Влез

View Full Version : PIERCING

sasi_bebeto
01-22-2006, 00:48
kude bihte si napravili piercing?

predi blizo godina me hvana nqkakva stranna treska :twisted: i dokato se osuznaq...
ne kazvam 4e sujelqvam za nqkoq ot obecite si no dnes sedq pred ogledaloto i se pitam boje tova az li sum onova malko momi4ence koeto omira6e ot strah pri vida na igla!!!sme6no e 4e idva den v jivota ti v koito se poglejda6 i ne moje6 da se poznae6!!!sme6no e kolko burzo se promenqme!!!
i da si doidem na temata :) :) :)
na 16 sum a imam 9 obeci i 2 tato-sa
neznam da li da sujelqvam ili po to4no dali sled vreme 6te sujelqvam???
bla bla bla...
ako vi interesuva ne6to po temata vse pak - pitaite s tova sum gore dolu zapoznata :wink:

Fena
01-22-2006, 08:37
kude bihte si napravili piercing?

Много готино стои над веждата пиърсинг :twisted:
А иначе казват че обица на ухото ще ми отива :roll:

teenkopele
01-22-2006, 08:58
По едно време се бях запалил да си слагам на веждата, ама още съм само с паленето.. :lol:

midnight...
01-22-2006, 09:56
да живее пиърса
аз имам на устната и на езика и мога да кажа че до тука ще спра,защото това са местата на които исках да си сложа обеци :D :wink:
п.п.само аз ли мисля че тази тема не е за тук?!хелоуууу модове :shock:

i'm so excited!
01-22-2006, 10:23
дам. пиърсингът е начин да промениш нещо мъничко по теб..
аз на доста места съм се дупчила, флешове съм правила до 7мица и накрая си останах само с обичката на езика и тая на долната устна.
обмислям идеята за татус, избрала съм го вече /колебая се между 2 всъщност/ и двата имат хубав и дълбок смисъл. но ще почакам още годинка-две и ако все още искам татусче ще си направя.

the_green_man
01-22-2006, 17:19
PEARCINGA e super qko ne6to pone spored men>. O6te ot 7 klas imam kato ideq da si sloja na ezika i 4ak sega uspqx da naviq na6te i moje bi suvsem skoro 6te si sloja i umiram ot kef samo kato se setq za tova

P.S. v momenta sum 10 klas :wink:

Worthless
01-22-2006, 19:42
пиърсинг рулз
за сега имам само един на езика, ама мисля и устната да дупча...
БДУ

PEARCINGAмухахаха :lol:
ЕДИТ: а какво прави тая тема тук по дяволите?

Coki
01-23-2006, 11:14
неподходящ раздел!
/closed