PDA

View Full Version : mom4etata nerazbirat ot 4uvstva

sisonka
01-21-2006, 19:06
za6to mom4etata sa tolkova tapi???? kogato mu priznae6,4e go haresva6 toi edva li ne posle te odumva i govori zad garba ti :?: ve4e me naraniha i se 4uvstvam tapo :cry: :(

stel4eto__
01-21-2006, 19:10
I na men mi se e slu4valo i zatova moga da kaja ot li4en opit 4e sam saglasna s teb,NO vse pak ne vsi4ki sa takiva.Ima i svestni,nedei da se ot4aiva6

IdontGiveaFuck
01-21-2006, 19:14
Да ти имам тъпата тема,честно!
Все едно момичетата не правят такива неща,а ?
Лицемерие,злоба,завист...си ко тва го има в един човек!Всички правим тези грешки!
Просто го игнорираш и тва е !Не трябва да съдиш всички само зарди един !

LiLeNcEtOoO
01-21-2006, 19:14
ne sudi po edno za vsi4ki ima i mngo svestni mom4eta takova mom4e si imam az i ti kazvam ot li4en opit ne vsi4ki sa takiva prosto trqbva da tursi6 da tursi6 dokato ne nameri6 aide vurvi i si nameri xxxaxaxax bazikam aide stiskam palci da sre6ne6 princa na me4tite i da promeni6 mnenieto si

party_girl
01-21-2006, 19:15
4estno kazano az za tva ve4e se nau4ih i ne kazvam na nikoe mom4e 4e go haresvam
togava te po4vat da se pravqt na mnogo interesni i vajni
ako toi ima interes,6te go proqvi i togava ne6tata prosto 6e si stanat
btw na kolko si godini :roll:

SickBoy
01-21-2006, 19:19
Знаеш ли каква разлика има между момчета и девойки?Да речем,че момче заведе прителката си на вечеря при най-добрия си приятел.На тръгване приятеля му казва:"Огтина е.Трябва да си намеря НЯКОЯ КАТО НЕЯ".докато ако момиче заведе гаджето си при нейна приятелка от детската градина,на тръгване тя ще си каже"Готин е.ТРЯБВА ДА ГО ИМАМ".Е не забелязваш ли разлика и кой после е по-толерантния пол?

sisonka
01-21-2006, 19:22
na 14 sam

[прАсковкА]
01-21-2006, 19:30
Aз съм на 15...
мом4етата са ТЪПИ ГЪБИ. :lol:

Fena
01-21-2006, 19:33
]

Я се обоснови да видим.
Не че се засягам..просто ми е интересно.

sisonka
01-21-2006, 19:36
ami priqtelkite mi me posavetvaha da mu priznaq a az si padam ot sramejlivite ,no vse pak se osmelih i mu priznah.toi mi poiska 1 sedmica i togava zapo4naha vsi4ki moi bedi svarzani s negovoto otno6enie kam mene.

He3HauKa
01-21-2006, 19:56
Kakto momchetata mogat da sa ,,tolkova typi' 'taka i momichetata mogat..... Priznala si mu che go haresvash ,toi ne e otgovoril na chustvata ti postapil e gadno emi si ebe maikata ,rano ili kasno she mu se varne tai che spoko macka :wink: Sled vreme toi shte doide da te moli ot opit ti go kazvam ...ti po dobre si nameri nqkoi koito naistina da te oceni

LP_girl_14
01-21-2006, 19:57
Не ми се струва много удачно да се обобщават така нещата.Наистина има си боклуци и от двата пола,ама тва не значи че всичко са такива.Хубаво,един те е наранила,ама тва значи ли че трябва да съдиш от един,или двама ,или трима представители от единия пол че едва ли не няколко милиарда са такива.Наранена си,разбирам,ама недей само да слагаш всички под общ знаменател :!:

Kael'thas
01-21-2006, 20:09
Според мен зависи на каква възраст си :) и не е вярно лично за себе си мога да кажа точно обратното :D

`w8inK`f0r`y0u`
01-22-2006, 00:16
Mackaa, mnoy dobre znam kvo e, taka az haresvah edin pi4 ot moq klas, kazah my i toi posle ne mi otgovori daje na obajdaniqta, ni6to ne mi kaza a az..az zatynah ot sram :cry: oba4e posle si namerih mnoo po qki mom4eta, koito znaqt kvo iskat i koito znaqt kak da mi kajat, 4e me haresvat te!Zatfa ne trqq ti da my hodi6 po gyza i da se izlaga6 da my spodeli6 4yvstvata si a toi da te precaka posle...budi nedostupna,vinagi pomaga :D dano i az da sam ti pomognala..pone muni4ko:)

machoka
01-22-2006, 08:45
]Aз съм на 15...

Така е, не за друго, а защото за съжаление се нуждаем от това, вие да ни поливате, за да растем. Да ни поливате с мили думи, действия. В противен случай, просто изсъхваме бавно. :(

Авторката, това, че един боклук те е наранил, не ти дава право да обиждаш всички. Я се огледай на около, колко влюбени виждаш? На всеки светофар по една двойка. Замисли се, тези момчета не са боклуци, просто трябва да излезеш от кофата за смет, в която си навлязла и да потърсиш някой светен тип, който ще те цени и ще е готов на всичко за теб и разбира се, да му 'върнеш жеста'.

Успех.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-22-2006, 08:59
za6to mom4etata sa tolkova tapi???? kogato mu priznae6,4e go haresva6 toi edva li ne posle te odumva i govori zad garba ti :?: ve4e me naraniha i se 4uvstvam tapo :cry: :(

mom4etata prosto prikrivat 4uvstvata si ne 4e ne razbirat nishtu . povecheto se strahuvat na di priznaqt kakfo naistina 4uvstvat i go prikrivat s per4ene . tova e :roll: :twisted:

WILD__BOY
01-22-2006, 09:23
Ние всичките момчета сме шибани безчувствени копелета, които само нараняват момичетата. Ама абсолютно всички сме такива. :evil: :shock:

mnogomili4kata-sf
01-22-2006, 14:44

mom4etata prosto prikrivat 4uvstvata si ne 4e ne razbirat nishtu . povecheto se strahuvat na di priznaqt kakfo naistina 4uvstvat i go prikrivat s per4ene . tova e :roll: :twisted:

Абсолютно...и наистина рано или късно той сам ще дойде при теб...то всеки си намира майстора това да знаеш.А при момчетата влюбването и чувствата са нещо страшничко,защото преживяват много по-трудно от нас момичетата разочарованието...трябва да бъдем търпеливи с тях и тва си е

FiRe_LaDy
01-22-2006, 15:25
Off mili4ka i az sam bila naranqvana i znam kolko mnogo boli ot tova!Ti da strada6 po nego,a toi da gleda na tova s nasme6ka i da se podigrava s 4uvstvata ti! :evil: Tova sa tipi4ni ne6ta za idioti,no povqrvai mi ne vsi4ki sa takiva!Ima,makar i malko,mom4eta,koito ni razbirat! :wink: Zatova prodyljavai napred i na takiva idioti im pokazvai 4e si po silna ot tqh!!! :twisted:

FiRe_LaDy
01-22-2006, 15:26
P.S. ne 4e ne ni razbirat ami prosto gi prekrivat i se pravqt na otvoreni i se my4at da pokazvat 4e ne zna4i6 ni6to za tqh ... ama povqrvai ne e taka!

^Pretty{}Girl^
01-22-2006, 16:40
Лицемерие,злоба,завист...си ко тва го има в един човек!Всички правим тези грешки!
Просто го игнорираш и тва е !Не трябва да съдиш всички само зарди един !to4no taka

stop_the_war
01-22-2006, 16:47
глупости :evil:

12345
01-22-2006, 17:01
Съвсем не е така! И ние сме чувствителни! Само да видиш какво става, ако някое момче хлътне до уши по някое момиче! :P

Dizi
01-22-2006, 17:05
чисто и просто си го признала на момче което се има за великия сваляч едва ли не и още няма (или има но комплексарски)характер..тв е типично за момченцата на които трябва постоянно да им се повтаря че са харесвани неповторими и тн...не се отчайвай не всички мъже/момчета са такива просто не си попаднала начовек
а на мизерник

white_chik
01-22-2006, 17:50
Просто го игнорираш и тва е !Не трябва да съдиш всички само зарди един !
e tva e mnoo to4no kazano

XePouH
01-22-2006, 18:05
]Aз съм на 15...
да ама без нас не моете :D
туй,че някъв мухъл е напрайл тей не значи,че и другите сме такива :x

HeDa
01-22-2006, 18:43
Do sega kolkoto mom4eta sym haresvala si4kite sa me naranqvali .. nqma izkliu4eniq :cry:

nekoi si
01-23-2006, 14:51
8) dobre be du6ico ti ne si li se otvorila 4e tva sas spodelqneto na 4uvstvata stava samo po filmite? vsa6tnost ne6tata sa mnogo prosti nujno e samo da riskuva6. ta zna4i kato si haresva6 nekoi moje6 mnogo lesno da go zaigrae6 s prosta usmivka ili otmetane na kosata ili tam ne znam vie momi4etata gi vladeete tiq trikove, oba4e za malko dokato ti obarne vnimanie. posle se pravi6 4e ne sa6testvuva, dori i da go pozdravqva6 go prvi6 nebrejno! garantiram ti 4e i mom4etata i momi4etata ne izdarjat da sa obekt na bezrazli4ie za tva ili 6te te namrazi ili 6te se vljubi v tebe- to granicata e tanka i nastroeniqta 4esto se promenqt oba4e taka 6ansa da go zavladee6 se uveli4ava drasti4no.......
a i o6te ne6to noo vajno, sledva6tiq pat kato priznae6 na nqkoi 4e go haresva6 ne go pravi kategori4no vinagi trebva toi da se samnqva taka 6te go e strah da te izgubi a togava 6te se po4uvstva6 noo specialna....probvai, polu4ava se vseki pat! :wink:

Стеснителната
01-23-2006, 14:53
ДОБРО УТРО, кво си възмутена се едно е новина номер 1, а ти чакай да чуеш още нещо - той иска даже и да се ебе с тебе да му дссе невиди мръсника. :lol: :lol: :lol:

Dr. Kazimbutt
01-23-2006, 14:58
Съвсем не е така! И ние сме чувствителни! Само да видиш какво става, ако някое момче хлътне до уши по някое момиче! :P
Ако някой си падне по някоя, тогава той става готов на всичко (нямам предвид материалните работи) заради нея. Лошото е, че момичетата, които могат да оценят това са много малко.

`w8inK`f0r`y0u`
01-23-2006, 18:08
Glei sq...ne si4ki mom4eta sa ednakvi, ni6to 4e edin, dvama ili trima sa te naranili ne trqq da slagame si4ki pod ob6t znamenatel!ima mnooogo pe4eni i svestni mom4eta, koito ne se podigravat s 4yvstvata na momi4etata i znaqt kakvo iskat i kak da go poly4at, koito ne sa tolko glypavi da se falqt sled kato nqkoe momi4e im priznae kakvo 4yvstva.Spored men tova 4e ne yvajavat mnenieto na momi4eto, koeto gi haresva, e proqva na slabost i na bezharakternost,spored men te se hvalqt, 6ot malko ili mnogo sigyrno te samite znaqt, 4e ako bqha na mqstoto na nqkoe momi4e, nqma6e da haresvat takuf typanar kato tqh.Za tqh tva e ne6to kato kompliment, koito iskat da spodelqt s priqtelite si, za da se napraqt na vajni i na "nedosegaemi"..Pff

[прАсковкА]
03-17-2006, 21:55
]Aз съм на 15...

Така е, не за друго, а защото за съжаление се нуждаем от това, вие да ни поливате, за да растем. Да ни поливате с мили думи, действия. В противен случай, просто изсъхваме бавно. :(

Авторката, това, че един боклук те е наранил, не ти дава право да обиждаш всички. Я се огледай на около, колко влюбени виждаш? На всеки светофар по една двойка. Замисли се, тези момчета не са боклуци, просто трябва да излезеш от кофата за смет, в която си навлязла и да потърсиш някой светен тип, който ще те цени и ще е готов на всичко за теб и разбира се, да му 'върнеш жеста'.

Успех.

Споко бе,хора:) Аз това за тъпите гъби го казах на майтап, много ясно,че не са. Просто се сетих за тоя израз, щото една приятелка ми го беше казала и ми стана смешно,че ги нарече ГЪБИ :lol:

dEnIsTy
03-18-2006, 09:15
#-o i 6toto sa te naranili =>4e ne razbirat ot 4uvstva...tva e typo..daje mnogo!

Стеснителната
03-18-2006, 09:34
#-o i 6toto sa te naranili =>4e ne razbirat ot 4uvstva...tva e typo..daje mnogo!Все пак говорим за дечурлига които още си мерят пишките. [-X

Frank_Lampard
03-18-2006, 22:15
Сисонке хубава, защо си толкоз' глупава ? ...
Кой миличка ти каза, че всички момчета са еднакви, с всички ли си спала ? Мило, кой ти каза че щом някой от твоите аверчета, познати /т.е. средата ти/ не са олигофрени... Аз мога да ти кажа пък, че както има много по-тъпи момчета от вас момичетата/ и вие не сте еднакви/ и явно такива момчета има в твоята компания така и има момчета, много по-умни от такива като теб ...

Shogi
03-18-2006, 22:17
]Aз съм на 15...

Успех.
Евала :)

03-18-2006, 22:17
pove4eto mom4eta sa taka ne si popadnala na podhodq6tiq ...

DeziRe
03-18-2006, 22:21
aaaa tva mnogo zavisi ot mom4eto..ako si popadnala na nekyv urod kvo se uplakvash i mn zavisi i ot tova kak si mu go kazala i ot mom4eto i ot situaciqta i abe ot mn neshta...nz kak e bilo to4no...pozamisli se shto e taka. de./....

AiKeN
03-18-2006, 22:24
mom4etata nerazbirat ot 4uvstva ----> ne si popadnala na pravilnoto mom4e...... [-X

martinka_91
03-18-2006, 22:48
НЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ!!!И аз преди си мислех, че момчетата са балъци...ама...една овца не прави стадо...