Влез

View Full Version : Moderated:По-слабо или по-пълно момиче предпочитате?!

01-20-2006, 16:30
momicheto da e po-klioshtavo ili po-palno(kato pod palno razbiraite do 5kg nad idealnoto teglo).kakvo spored vas e gotino??... :x :shock:

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:

Kypa©
01-20-2006, 16:35
Със сигурност не някое аноректично кльощаво момиченце, но не и някоя огромна! Важното е да е стегната и талия тип "пясъчен часовник" и да има красив бюст! 8)

`Death`Whore`
01-20-2006, 16:38
5 килограма не са чак толкова много. Малко на дупето, малко на бюста...малко по крачетата...и момичето може да е 5 кила по-тежко от мен и на височина колкото мен, а да не е по-дебела...до кости е.

Mo6no
01-20-2006, 16:39
по-пълно е по добре от колкото да е кожа и кости

ASSS
01-20-2006, 16:55
spored men e po-cool momicheto da e po-klioshtavo :)
puk i kakvo vi pukaaa???sa riadko se sreshtat PALNI momicheta..ili sa skeleti ili sa kravi..xaxaxa...nema normalni....a pak za jalost klioshtavo sgolemi cici ne varvi..taka cheeeeee!!!!!!!!! :wink: :wink: :!:

RoyTheReaper
01-20-2006, 17:13
skelet ne varvi...trqa da ima materialec, osobeno po kulkite :wink:

miloto_girl_4e
01-20-2006, 17:24
по-пълно според мен е по-добре,ама момчетата да си кажат де :D
макарче не знам кой си пада по тапицирани скелети :wink:

`Death`Whore`
01-20-2006, 17:27
Има ги прекалено много. Малко са нормалните мъже, които не налитат на кокали...на мен един такъв ми каза, че съм пухкава, а нямам 50 кила...

machoka
01-20-2006, 17:34
Как е възможно да пускате такива теми. Това да не е прасе, че да го предпочитам по-угоено или по-слабичко :?

Ше се научите на отношение към момичета, ама кога ли ще е. Когато любовта те тресне по главата, вЕрвайте ми, външните габарити нямат думата.

01-20-2006, 17:37
machoka ,evala..tva mnogo mi haresa...ti si nomer 1 :lol:

Vampire_Lady
01-20-2006, 17:42
Как е възможно да пускате такива теми. Това да не е прасе, че да го предпочитам по-угоено или по-слабичко :?

Ше се научите на отношение към момичета, ама кога ли ще е. Когато любовта те тресне по главата, вЕрвайте ми, външните габарити нямат думата.
evalata! samo tfa 6e ti kaja; em az sym momi4e i nzn mom4etata kfi predpo4itat,moje bi skeleti, az sym sym s 3-4 kg pove4e ot kolkoto trea i 4esno kazano izbivam dosta kompleksi:( to4no poradi fakta 4e dosta hora sa se ebavali s men kato malka(verno 4e kat malko bqh po pylni4ka de, ma...) ta mnogo gadno se 4uvstvam kato mom4etata tyrsqt nekfi manekenki(samo da uto4nq- ne sym svinq!!! ) i ne se interesuvat ot haraktera :( ma nzn de, ufff awe mom4eta vie ste, kajete si mnenieto kfoto i da e to... :roll:

Kypa©
01-20-2006, 17:42

Ами просто предпочитания! Не говорим за любов. Не мисля, че темата унижава някого, а колкото до предпочитанията ми - вече ги споменах! :wink:

Премесете темата в раздел "секс" :P

`Death`Whore`
01-20-2006, 17:44
Да, благодаря, че ми каза. Аз пък ако не е 1.80, 70 килограма, дълга руса коса и зелени или сини очи, не го поглеждам.

midnight...
01-20-2006, 17:46
извинявам се ама наистина някои момчета прекаляват :evil:
абе ние да не сме стока та да сме по-дебели или по-слабички?
ми аре и каталог направете,а? :shock:
ако някой преценява за човека по външните му дадености-съжалявам го!

HeDa
01-20-2006, 18:45
Tegloto e mnogo otnositelno...Moje da teji okolo 60 kg. primerno ama tqloto i da super hubavo.Zavisi i ot plutnosta na kostite i .. abe ot mnogo raboti zavisi

lindeman_
01-20-2006, 18:50
по-слаби или по-пълни ... лично аз предпочитам по средата ... около 50-55 кила за момиче е перфектно :))

rusalkata_
01-20-2006, 19:26
е аз сега като момиче ще си кажа мнението...ужасявам се при вида на анорексично кльощави момичета! :shock: просто отврат е да е плоска като дъска!нормалното е най-добро,въпреки че и няколко кг над нормалното не е фатално...зависи каде точно са тези кг...най-хубаво е да е в гърдите... :D

SickBoy
01-20-2006, 19:31
Аз лично предпочитам по-слабички,не анорексички,нормални.С по-малки гърди по възможност,щото даскала по психология миналата година каза,че жените с по-малки цици правят по-готин секс.

Sunshine_daisy
01-21-2006, 11:08
Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...? :?

CuST0M1z3
01-21-2006, 11:11
ako e kato slon ako shte i da ne e s nai gotiniq harakter na sveta nema si q zema

Mo6no
01-21-2006, 11:19
Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...? :?
зависи колко пухкавко,освен това трябва поне малко да ме привлича,иначе ще си бъдем просто приятели

cS_LaMeRkA
01-21-2006, 11:29
извинявам се ама наистина някои момчета прекаляват :evil:
абе ние да не сме стока та да сме по-дебели или по-слабички?
ми аре и каталог направете,а? :shock:
ако някой преценява за човека по външните му дадености-съжалявам го!

Съгласна сЪм с твойто мнение :!:

RoyTheReaper
01-21-2006, 13:02

napulno si prava, no nie prosto si spodelqme kfo ni kefi/vazbujda. estestveno 4e ako stava vapros za ne6to seriozno nqma normativ za bedrena obikolka ili teglo..vse pak liubovta e slqpa.

to naistina temata ne e za tuk , po skoro za sex

teenkopele
01-21-2006, 13:08
5 килограма не са чак толкова много.

На същото мнение съм. :)

fresh4e
01-22-2006, 14:33

svalqm ti 6apka :wink:

01-22-2006, 16:49
az sam momicheee..i iskam da vi kaja mili dami ,che i vie gledate vanshnossta ili ste zabravili tovaa..i vie niama da se ojenite za niakoi slon dori i da e mnoogo gotin po harakter...pak i vsichko stava sas sexualno privlichane..tva e razlikata mejdu priatelsvo i gadjetaa..za da ima gadje triabva da ima sex privlichane...A VIE MOMCHETA NE MI GOVORETE TAKIVA GLUPOSTI..IDEALNO TEGLO ZA MOMICHE E 50/55 KILA...TVA E IDEALNO TEGLOI ZA 167/8 VISOCHINAA..AKO MOMICHETO E 174 PRIMERNO???????????ako e 174 i e 55 she izglejda tochno kato anoreksichkaa!!!!!!!!

sisonka
01-23-2006, 18:09
kak mojete da ni komentirate taka nie da ne sme vi samo za zabavlenie.nqma zna4enie dali e palno momi4eto ili e slabo vs si imame 4uvstva.kogato bqh po palna(ve4e ne sam)mom4etata nepreksnato mi go natqkvaha.
kato e slabo edno momi4e neozna4ava 4e e po razli4no ot ostanalite :? ako ne e kato pqsa4en 4asovnik nqmate pravo da q obijdate ili naranqvate.mn e gadno da go znaete :shock: :x :x :shock:

`w8inK`f0r`y0u`
01-23-2006, 18:17
Mi az kato predstavitelka na po niskite momi4enca, mislq 4e si e mnogo mnogo qko da si nisi4ka, 6ot taka ne si kato vsi4ki nekva visoka kat kon, vypreki 4e ima mnooogo gotini visoki momi4eta, se pak i za mis bylgariq izbirat visoki:))nqma koi znae kvo zna4enie visok li si, nisuk li si, debel ili slab. Nai qko e da si simpati4en, no da ima6 ne6to v glavata si...:)6ot poznavam edno mnoy qko momi4e, deto e po gotino i ot polovinata 4alga pevici sabrani zaedno i umnojeni po dve,ama paa...za smetka na tva nqma ni6ti4ko v glavata i mom4etata q praqt na gyz..s neq sa samo za edna ve4er, nai mnogo dve, dokat ne im pisne i posle q zarqzvat..tujno, nali..? :cry:

ht_7j
01-23-2006, 18:23
Ima neshto seriozno sbarkano i s dvata pola. S momchetata, che se interesuvat samo ot kg na momichetata, a s momichetata, che im se vrazvat. A zashto ne obsadim nie momichetata kak iskasme gadjetata ni da izglejdat. Na naas dali shte ni e priqtno da se gubim v nqkoe 100-kg-ovo prase kato ni pregarne. Zashto smao im davame prichina da ni podigrvat? Idva i nashiq red veche.....
Predstavqm si sega kak nqkoi mi se qdosva i si misli, che sam kompleksiraa debelana....>Sajalqvqm, che shte razocharovam tozi chovek. Prosto ne se imam za stoka.

Bashta_Vi
01-23-2006, 20:54
Имам един въпрос към вас момчета - вие ни оприличавате като дебели и слаби, добре... Тогава нека го перефразирам така - какво предпочитате - кукла Барби, обаче куха като лейка или нормално момиче (дори и по-пухкаво)което е готино, мило добро и можете да си говорите всичко с нея и времето с нея лети неусетно?Ако е за едното е_ане определено ще изберете първото ама ако става дума за нещо по-сериозно...?
:twisted: :twisted: :twisted: Opredeleno Kuklata Barbi!Ne sym takyv balam 4e da trygna s nqkoq koqto ima super harakter,ama prili4a na pehotinec ot rimskite legioni na Julius Caesar!!! :twisted: :twisted: :twisted:

InHell
01-24-2006, 09:04
Според мен има едно нещо наречено "чар"(излъчване и т.н), което поне за мен е предопределящо. Харесвал съм си момичета които са по-пълнички, но адски чаровни....няма ли нещо което да ме грабне - не си струва да й обръщам внимание.

Абе хора, пишене на КИРИЛИЦА, `щото се измъчвам да чета тая шлокавица вашата.....

remember_the_name
01-24-2006, 16:56
emi nz kvo ne i haresahte na temata mene li4no mi e interesno kvo 6te kajat horata za tegloto na edno momi4e 6toto az sam 1:55 i sam 43kg i imam 4ustvoto 4e sam qko debela zatui taz tema si e to4no na mqstoto

kanar4o
01-24-2006, 16:59
tva pa sus kilogramite e takava idiotiq!Na vseki kostite mu tejat razlichno.I kvo e prieto za normalno teglo ? tva sa bahti filmite. i moesh da kaesh nqkoy dali ti haresva chak kato go vidish.