда,която ще й вземе парите и ще я държи гладна :lol:
По темата:ограничи сладкото и тестеното и понамали порциите..като огладнееш след 17-18 часа пий вода,но не приемай никакви въглехидрати..но с тези мерки май няма да отслабнеш за 1 месец с 10 кила..а то зависи де,ако си 100 като нищо ще станеш 90 с тея мерки,но ако си 60 трудно ще станеш 50..хвани и една приятелка и ходете заедно да спортувате,не ти препоръчвам разни статични упражнения или тежести щото няма да отслабнеш с тях..даже обратното.Ходете на аеробика..нещо такова-каланетика,тае бо ей такива :wink:
Абе айде да не говорим лъжи само !
Първо има два смъртни случая и те са от гладуване , което е проведено без нейн контрол. А другият , койот аз зная е един безнадежден случай . Просот е пробвал с гладолечение . Там не те вързват да гладуваш , ти сам избираш ...
Второ не струва 500 , а 368 някъде .
Аз съм била при нея не за сваляне на килограми , а за лечение и съм доволна , нищо не ми е втълпявала , аз само го избрах ...
Всеки сам си решава в крайна сметка !
Аз също смятам ,че за такава крехка възраст не е подходящо гладуването , едно отказване от калоричните неща също ще доведе до ефект и най-вече спорт !!!
Всичко найй !
И успеееех !
Спри хляба и сладкото и ефекта е гарантиран! Казвам го от личен опит...освен това избягвай пърженото и тестените храни...иначе си яж нормално, в края на седмицата е разрешено малко шоколадово изкушение...изяж там 2-3 блокчета да си оправиш настроението :lol: . А да, гледай шоколада да не е млечен, а само натурален...И недей да си даваш зор с някакви определени дати, било то месец или повече...най-готино е като не го превръщаш във фикс идея и след 2-3 седмици се качиш на кантара :)Просто не мисли за това, че непременно трябва да отслабнеш...спортувай, танците също вършат работа...ходя 2-3 пъти в седмицата от...вече 8 години и едно че ми доставя удоволствие и друго, че наистина помага за поддържането на фигурата :)
Ако пък случайно ти се прияде повечко сладко (жени сме :lol: ), има едни нови десертчета на Милки Уей май бяха, които са ниско-калорични, а наистина са много вкусни...Успех! :) :wink:
FlowerinesS
01-26-2006, 17:08
NaNi^ ,определено съм против това да се гладува без лекарски контрол и не знаех за тези 2 смъртни случая,които са станали без нейния контрол :wink: Но знах дръг,в който човек в активна възраст е починал в клиниката й заради прекомерената загуба на тегло се получило свличане на органи :( (да чукнем да дърво) Този случай е истина не 'говоря лъжи',спокойно..За парите -не си мисли,че само ти си ходила и за тва мн знаеш,моя позната ми каза ,че е платила доста повече за 14 дни,от нея го знам :wink: ..ама айде стига толкова,все пак темата не е за д-р Емилова.
едни нови десертчета на Милки Уей май бяха, които са ниско-калорични, а наистина са много вкусни
Я по подробно ако може?
FlowerinesS
01-26-2006, 19:47
А тва милки уей съм го яла..едното е червено(с ягода) а другото е синьо(не знам с кво беше..)Аз съм пробвала тва с ягодите..ама не ми хареса особено :? На мен като ми се прияде нещо сладко си хапвам обикновени бисквитки ,пълнозърнести или захаринки май бяха..зависи кво има вкъщи :wink:
PRECIOUS^f
02-25-2006, 22:49
Za tazi dieta 6te ti trqbva mnogo volq :!: Samo plodove i zelen4yci :!: Zabravq6 za vsi4ko drygo i bez "kra6kane",t.e. 2 dena plodove i zelen4yci i aide ve4erta samo malka hapka ne6to drygo,tova zna4i krai na dietata :!: Trqbva postoqnstvo :!:
10000000000000000x za savetite ama mn
izkl da hodq pri emilova
1 vo 6tot tam odqt 100 kg jeni az prpsto sum 55 i jelaq da stane are pone 50 160 sum visoka ne6to dieta tva iskah vi de ma pratihte vse pak sun na 13 godini :smt017 :arrow:
kami_345
02-27-2006, 19:14
Fitnes, fitnes i samo fitnes!!!Ne previ6avai pove4e ot 400 kalorii na den.Ne prekalqvai s hranata!!!Ne qj meso s hlqb zaedno.Vuob6te ne qj hlqb.Bez purjeno.Nikouv 6okolad i gazirani napitki! :mrgreen: E s tva ako ne otslabne6..............!:)))
Fitnes, fitnes i samo fitnes!!!Ne previ6avai pove4e ot 400 kalorii na den.Ne prekalqvai s hranata!!!Ne qj meso s hlqb zaedno.Vuob6te ne qj hlqb.Bez purjeno.Nikouv 6okolad i gazirani napitki! :mrgreen: E s tva ako ne otslabne6..............!:)))
ti dobre li si? 400 kalorii sa edno paket4e soleti! to momi4eto na vtoriq den 6te po4ne da pripada!
a po temata, i az t1i kato tebe gore-dolu tolkova trqbva da svalq, ama pusta i volq, vse q nqma...
1 den izd1rjam i ve4erta se nat1pkvam... :-& ](*,)
chestra_f
03-01-2006, 13:28
ti dobre li si? 400 kalorii sa edno paket4e soleti! to momi4eto na vtoriq den 6te po4ne da pripada!
a po temata, i az t1i kato tebe gore-dolu tolkova trqbva da svalq, ama pusta i volq, vse q nqma...
1 den izd1rjam i ve4erta se nat1pkvam... :-& ](*,)
da naistina tq 6te se katalqsa nqkude :smt014
strange__
03-01-2006, 16:10
Абе приеми го..за един месец няма ЕФИКАСЕН и ТРАЕН начин,чрез който да свалиш 10кг.Аз говотих с един фр и той ми каза,че ше ми трябва поне месец и нещо,за да сваля 2-3 кг....тоест дай си малко повечко време :wink:
MiI azz...proah da sedq bezz hlqb i sladko i purjeno...samo na plodove,zelen4uci...riba..moje i qica ....supi takiva po-zdrvoslovni hrani vsu6tnost be6e malko trudno no naistina se slabei ;-) A i est sport.....abe sporta i glada sa mu maikata ..uspehh :wink:
sunshine955
01-20-2010, 15:44
бягане,скачане на въже
яж повече плодове и пий много вода :)
StreetFame
01-20-2010, 15:45
За к'во вдигате теми от преди 3-4 години? :-o
sunshine955
01-20-2010, 15:46
в заглавието е написано МЕСЕЦ и половина .. ама няма кой да чете :?
Отдавна й е изтекла давността на тази тема, не е лошо и дата да поглеждате :)
sunshine955
01-20-2010, 16:01
Отдавна й е изтекла давността на тази тема, не е лошо и дата да поглеждате :)
да :D погледнах дата видях че е от 19 януари но не видях годината :-D :D 8-)