View Full Version : Dali go obi4am o6te...
Neznaq kakvo da pravq. Moje bi az vinagi sum si bila nepostoqnna.No s gadjeto mi,s koeto hodim ot 1 godina ne6to sqka6 ne varvqt ne6tata. I znaete li koe e edinstvenoto ne6to, koeto iskam da znam, za da znaq dali da produlja da buda s nego?! Dali go obi4am! A toi mai o6te me obi4a...no i za tova ne sum sigurna.Ne iskam da go boli, no liubov na sila ne stava. :roll: Dori ne moga da precenq dali go obi4am...a tova e mnogo gadno!Predi mnogo go obi4ah...no sega NEZNAM!
mila nie malko trudno mojem da ti kaje6 dali go obi4a6 za6toto tova si go znae6 samo ti..i osven tova ti ni6to ne poqsni kakvi sa vi otno6eniqta kakvo se e promenilo i t.n :)
Ami osnovno se promeni tova,4e sqka6 nqmam privli4ane kum nego.No neznam dali ne e momentno.Ponqkoga se slu4va momentno...no tezi takiva momenti mnogo za4estiha.A i se celunah s drugo mom4e koeto mnogo mi haresva.No ne stignah do ni6to pove4e zaradi gadjeto mi. Kakvo da pravq...ako prosuljim da hodim me e strah da ne napravq o6te nqkoq prostotiq...a neznam dali go obi4am!
emi trqbva da si izqsni6 4uvstvata po nqkakav na4in..ponqkoga se slu4va da spre6 da obi4a6 nqkogo kogoto tolkova mnogo si obi4ala..no vnimavai ako se razdeli6 s nego posle da ne osaznae6 4e vse o6te go obi4a6 za6toto mnogo 6te go narani6..neznam opitai se po nqkakv na4in da si predstavi6 kakvo ti bilo bez nego i kak bi se 4uvstvala:)
Djessica_88
01-21-2006, 09:32
6tom ne si sigurna v 4uvstvata si kym nego tova e moje bi za6toto go poznava6 super mnogo i ti omryzna edno i sy6to nqma ne6to novo koeto da nau4i6 i da raznoobrazi vyrzkata m/u vas dvamata...razdelete se vremenno da vidite dali vse o6te ima onazi trypka...ako ti go obi4a6e vse o6te nqma6e da si pomisli6 za razdqla, a 6te6e da si 6tastliva s nego... :shock:
teenkopele
01-21-2006, 13:28
Ако не разбереш сама, няма кой да го направи вместо теб. :wink:
LP_girl_14
01-21-2006, 13:30
Да ти кажа щом си стигнала до положение в което просто не знаеш какво изпитваш към приятеля си,значи нещата между вас наистина не вървят много на добре.Според мен вече сте изгредили една горе-долу дълга връзка и сега сякаш се е изгубила онази първоначална тръпка.Остани насаме със себе е си и с чувсвата си и ако се окаже че все пак имаш чувства към него,направи всичко възможно да заздравиш връзката ви-прави му малки подаръчета,изненадки,казва й му мили неща,провокирай го и общо взето почнете да внасяте нова свежест във връзката ви.Но ако откриеш че вече не го обичаш,тогава просто се раздели с него,защото няма смисъл да си с човек,с който те свързва не любовта,а навика...
midnight...
01-21-2006, 14:03
щом се питаш дали го обичаш значи вече нещо се е счупило м/у вас
DeSiTo0o
01-21-2006, 15:04
Ami az mislq 4e ve4e ne go obi4a6 tolko mnogo kato predi....
Spored men trqbva da se razdelite pone za okolo 1 mesec,za da vidi6 dali vse o6te ima6 4uvstva kum nego. :roll:
Tedka-Medka
01-21-2006, 15:21
ми ти единствена знаеш бе скъпа..
ние не можем да ти помогнем,
незнаем кфо чустваш..прецени си ти сама
ама ако не искаш да си с него..по добре
не го лъжи! :shock:
ashly besnata
01-21-2006, 15:30
Ami az mislq 4e ve4e ne go obi4a6 tolko mnogo kato predi....
Spored men trqbva da se razdelite pone za okolo 1 mesec,za da vidi6 dali vse o6te ima6 4uvstva kum nego.
^Pretty{}Girl^
01-21-2006, 15:34
i az sam na tva mnenie ako go obi4ashe nqmahe da si zadavsh vaprosa dali e taka .....
tctctctc трудни времена... наследствено е... :) ще ти мине ще те изненада с нещо и пак ще го заобичаш.... жени :?
mnogomili4kata-sf
01-22-2006, 14:20
Да,някога и на мен това ми казаха и с времето разбрах,че наистина е вярно