Влез

View Full Version : Какво ви е мнението за "аутсайдърите"?

12345
01-22-2006, 21:14
Какво ви е мнението за "аутсайдърите"? Има ли такива около вас? Защо смятате, че са такива? :roll:

Ако темата се повтаря се извинявам предварително! :wink:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

korn___
01-23-2006, 06:14
neznam na kakvo muvika6 autsaideri ... as li4no sum ... OUTCAST ot celiq mi klas si4ki me mrazqt... i ne mi dreme za okolnite vajnoto e 4e ne smeqt dori duma da mi kajat :!:

sladkish4eto_f_sofiq
01-25-2006, 07:34
Az li4no poznavam hora,koito sa takiva,za men te sa prosto hora p[ulni sus komleksi,koito si mislqt,4e ako se skriqt otdelqt se ot po-golqmata 4ast ot obshtestvoto,nikoi nqma da gi zabeleji i tehnite problemi shte si ostanat samo za tqh!No tova ne e vqrno,ako se opitash da spodelish problemite si sus sigurnost shte ima hora,koito shte te razberat i shte te podkrepqt!

VAMP_GIRL
01-25-2006, 08:12
Миналата година бях такава.Ми кво, не беше болка за умиране... :lol: :lol: :lol:

stop_the_war
01-25-2006, 08:19
Az li4no poznavam hora,koito sa takiva,za men te sa prosto hora p[ulni sus komleksi,koito si mislqt,4e ako se skriqt otdelqt se ot po-golqmata 4ast ot obshtestvoto,nikoi nqma da gi zabeleji i tehnite problemi shte si ostanat samo za tqh!No tova ne e vqrno,ako se opitash da spodelish problemite si sus sigurnost shte ima hora,koito shte te razberat i shte te podkrepqt!

няма кой да ме разбере :twisted:

^FaiNt^F
01-25-2006, 08:50
nqmam ni6to protiv autsaiderite...stiga delenetu ot drugite da ne e zaradi pri4inata 4e se mislqt za bogove :? V pove4eto slu4ai se okazvat mn pe4eni hora, samo 4e ne ob6tuvat s vseki ili ne6to ot sorta... :roll:

DimmuBorgir
01-25-2006, 11:30
Може да се каже, че аз съм такъв, когато обаче съм в класа, съм си горе - долу приет...

PooR^CReaTuRe
01-25-2006, 11:52
Има едно момче от нашето даскало което ходи винаги почти плътно до стените и когато се приближиш до него гледа да бяга ... Някво не иска контакти със други хора и е доста странен . НЯма приятели или поне в даскалото . Аз лично немога да си представя да няма с кой да си говоря или с кой да се избъзикам !

Иначе нямам нищо против тях , те сами предпочитат да нямат приятели , а вече е друг въпроса ако никой не го 'ще ;)

hamilcar
01-25-2006, 12:08
Няма такива около мен.

01-25-2006, 12:49
Важно е да не си аутсайд, а опозиция! Какъв е номера?! Ставаш аутсайдер и после ставаш зъл. И хората почват да те уважават, защото си зъл. И от оутсайдер ставаш уважавана опозиция. Мотото ви трябва да е: ”Не аз ще се съобразявам с теб, а ти с мене!”

ht_7j
01-25-2006, 17:40
Az nqmam nishto protiv tqh. Dori se opitvam da se spriqtelqvam s tqh. Za men te sa umni i inteligentni hora, no s kompleksi, na koito nqkoi nezrql pubertet se e podigral i zaradi tova te se zatvarqt v sebe si. Ne e pravilno, vqrno e, no vseki ima nujda ot malko moralna podkrepa vse pak. I na men ako vinagi kazvat kakva sam zubarka, kolko sam tapa i grozna, i bla bla bla i nikoi ne mi kazva obratnoto.....i az sigurno shte se sduham.

AnnG
01-26-2006, 20:53
Az nqmam ni6to protiv tqh.Tova sa hora koito po nqkakuv na4in sa se izolirali ot drugite i mislqt,4e nikoi ne gi razbira.Te sa si normalni hora i bih pomognala s udovolstvie na takuv 4ovek. :lol:

SouL90
01-26-2006, 22:54
Nqmam nishto protiw outsider-ite towa sa xora koito sa se izolirari ot drugite i s ponijeno samochuwstwie i powe4eto gi mislqt za smotanqci ama nali znaete na wseki chowek e dadeno po rawno siguren sym che ako si powdignat malko samochuwstwieto i po4nat da obshtuwat s drugite shte stane po dobre za samite tqh

Jarhead
01-27-2006, 07:57
neznam na kakvo muvika6 autsaideri ... as li4no sum ... OUTCAST ot celiq mi klas si4ki me mrazqt... i ne mi dreme za okolnite vajnoto e 4e ne smeqt dori duma da mi kajat :!:
Az sum ne6to podobno mrazqt me 6ot sum metal ama ne mi kazvat ni6to

Death_F
01-27-2006, 13:49
Хах...аутсайдер...какво имаш предвид?Доколкото знам аутсайдерите не ги приемат останалите мислят ги за различни и т.н. ...хах в бившия ми клас бях точно тфа черно петно незнам как ставаше така - цялото даскало да ми се кефи без в моя клас...е явно става и тъй като ми писна от тях си реших проблема като се пиместих и ся съм много доволна не мога да кажа че съм някфа супер яка и сички ми се кефят обаче поне ме приемат такава каквато съм!BE YOURSELF!По лично мои наблюдения тея "висшето общество" всички са тъпи лицемери!Никога не бих искала да бъда една от тях!!!

killing_loneliness
02-19-2006, 12:24
Е, че кво аз по принцип съм си "аутсайдер" и то вече хехеее 4 години...Ма не ми и пука за мнението на околните!!!

xOtkiSsSs
02-19-2006, 13:00
i pri mene neshtata sa pochti syshtite s ednata razlika che sme 3 f i nikoi ot klasa ne ni ponasq basii horata bili sme naduti spored nqkoi (samo se chudqt kak da izbivat kompleksi) ama ne puka osobeno za oneq syshtestva ot klasa mi :x O:)

Belair
01-24-2009, 11:18
то и аз винаги съм бил "аутсайдер" в училище,защото никой не ме разбира

m3talmania
01-24-2009, 11:49
Не вога да лепна етикет на някой и да кажа "Този е такъв, защото аз казвам !!!" #-o

Nitroglycerin
01-24-2009, 12:03
Има много ясно.Значи веднъж реших да отида в компанииката на бившата е там се чуствах баш като аутсайдер,считам се за общителен човек,но там просто нямаше какво да кажа те си говореха по по-тъпи теми от тези в кофата.Така,че може да се каже,че може да си аутсайдер в една група хора,а в друга не.

Axe_vs_Sword
01-24-2009, 13:03
И аз съм аутсайдер, заобграден от фешънчета и кифли :?

colymoly
01-24-2009, 14:25
ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години :shock:

Axe_vs_Sword
01-24-2009, 14:53
ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години :shock:Не можах да разбера, защо я мразиш? Ти ако не си слагаш грим (сори ако си момче) сигурно ще станеш по-грозна от нея :-x а пък кой ли знае дали всъщност е грозна, или само през твоите очи. Тъпа? Е, не знам, не си я описала, ама с к'во по дяволите ти пречи? Добре, че си има братче, което да я подкрепя освен родителите (надявам се).

FlipY
01-24-2009, 15:00
ми имаме няколко такива в класа....особено 1 моми4е ,което не говори с никои , а е в нашия клас от 4-5месеца...защо вси4ки други се сприятеляват , а те не? дали е в нас или в тях проблема???? според мен при някои е в самите тях...например това моми4е не става от 4ина ..не се заговаря ,т.е не търси контакт с хората...ако и кажеш слу4аино "здрасти",то тя няма да отговори и ще ти обърне гръб :? Просто не ги разбирам такива :( Е вярно , 4е има и такива които са отбягвани ,ама по -4есто се срещат тези които не искат да са ни4ии приятели :?

colymoly
01-24-2009, 15:01
ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години :shock:Не можах да разбера, защо я мразиш? Ти ако не си слагаш грим (сори ако си момче) сигурно ще станеш по-грозна от нея :-x а пък кой ли знае дали всъщност е грозна, или само през твоите очи. Тъпа? Е, не знам, не си я описала, ама с к'во по дяволите ти пречи? Добре, че си има братче, което да я подкрепя освен родителите (надявам се).
икскам да кажа, че тя сама страни от всички ни, помня че в 1 клас не беше такава, но нещо се промени

Axe_vs_Sword
01-24-2009, 15:16
икскам да кажа, че тя сама страни от всички ни, помня че в 1 клас не беше такава, но нещо се промениВ бивш клас или в първи клас или през миналите години с вас, не разбрах :-D. Ако е първия или втория вариант, то сигурно са й правили много забележки, че лудува и такива неща и за това се е променила. Защото аз така се промених :D преди бях от най-лудите, сега от най-кротките :D

colymoly
01-24-2009, 15:19
икскам да кажа, че тя сама страни от всички ни, помня че в 1 клас не беше такава, но нещо се промениВ бивш клас или в първи клас или през миналите години с вас, не разбрах :-D. Ако е първия или втория вариант, то сигурно са й правили много забележки, че лудува и такива неща и за това се е променила. Защото аз така се промених :D преди бях от най-лудите, сега от най-кротките :D
ами не мога да ти обясня, каква е точно просто сама страни тя не се интерсеува от нищичко, само мисли за училището но не е и зубърка 8-)

BrokenInnocence
01-24-2009, 15:26
ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години :shock:

Не мога да повярвам, че живея в свят, в който е ненормално 13- годишните да не са се гримирали никога. А ако не са се чукали на 12 сигурно за нищо не стават, а?

molika
01-24-2009, 16:03
ми в моя клас има една такава и много я мразя, толкова е тъпа и ужасно грозна никога не се е гримирала, даже и не говори почти с никой, няма приятели осжен брат си, а е на 13 години :shock: Извинявай но как можеш да кажеш че много мразиш човек който до колкото мога да разбера не ти е направил нищо лошо а просто не иска да контактува с теб и с останалите от класа ви.По рано имаше едно момиче от стария ми клас което се държеше особено грубо с мен защото не се държах като нея и останалите.Тогава аз си мислех че я мразя.Със същото това момиче сега отново сме в един клас и много се радвам защото се разбираме доста добре.С това искам да кажа че това че аутсайдери съществуват не е само тяхна или само на околните грешка а е обща.Като исключим мен самата аутсайдери не познавам. :)

molika
01-24-2009, 16:05

Не мога да повярвам, че живея в свят, в който е ненормално 13- годишните да не са се гримирали никога. А ако не са се чукали на 12 сигурно за нищо не стават, а? Ммного правилно наистина е така напоследък в България. :) Радвам се че има хора които мислят като мен.

PreciousDiamond
01-24-2009, 16:29
Хах, ама чакайте малко , това че не спадаш към групичката на "ВИП"-овете в класа или в даскало не те прави аутсайдер. Имаше такива 6-7 момичета от бившия ми клас . Всичките до една кифли , ама в буквалния смисъл . Токчетата, присадената коса, лещи , изкуствени мигли , нокти и т.н . По едно време до такава степен исках да съм в тяхната групичка, че направих грешката да загърбя момичето , на което най-държах в целия клас . Почнах да се нося като тях , да им угаждам, да им се подмазвам . Най-накрая се присъедених към тях .. трябваха ми точно 2 дена да осъзная за какво става въпрос. Значи .. тези момичета нямат друга тема за разговоро освен кой с кого се наебал, еди си кой какво й бил казал, кой как се напил и някакви такива неща . След една седмица почнах постепеееенно да страня от тях . После бях в групичката на така наречените от "ВИП"-а зубърки . Е мога да ви кажа, че това са най-свестните хора, които познавам ! Толкова много неща можех да си кажа с тях, говорихме си на всякакви теми и никога не съм се правила на нещо , което не съм , когато съм с тях . Та мисълта ми беше ... когато се опиташ да опознаеш някого , в негово лице можеш да откриеш човек, който никога не си си представял , че може да съществува !

Giva
01-24-2009, 17:25
Аутсайдерите за мен са хора,които няма кой да ги разбере или странят защото от всички хора в класа примерно не намират подходящ човек с който могат да се отпуснат и да говорят свободно.Била съм нещо такова и за това смятам така.Не винаги аутсайдерите трябва да са ''забили зубрачи'' или ''тбавни'' и други тооолкова благозвучни словосъчетания и епитети...

TheBlackRose
01-24-2009, 18:50
Аутсайдери има,но те са такива на едно място,а на друго може да са душата на компанията.За пример мога да кажа себе си.Аз съм доста общителна,съвсем малко заядлива и отзивчива.Външния ми вид едва ли отблъсква толкова,държа се съвсем човешки с околните и мога да се вмъквам и да се държа добре във всякакви ситуации.Само че когато бях на 15 отидох на лагер с друго училище(моето нямаше да ходи) и там никой не познавах.Това отначало не ме притесняваше-копнеех за нови запознанства.Там всички ме гледаха все едно съм някакъв изрод,опитах се да заговоря не един и всичките не ми проговориха даже.Тогава дста се разстроих понеже имаше и други от различни училища,само че с тях се държаха добре.Изкарах две седмици в пълно мълчание,криейки от родителите си,че всички ме отблъскват.Накрая не разбрах причината,но това е просто идеален пример.Навсякъде има "аутсайдери",но ако се запознаеш с тях,мисля че няма да ти се сторят чак пък толкова ужасни или нещо такова.Мнението ми стана много объркано,но се надявам да ми разберете мисълта... :)

Sarityyy
01-28-2009, 12:05
Хора който са отритнати от обществото. Най - често те са странни или различни.. може би просто по- срамежливи и трудно се вписват в средата , в която живеят. Тези хора са с по -ниско самочувствие и затворени в себе си, затова другите ги пренебрегват, .те някакси са отдръпнати от шумните групички и се самоизолират.
БТВ за създателя на темата 8-) : аутсайдер не аусайдЪр :-P

colymoly
01-28-2009, 13:02

Не мога да повярвам, че живея в свят, в който е ненормално 13- годишните да не са се гримирали никога. А ако не са се чукали на 12 сигурно за нищо не стават, а?
казвам ти, че тая никога даже и един гланц не си е слагала на устните :D не си мисли, че я карам да си слага пудра или фон дьо тен(неща за които тя не е чувала) и не дрънкай глупости, че съм се ебала а тя не, и двете не сме 8-)

alwaysnforever
01-28-2009, 16:31
Имаме 1 момиче в класа, което може да се нарече така..просто е по-затворена,не намери общи теми с никой (за 2 години) ,винаги е сама и никой не иска да стои на 1 чин с нея...и не мисля, че проблема е в нас, че не сме и дали възможност или некви такива..аз също не познавах никой когато отидох в новия ми клас, но много бързо си намерих фр и се приобщихме 1 към друг :) ...
Наистина на моменти не мога да я разбера, защо се държи така, но всеки сам си решава какъв да бъде и аз нямам проблеми с нея..разбирам се с всички и ги приемам такива каквито са. :) :P

safetyMode
01-28-2009, 17:47
в нашия клас има 3-4 . Когато се опитваме да говорим с тях или да ги извикаме при нас обикновено бягат или правят някви физиономии... на 1 от момчетата баща му беше дошъл да ми се кара че му била скъсана раницатаи че всички сме го биели и сме искали да се махне от класа.... без коментар.....

cherrypezz
01-28-2009, 18:23
Не познавам такива.
И плюс това 90% (дори и 100%)от класа ти да са "модерни" и да се правят,че не те познават само защото имаш по-добри оценки от тях и имаш приятели и живот извън училище НЕ означава че си аутсайдер.

master_of_disaster
01-28-2009, 22:50
Абе луди всякакви има.да мразиш някой заради тва че не се гримира е меко казано тъпо.
Иначе в класа ни има една група от 4 момчета.С 2ма от тях се разбираме.Третия е някав шашав ама четвъртият ми е жал-учи по цял ден,не прави нищо друго а целта му е трета немска.
Та с него колкото и да му говорим нищо не става.Провокираме го за бой (да се отвори малко),той никва реакция. :?

sKa73r4o93
01-28-2009, 23:45
Ем кратко, точно и ясно:

СДУХЛИОВЦИ 8-)

Darkkiss
01-29-2009, 02:52
ТЕЯ ПА КРЕТЕНИ ЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СА САМО 2 ГРУПИЧКИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕ.... ИМА АЦКИ МНОО ГРУПИ И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "OUTSIDERS" НЕ СА ПО МАЛКО ХОРА ОТ НАС, ПРОСТО ИМАТ РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА ЗА КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОДИГРАВАТЕ И ДА ГИ ОБСЪЖДАТЕ?

TheRestorer
01-29-2009, 11:03
Няма точно понятие аутсайдер.Но сме свикнали да ги наричаме, тия необщителните, дето не си говорят с класа, и като кокошки са си само в тяхната група.И подобни факти.

Bubbly
01-29-2009, 11:35
Този въпрос е почти толкова глупав, колкото: "Какво мислите за мъжете/ жените/ 14-годишните/ блондинките/ австралийците?"
Подобни клиширани обобщения са губене на време.
По темата- Нищо не мисля.

DeadpooL
01-31-2009, 01:29
Тъпи чалгари са всичките и спя в час докато свърши даскало и отида при френдовете

sladkata90
01-31-2009, 08:29
Съжалявам,че го казвам,но това са пълни комплексари,които те се уважат.Пълни олигофрени.Щом аз,ние,вие можем и искаме да си изградим едно добро положение значи и те могат.Но страшно се дразня за това че винаги са най миличките ангелчета пред учителите...

s3xy
01-31-2009, 12:45
Според мен пък имат право, понякога някои класове могат да са ужасни, има случаи когато самия човек е супер печен ама просто като застане до другите няма какво да си каже с тях... например от частно даскало към нормално с хипер тъп клас искаш, не искаш и ставаш аутсайдер щото нямаш общи неща с другите... :)

Slave4You
01-31-2009, 14:30
Човек може да е аутсайдер, защото самия той се държи тъпо или другото е класа просто да не се отнася добре с него по куп възможни причини.. Така че докато не видиш с очите си този човек, не можеш да си правиш изводи за него, само защото се води като "аутсайдер" в определена среда. Така е според мен нз .. :Р

oasis
01-31-2009, 15:22
Тъпи етикети! :o

killuminati
01-31-2009, 16:43
Аз съм outcast в моето даскало и не ми дреме много. Беден съм, не съм "модерен" а.к.а фешън, не съм подмазвач или нагаждач иии... обичам да чета творчестово на Макиавели......
Иначе за тея "важните клечки" дето се мислят за най-най над другите са просто едни ходещи, комплексирани, лигави кухи лейки, които само мислят за външния си вид и как да заемат първи местата в кафенетата.... lol..... аве с други думи fuck them...