View Full Version : Първата крачка
При вас кой направи първата крачка.Вие или гаджето ви.
Awazate Ippon
01-24-2006, 06:55
az
^Pretty{}Girl^
01-24-2006, 07:59
toi
^Pretty{}Girl^
01-24-2006, 07:59
a pri teb ?
e_l_i_z_a
01-24-2006, 08:00
в повечето случаи е той
....последния път тя....иначе не знам, не можахме да се разберем кой кого....просто се случи. :oops:
az az.. te pove4eto mom4eta sa sramejlivi :)
То кат че ли в последно време излезе на мода момичето да прави първата крачка,макар че не е правилно... но поради обстоятелстватя.. почти винаги аз първа :lol:
Absconding
01-24-2006, 16:35
То кат че ли в последно време излезе на мода момичето да прави първата крачка,макар че не е правилно...
Между другото и на мен това ми прави впечатление.
Иначе.. при мен първата крачка направи той. Обикновено на мен не ми се налага да правя нищо. :)
Dr. Kazimbutt
01-24-2006, 16:57
То кат че ли в последно време излезе на мода момичето да прави първата крачка,макар че не е правилно... но поради обстоятелстватя.. почти винаги аз първа :lol:
И какво му е неправилното?
Обикновено аз правя първата стъпка.
The PoNy-GoTh
01-24-2006, 16:58
az
the_green_man
01-24-2006, 17:59
az napravix purvata kra4ka,no 4estno da vi kaja kogato nqkoe momi4e q pravi vinagi e mn gotino. Pone na men mi e mn priqtno!!! :D
И какво му е неправилното?
Обикновено аз правя първата стъпка.
За нас момичетата е унизително(поне за мене..)макар че го правя..
Но това си е лично мое мнение :wink:
az napravix purvata kra4ka,no 4estno da vi kaja kogato nqkoe momi4e q pravi vinagi e mn gotino. Pone na men mi e mn priqtno!!! :D
Е то че е хубаво,хубаво е!Ама и на нас не ни е зле като я направите вие :P
`Death`Whore`
01-24-2006, 19:36
Tи си срам за феминисткото движение! :shock:
ПО темата - за какво става въпрос? За целувка, секс, среща, хващане за ръка?