View Full Version : Zagazih go mai
Zdraveite iskam da vi pomolq za suvet shoto veche neznam koi da pitam... az sum na 15 godini skoro stavam na 16 .. haresvam edno momche daje sum adski vlubena v nego .. toi e na 27 godini ... zapoznahme se po chata i veche dosta vreme si pishem neznam chak i az nme moga da povqrvam kak stana no za 1-vi put az obicham tolkova silno nqkoi strah me e da ne go zagubq znam che kato se vidime shte mu haresam vunshno a i .. toi ne spira da se smee s men shoto az samo gluposti drunkam axxa :D ! strah me e da ne se precaka sichko zaradi edna moq luja a tq e che .. toi misli che sega pravq 17 a ne 16 neznam kakvo da pravq... napravo se poburkvam.. a i vse pak toi e na 27 hora... ami ako sme zaedno maika mi i bashta mi kak da se razbera i s tqh lele mnogo sum oburkana nadqvam se da si kajete mnenieto!no iskam da sum s nego!!! :( nasitina tova e izgraqshta lubov ... a puk znam che i toi e taka no se pritesnqva zaradi godinite a i vse pak nie sme ednakvi s nego v smisul che imame vseki koito si iskame i sme nepostoqnni i lujem horata ( v lubovta stava vupros) kakvo da pravq?!
`w8inK`f0r`y0u`
01-24-2006, 13:52
yhh..mnogo slojna sityaciq,no seki problemi si ima re6enie;P..zna4i mislq 4e trqbva da pogovoris 6 nego, kaji my iskreno 4e si na 16 ne na 17 i 4e si go napravaila, za6toto go obi4a6.Tva 6e pokaje edinstveno lubov kym nego i mislq 4e toi daje bi se zaradval, 4e si napravila takuv jest za nego.A ako ne te razbere..moje bi ne te obi4a tolkoz iskreno,kolkoto govori, a i ne se znaee..dali ne si porednata my, koqto luje!Trqq se ybedish da ne iska samo sex, 6ot tiq po golemite znaqt kak da zalujat nqkoq po malka, posle prespivat s neq ..i do sedmica ve4e momi4eto e razkarano..gadno, no fakt :cry: a ina4e kusmet i dano obi4ta, za koqto govori6, da e istinska..togava seki problem 6e se re6ava mnoooogo po lesno, 6ot ima ne6to mnoo silno, na koeto se krepqt va6te vzaimootno6eniq, a imenno...lubov kakto ti tvurdi6:)
Лол мн голямя разлика...не е ли прекалено голям....се пак си 9 клас бе момиче!!!Савет от мен намери си друг...90% от батковците търсят само коя да наебат...Може да е от останалите 10% и да е сладко изключение ама най-добре го забрави докато можеш!Каква ще е тая връзка...мн голяма граница,различни гледни точки за връзка,бързане с секса,ваще никога няма да одобрят малката им дащеричка да ходи с някаф дето може да и е татко ама аз винаги съм казвала...Обичаш ли някой истински,искаш ли да бъдеш с него бори се до край!Аз съм така боря се,боли ме ама не се отказвам независимо момчето дето харесвам да ми каза,че никога няма да ме поиска пак аз не се предавам!
skyline_207
01-24-2006, 14:35
Опааааа :shock:
11 години разлика па и повече
Лошооо
ми намери си друг :roll:
Сори,че подхождам с песимизъм но IRC любов НЯМА!!
IKisseDAGirL
01-24-2006, 14:47
как е възможно да "обичаш" някого без да го познаваш??! само в чата не е нищо..вярно че е важен характера обаче все пак трябва да имаш поне някаква представа за човека до теб!! :!:
в чата всеки може да се представи за който и какъвто си поиска :roll: да не говорим за 27-годишен, който сигурно само чака да попадне на някое наивно момиченце, вярващо в интернет-любов :? :shock:
не казвам,че не е възможно да срещнеш своята любов по чата,но все пак подобна връзка трябва да се развие в реалния свят,иначе няма бъдеще :roll:
Josefinne
01-24-2006, 14:56
Eдна година не е от толкова голямо значение на фона на 10те, които ви разделят. ова, че мислиш, че го обичаш, според мен не е вятрно. Виж, ти не си се срещала с него, нали така? Сигурна съм, че сега си мислиш, че като харалтери просто се създадени един за друг, може и така да е, но мисля, че той просто се забавлява с теб. Ти си дете за него. А, ако не , то тогава неговото състояние се нарича ПЕДОФИЛИЯ!
Но да оставим тия неща. да кажем, че се срещнете. в чата имате за какво да си говорите, но като го видиш едно,ч е според мен ще се разочароваш много от външния му вид и второ, че няма да имате за какво да си говорите. Просто ще запецнеш. Не се срещай все пак с него. Говорете си по иця или в ирк, където си говорите, но не се срещай с него. Родителите ти не случайно ще реагират зле, защото е ОПАСНО и нередно да се срещаш с него. Забрави го и гледай момчетата на твоята възраст!
Въобразяваш си,че си влюбена.Това не е никаква "изпепепеляваща любов" ами поредното привличане...Нищо страшно-ако си намериш друго момче бързо ще ти мине.100%
strawberry
01-24-2006, 15:24
ахахахахахаххххааааахахах ах някой чувал ли е по-голяма глупост `интернет изпепеляваща любов` лелелел.Момиче виж по-добре не се връзвай на тоя батко ли,чичко ли и аз нз к`во е.Може ли вие двамата да имате общи теми на разговор???Според мене твърдо НЕ.Пък и щом не сте се виждали е още по-зле.Я си го представи че може да е някой дърт и грозен педофил дет си нява друга работа и седи да зарибява некви малки деца с обещания за любов...Моляте не ставай смешна...По-добре вземи да се заглеждаш по по-малки момчета на твоята възраст.Не разбираш ли колко мн губиш асо ходиш с толко стар.1-во трепетите от ученическата любов,срама ся да го целуна ли?,да не го ли целуна?и още много и това само защото той вече ги е минал тез моменти и не му е инт вече и ще иска само 1 нещо от тебе...ама кво ли меля то това си е за тебе :!: :!: :!:
DeSiTo0o
01-24-2006, 15:55
Emi spored men trqbva da mu kaje6 4e si go izlugala.Ama mu go kaji malko kato 6ega i izvinenie za da ne ti se razsurdi.Sumnqva me 4e za takava malka luja 6te ti se razsurdi.Nqma pri4ina da se pritesnqva6 tolkova.
I ne burzai da kazva6 4e si se vlubila tolkova v nego,predstavi si 4e kato se vidite ne ti haresa? :roll: Puk i po 4ata se kazvat tolkova,tolkova mnogo luji...vseki ti kazva 4e te obi4a,no pomisli malko dali naistina e taka? :shock:
Nau4i se da ne se vlubva6 v 4ovek koito dori ne poznava6 li4no.
Absconding
01-24-2006, 16:28
yhh..mnogo slojna sityaciqri6
На това не му се вика сложна ситуация! Те не се познават дори. Няма такова нещо като любов и не може и да има, при положение, че не се познавате. Не сте се виждали, не сте си говорили, не си видяла държанието му, навиците му, усмивката му.. НИЩО. Как може да твърдиш, че го обичаш!? Детска история..поредната! Вместо да занимаваш хората с "великата" си любов, по-добре се замисли дали един 27 годишен би имал нещо с пикла като теб, която си мисли, че да обичаш е ей така, колкото за здравей-здрасти! Любовта изисква неща, които ти не можеш да си набавиш от един тъп и повърхностен чат.
Да предположим, че се видите. Как очакваш ваще да приемат връзката ти с мъж (защото той си е мъж, а ти си все още момиче) на 27 години! Та той е повече от 10 години по-голям от теб. Да - понякога разликата в годините не е важна, но в твоя случай мисля, че е! Пък и като ти гледам акъла едва ли зрял мъж може да намери нещо друго в теб, освен секс.
п.п. - Имаш всеки, който си поискаш? Ами да, ако си искаш разни неосъзнати пикльовци на твоята възраст, пък дори и един 27-годишен, който явно не може да даде нещо на една ЖЕНА и затова се задоволява с момиче!
Absconding
01-24-2006, 16:32
Това не е песимизъм.. а РЕАЛИЗЪМ! :lol:
e_l_i_z_a
01-24-2006, 16:36
1.Той може да не е на 27,а само на толкова да се представя.
2.може(с извинение)да е някой дърт гнусен чекиджия...
3.откъде си сигурна че ще ти хареса на външен вид и че изобщо характерът му е такъв,за какъвто се представя в чата?
4.Невъзможно е да обичаш или да си влюбена в нещо измислено-а именно профила му в чата.Осъзнай се,момиче!
5.Излез навън и се запознай с някое истинско момче,а не с някой,когото не познаваш и незнаеш на какъв акъл и възраст е.Някой,който само знае да кисне в IRC по цял ден и да менти поредния видян ник с мисълта,че никой не може да узнае самоличността му.
МИСЛИ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ НЕЩО! :lol:
Vijdali sme se tva e purvoto neshto ! 2roto neshto e che s nikoi ne sum se smqla tolkova mnogo kakto s nego 3-to neshto e che toi ako beshe samo za sexa veche da me e celunal i taka a i 2-mata go iskahme da se celunem no toi ne go napravi a se otdrupna zashoto znae kakva e razlikata ... imah predvid che ot internet se zapzoanh s nego vidqhme se iii iskam pak da go vidq i toi men no nikoi ne pravi krachka iskam da go nakaram da q napravi toi a psole shte mislq za maika mi i bahsta mi mersi za suvetite!!!!
suga_suga
01-25-2006, 08:19
SEGA 6TE POGLEDNA OPTIMISTI4NO NA NE6TATA:DA RE4EM TRUGNETE,OZKARATE DULGO VREME IT.N.I KAKTO SE KAZVA TE ZAJIVELI 6TASTLIVO DO KRAQ NA GODINITE SI.A SEGA REALISTI4NO:TOVA E NEVUZMOJNO!TOVA 4E TE KARA DA SE SMEE6 NE OZN 4E GO OBI4A6.TOJ MOJE DA TE PRIVLI4A NO NI6TO POVE4E.SEDNI I POSLI MALKO BE 4OVE4E!!!
white_chik
01-25-2006, 08:28
absolutno vqrno.Ti si go izlugala (makar i samo s edna godina) otkude znae6 4e toi ne te e izlugal s 10 i e na 37???Po-dobre si nameri nekoi vrusnik koito si vijdala i naistina poznava6
Absconding
01-25-2006, 10:29
Vijdali sme se tva e purvoto neshto ! 2roto neshto e che s nikoi ne sum se smqla tolkova mnogo kakto s nego 3-to neshto e che toi ako beshe samo za sexa veche da me e celunal i taka a i 2-mata go iskahme da se celunem no toi ne go napravi a se otdrupna zashoto znae kakva e razlikata ... imah predvid che ot internet se zapzoanh s nego vidqhme se iii iskam pak da go vidq i toi men no nikoi ne pravi krachka iskam da go nakaram da q napravi toi a psole shte mislq za maika mi i bahsta mi mersi za suvetite!!!!
Това, че сте се виждали не означава нищо. Ти с тоя човек не можеш да имаш общи теми. Та на него му е време да мисли за семейство, а ти още не си си завършила средното образование - за какво си говорим просто!!! Когато някой ден се влюбиш и разбереш какво е да обичаш някой, тогава ще разбереш и колко си се лъгала. Остави го, той е твърде голям и просто не може да имате нормална връзка! Защо не си намериш някой по-малък, с който ще имате много повече общи неща, пък и светогледа ви със сигурност ще е по-еднакъв. Защото не можеш да ме убедиш, че твоето виждане за живота има нещо общо с неговото! А и това изказване "Имам всеки, който си поискам", пак казвам, смешно е и по него си личи на какво ниво ти е акъла и мисленето. Такива на по 27, които се занимават с пикли (с извинение) на по 15-16 са ми просто ясни. Не могат да имат една ЖЕНА на тяхната възраст, защото това изисква да даваш много повече, от колкото на едно момиче на 15. Ти нямаш още изградени критерии за връзка, за отношения, и това на него много му изнася. И честно да ти кажа, аз ако съм на мястото на баща ти и майка ти, ще направя всичко възможно връзката ви да не се състои.