Влез

View Full Version : Свети Валентин

Maranta
01-24-2006, 15:16
Исках да ви попитам кое е най-романтичното нещо което някога са ви казвали и най-романтичното нещо което са правили за вас или вие за любимия? :lol:
Понеже наближава един романтичен празник, който въпреки че е католически мен лично ме зарежда с положителна енегрия и аз предпочитам да празнувам него пред православния! :lol: А вие?
Благодаря предварително! :D

LP_girl_14
01-24-2006, 18:31
Много красиви спомени имам от миналия Свети Валентин.Приятеля ми тогава(с който все още сме разделени,но все още не съм забравила)беше организирал специална вечер за нас у тях.Когато отидох направо се стъписах на вратата-лампите бяха загасени,на масата имаше огромен букет цветя,ухаеше приятно на спагети,имаше свещи и се чуваше от хола се чуваше някаква приятна музика.Толкова много му се зардвах,ве просто нямам думи.После пък отидохме на едно място със страхотна гледка и прекарахме цялата нощ сгушени един в друг да гледаме зяездите,а после на сутринта посрещнахме заедно изгрева на слънцето.Едва ли някога ще забравя онзи Свети Валентин :D

Josefinne
01-24-2006, 19:47
Mразя Свети Валентин :evil:

anichkaaa
01-24-2006, 20:16
Mnogo bih iskala da se pozvalq s takiva spomeni kato LP_girl_14 ,no za sajelenie do sega nikoga za Sveti Valentin ne sam imala gadje.Sega 6te mi e za purvi pat. :roll:

lainagovna
01-24-2006, 20:25
аз празнувам трифон зарезаан така че съм пас

slunce_f
01-24-2006, 20:27
Не си единствена!Да си призная досега нямам нито един хубав Свети Валентин! :(

SweetBunny
01-24-2006, 20:57
Много красиви спомени имам от миналия Свети Валентин.Приятеля ми тогава(с който все още сме разделени,но все още не съм забравила)беше организирал специална вечер за нас у тях.Когато отидох направо се стъписах на вратата-лампите бяха загасени,на масата имаше огромен букет цветя,ухаеше приятно на спагети,имаше свещи и се чуваше от хола се чуваше някаква приятна музика.Толкова много му се зардвах,ве просто нямам думи.После пък отидохме на едно място със страхотна гледка и прекарахме цялата нощ сгушени един в друг да гледаме зяездите,а после на сутринта посрещнахме заедно изгрева на слънцето.Едва ли някога ще забравя онзи Свети Валентин :D
Blazeeee ti :roll: :)
No az taq godina nqma da sum s gajeto, prosto nqma da stane, vupreki, 4e go iskameee :(

air_wisp
01-24-2006, 21:07
Не си единствена!Да си призная досега нямам нито един хубав Свети Валентин! :(

white_chik
01-25-2006, 08:43
аз празнувам трифон зарезаан така че съм пас
mnoo qsno.Sveti valentin ne e lo6 praznik stiga da ima6 4ovek, s koito da go spodeli6.nz 6to trq da ima naro4en den za da pokaje6 na nqkogo kolko go obi4a6

gorskata_feja
01-25-2006, 10:15
4esno da si priznaq nikoga ne sum karala istinski SVETI VALENTIN, za6toto vse e stavalo taka, 4e sum kusala s gadjetata si predi toq praznik, e za tva si praznuvam TRIFON ZAREZAN :P

MaCeTo_
01-25-2006, 10:23
Еми и аз празнувам Трифон Зарезан :lol: Както вече някой каза, не знам защо трябва да има специален ден, в който да покажеш на някого колко го обичаш...всеки ден с любимия е един малък свети Валентин. А Наздраве по тоя случай! :lol: :lol: :lol:

forrzi
01-25-2006, 11:48
Трифон Зарезан RULZ :!: :!: :!:

ashly besnata
01-25-2006, 11:56
ako si ima6 nqkoi do teb praznuvai sveti valentin ako ne karai na trifon zarezan

алкохолик
01-25-2006, 12:10
аз празнуам трифон зарезан да се напием кат копелета и в пирогов в токсикологията да напраим среща на форума кфо ше каете??

ashly besnata
01-25-2006, 12:24
nema lo6o tamun 6e e na jivo

Ice_Queen
01-25-2006, 12:34
Много обичам Св.Валентин ! А за хубави спомени..хм.. е не мога да се похваля като LP_girl_14 ( блазе ти бтв :wink: ) ,но все пак,миналия Св.Валентин няма да го забравя!Защо,ми защото беше с човека ,който адски мн обичам!
Наложи се да стана в 8 часа и въпреки ,че мятото не беше от най-романтичните,момента в който ме гушна и каза : "Обичам те" ,погледа който ми отправи и усещането ,което се зароди в душата ми ..беше уникално!
А за този Св.Валентин ще му спретна изненада :roll:

rowzz
01-25-2006, 13:06
аве най яко си е да са напийш на зарезана.. щото романтичното може да е секи ден а пък трифон зарезан не прощава..

алкохолик
01-25-2006, 14:12
f0r3v3r]аве най яко си е да са напийш на зарезана.. щото романтичното може да е секи ден а пък трифон зарезан не прощава..

праилно копеле така е :)

angel4e_s_krila
01-25-2006, 14:28
Еми тази година мисля да празнувам Свети Валентин,въпреки че е католически празник,той е много красив и носи много положителни емоции.Естествено това става,ако имаш някого до себе си.Тази година ще го празнувам с приятеля ми, който се казва Валентин и всъщност ще празнуваме 3 празника : Свети Валентин,именният му ден и Трифон за резан.Пожелавам приятно изкарване на всички,независимо кой празник са избрали да празнуват :wink: