View Full Version : sybujdali li ste se svyr6ili
kazvat 4e se slu4va na mom4etata ama na men dosega nikoga ne mi se e slu4valo ( a i ndali ve4e - na 18 stanah , sega tepyrva li 6te po4va) synuval sym takiva syni6ta , staval sym vyzbuden , no 4ak da svyr6a ... ???
CuST0M1z3
01-20-2006, 23:58
nikoga haha
WILD__BOY
01-21-2006, 07:40
Мне .. не ми се е случвало.
Девствения на 19
01-21-2006, 07:52
на мен ми се е случвало веднъж или два пъти
"полюции" се полу4ават само при нередовна мастурбация.
:lol:
ако не си се празнил месец-два, може и да оцапаш гащите няков сутрин.
О, да да. Аз всяка седмица лъскам по 1-2 и пак некаде 1-2 месечно ми се случва. Пич всичко зависи от капацитета на казанчето ти :)
П.П. И аз съм на 18.
Master_88
01-21-2006, 09:33
Не
Има такива моменти.....точно от нередовно освобождаване на напрежението+розов сън = преждевременно събуждане :oops:
mnogo qsno che mi se e sluchvalo.ama kato bqh maluk i devstven.otkakto si vodq redoven polov jivot ne mi sa e sluchvalo chak sus izprazvane :)
нЕ , обаче един път се събудих насран... :cry: (joke)
the_green_man
01-22-2006, 20:34
dosega mi se e slu4valo samo edin edinstven put ni6to ne si izpusnal kato ne ti se e slu4valo pi4 daje ne ti i trqbva,ne e priqtno izjivqvane :wink:
На всеки мъж му се е случва. Ако на някой тук не е, ще се случи.
Това е нормало и няма нищо необикновено в това! Както каза мечо, ако на някой не му се е случвало, ще се случи! :wink:
na men mi se e slu5valo a moje li da popitam normalno li e dokato se celuvam s priatelkata si da mi pote4e v ga6tite i da mi stane i za6to stava taka pls kajeteee :(
na men mi se e slu5valo a moje li da popitam normalno li e dokato se celuvam s priatelkata si da mi pote4e v ga6tite i da mi stane i za6to stava taka pls kajeteee :(
Нормално е, абсолютно. Правил ли си секс? Ако не си - това е причината, 'време ти е' :P
Ако си правил, явно е било преди доста време :wink: