Влез

View Full Version : Оргазъм менте!

WILD__BOY
01-24-2006, 16:41
Симулирали ли сте оргазъм и ако да защо сте го направили?

California
01-24-2006, 17:00
Само еди път с предишното ми гадже...
Тъпо, безсмислено и унизително е за една жена да се преструва, че нещо й харесва без да е така!И то защо? За да не засегне мъжкото его на "големия" ебач...А всъщност в една връзка ако се мълчи за такива неща всичко отива по дяволите...ако едно момиче не изпитва оргазъм, би могла да поговори спокойно с приятеля си (без да го засегне) и да сподели проблема си!

Sashka_Kaleina
01-24-2006, 17:03
Nikoga ne sym simulirala orgazym..savsem 4estno :roll: I to ne zashtoto seki pat svyr6vam a prosto mislq 4e nqma polza ot taq simulaciq hva6ta6 go baby-to za ga6ti4kite i da se spravi s tebe :D tva be6e shegi4ka :)

poliii
01-24-2006, 17:22
Само еди път с предишното ми гадже...
Тъпо, безсмислено и унизително е за една жена да се преструва, че нещо й харесва без да е така!И то защо? За да не засегне мъжкото его на "големия" ебач...А всъщност в една връзка ако се мълчи за такива неща всичко отива по дяволите...ако едно момиче не изпитва оргазъм, би могла да поговори спокойно с приятеля си (без да го засегне) и да сподели проблема си!
mn si prava,za6to trqbva da mu kazvam 4e vsi4ko e super kogto ne e bilo taka a i da go luja-v 1 vrzuka tiq ne6ta nqmat mqsto

incheto
01-24-2006, 18:24
DA!Zashtoto nikoga ne sam go izpitala!

HeDa
01-24-2006, 18:36
Mmm ne sym i nqmam namerenie da stimuliram , zashtoto ako ne se e spravil dobre toi trqbva da nae i drugiq pyt da se postarae pove4e :roll:

LoRinSeR
01-25-2006, 05:44

Ще го изпиташ спокойно. А иначе, като разбере приятелят ви, че сте го лъгали какво ще стане ?!?

California
01-25-2006, 09:06

Ще го изпиташ спокойно. А иначе, като разбере приятелят ви, че сте го лъгали какво ще стане ?!?
Ми ще стане по-зле...момчето ще се почувства объркан и ще започне да си задава редица въпроси...на кратко казано-голяма каша...
Момичета, спрете да мълчите!Уважавайте себе си поне малко!Значи вие си симулирате удоволствие и не ви пука, че сте ощетени така ли?Не е ли по-добре момчето да е наясно с реалните си възможности за да се постарае да се справя по-добре...?

01-25-2006, 09:11
Ami predpolagam 4e na vseki maj v Sveta pone vednaj mu se e slu4valo gadjeto mu ili jena mu da e simulirala...ama razbira se pove4eto daje i ne predpolagat))))Samo 4e momi4eta..po tozi na4in kogo lajete....spored men nai-ve4e sebe si,tai kato maja po4va da se 4uvstva vse po velik/a moje da e dori skraben v legloto/ i kogato edin svetal den vi pisne da simulirate...i mu go kajete..toi prosto ste vi obiavi za.....FRIGIDNA JENA!!!! :lol:

01-25-2006, 09:11

aide stiga be skapa..ne si izpitala orgazam....uauuuu :lol:

Ekita
01-25-2006, 09:37
i kogato edin svetal den vi pisne da simulirate...i mu go kajete..toi prosto ste vi obiavi za.....FRIGIDNA JENA!!!!

Ето заради такива като теб жените не си признават,че не изпитват оргазъм и предпочитат да симулират!Как може да твърдиш,че това е грешка само на жената и това я прави фригидна?Да,тя си е виновна,че не говори с мъжа си,че не иска от него това,което й се полага,но грешката е и в неговите представи за добър секс.Защото ако за вас това е да чукате с възможно най-голяма скорост възможно най-дълго,за повечето жени определено не е!Единственото,което получава тя от цялата тая работа е претъркване и желанието да се свърши възможно най-бързо и за това предпочитат да симулират...Има цяла статия за това в сайта,намерете я и я прочетете.
Лично аз не знам дали на бих симулирала ако и моя приятел имаше такива представи и действия...Разберете,че на нас ни трябва нежност,чувства,атмосфера и още ред неща за да изпитаме оргазъм...Не дивашко чукане.За това не бързайте да квалифицирате жената като фригидна,по-скоро не е попаднала на подходящия партньор.

01-25-2006, 10:02
i kogato edin svetal den vi pisne da simulirate...i mu go kajete..toi prosto ste vi obiavi za.....FRIGIDNA JENA!!!!

Ето заради такива като теб жените не си признават,че не изпитват оргазъм и предпочитат да симулират!Как може да твърдиш,че това е грешка само на жената и това я прави фригидна?Да,тя си е виновна,че не говори с мъжа си,че не иска от него това,което й се полага,но грешката е и в неговите представи за добър секс.Защото ако за вас това е да чукате с възможно най-голяма скорост възможно най-дълго,за повечето жени определено не е!Единственото,което получава тя от цялата тая работа е претъркване и желанието да се свърши възможно най-бързо и за това предпочитат да симулират...Има цяла статия за това в сайта,намерете я и я прочетете.
Лично аз не знам дали на бих симулирала ако и моя приятел имаше такива представи и действия...Разберете,че на нас ни трябва нежност,чувства,атмосфера и още ред неща за да изпитаме оргазъм...Не дивашко чукане.За това не бързайте да квалифицирате жената като фригидна,по-скоро не е попаднала на подходящия партньор.

VIj EKITA...moeto momi4e...v razli4ni temi v toia sait vijdam parvi4nata ti feministka naglasa,no predi da po4nech da sporich,osajdach ili klevetich niakkogo ti prepora4vam dobre da pro4etech napisanoto ot nego...eto SPEZIALNO ZA TEB PAK PUSKAM KAKVO BIAH NAPISAL...

Ami predpolagam 4e na vseki maj v Sveta pone vednaj mu se e slu4valo gadjeto mu ili jena mu da e simulirala...ama razbira se pove4eto daje i ne predpolagat))))Samo 4e momi4eta..po tozi na4in kogo lajete....spored men nai-ve4e sebe si,tai kato maja po4va da se 4uvstva vse po velik/a moje da e dori skraben v legloto/ i kogato edin svetal den vi pisne da simulirate...i mu go kajete..toi prosto ste vi obiavi za.....FRIGIDNA JENA!!!!

TA..ako sega nai-posle si pro4ela vnimatelno napisanoto..KAJI MI KADE VIDIA DA IZRAZIAVAM LI4NOTO SI MNENIE OTNOSNO SIMULIRANETO NA ORGAZAM SKAPA!!!!
Po skoro sam zadal ritori4en vapros kam vas jenite i tai kato 90 prozenta ot majete naistina biha vi obiavili za frigidni..sled kato s mesezi i godini ste gi lagali 4e te sa super..4e sa N1....zatova sam vi pital..KOGO LAJETE VSASTNOST...

I KAKVO SE POLU4AVA....TI SE NAHVARLIACH S OBIDI VARHU MEN...da ti kaja 4estno..na men li4no mi e vse taia dali edna jena simulira,tai kato smiatam 4e vinagi kogato pravia sex,davam vsi4ko ot sebe si...drug e vaprosa dali jenata naistina razbira sexa,4uvstva go,potapia se v nego..stoto bez da se obijdach,no pove4eto ot vas si misliat 4e kato vdignat krakata i legnat po grab..i sa priklu4ili s angajimentite si...t.e...drugoto e majka rabota!!!E togava feministke EKITA..ste te zapitam...ne e li logi4no majete da si misliat 4e kolkoto po barzo i prodaljitelno klatiat tolkova e po dobre!Ne sam 4uval za maj,koito ako e bil s jena tip sablaznitelka,deina v legloto da se pravi na KONAN VARVARINA v sexa)))))Naprotiv!!!!! :lol:
Ta oste vednaj EKITA...4eti po vnimatelno..za da ne izpadach v situaziata da zastitavach kauza,koiato ia niama... :arrow: :arrow: :arrow: TOVA E!!!

Ekita
01-25-2006, 11:13
Първо,аз не те обиждам,никъде не съм написала нито една обидна дума.Второ,чета внимателно и повярвай ми от поста ти изгледжда така,сякаш се присъединяваш към 90-те %...И точно с това не съм съгласна,защото да заявяваш,че някой е фригиден,защото до сега се е опитвал да ти спести притеснението,че всъщност хич не те бива,а накрая просто реши,че и тя иска малко повече,просто не е честно.
Сега да не останете с впечатлението,че съм за симулирането,напротив,напр аво ми идва да набия такъв тип момичета.
И да ти кажа,броя на момчетата,които не се потапят в секса,не го изпитват и не го разбират е по-голям от този на момичетата.Прав си,че доста от тях просто вдигат крака и приключват,но и при момчетата го има това,просто започват да се клатят и приключват.Мисля че причината за всичко това е твърде ранното преминаване към сексуални контакти,когато просто още нито един от двамата не знае защо го прави и какво всъщност прави...
Та,ако не съм те разбрала правилно се извинявам,напоследък взе често да ми се случва(:)).Евала правя на момчета,които все пак се опитват да дават на момичето малко повече внимание и нежност.Естествено,аз давам и всичко от себе си в замяна.
Просто цялата тема за симулирането изкарва дяволчето в мен...Феминизма,ако щеш.А това,между другото не е лоша дума,както вие момчетата се опитвате да я изкарате:))Както вие защитавате пола си,така и ние го правим,само че при вас още никой не е измислил подходяща думичка.Стига да не се стига до превръщането ни в мъжемразки,мисля че всичко е наред:)

01-25-2006, 11:35
Първо,аз не те обиждам,никъде не съм написала нито една обидна дума.Второ,чета внимателно и повярвай ми от поста ти изгледжда така,сякаш се присъединяваш към 90-те %...И точно с това не съм съгласна,защото да заявяваш,че някой е фригиден,защото до сега се е опитвал да ти спести притеснението,че всъщност хич не те бива,а накрая просто реши,че и тя иска малко повече,просто не е честно.
Сега да не останете с впечатлението,че съм за симулирането,напротив,напр аво ми идва да набия такъв тип момичета.
И да ти кажа,броя на момчетата,които не се потапят в секса,не го изпитват и не го разбират е по-голям от този на момичетата.Прав си,че доста от тях просто вдигат крака и приключват,но и при момчетата го има това,просто започват да се клатят и приключват.Мисля че причината за всичко това е твърде ранното преминаване към сексуални контакти,когато просто още нито един от двамата не знае защо го прави и какво всъщност прави...
Та,ако не съм те разбрала правилно се извинявам,напоследък взе често да ми се случва(:)).Евала правя на момчета,които все пак се опитват да дават на момичето малко повече внимание и нежност.Естествено,аз давам и всичко от себе си в замяна.
Просто цялата тема за симулирането изкарва дяволчето в мен...Феминизма,ако щеш.А това,между другото не е лоша дума,както вие момчетата се опитвате да я изкарате:))Както вие защитавате пола си,така и ние го правим,само че при вас още никой не е измислил подходяща думичка.Стига да не се стига до превръщането ни в мъжемразки,мисля че всичко е наред:)

Hm...interesno....struva mi se 4e govorim na edin i sasti ezik...a vsastnost ne se razbirame dokrai)))))Zna4i..az sasto sam saglasen napalno s teb i ne vijdam nisto locho v feminizma ,kato zialo!sasto taka kogato pravia sex s momi4e,zna4i za da sam se rechil sam siguren 4e ste dam vsi4ko ot sebe si.Ne osporvam 4e i pri pove4eto maje go ima momenta na KLATENETO...t.e....pogrechnata predstava 4e jenata si umira da i RAZPORICH HASTARA...kakto majete obi4ame da kazvame)))No pri4inite za tova sa kompleksi i vinata e podelena poravno mejdu polovete....i kato kazah 4e sam vijdal tvoi mnenia....uvajavam vsi4ko kazano ot teb,no poniakoga si dosta kraina!No tai kato i az sam si takav impulsiven..ne te sadia))))Nadiavam se 4e tozi pat se razbrahme... :lol:

Ekita
01-25-2006, 11:41
Абсолютно:)
И мир се възцари на земята... :wink:

rowzz
01-25-2006, 11:41
аве оргазъма при жените в 70 процента е съпроводен с въздишки.. а тея любовни стенания на жената предизвикват огромна възбуда в момчето.. а жените в 60 процента от половите си контакти не свършват.. затова е глупаво да плашите момчето с тфа.. аз не виждам нещо лошо в симулацията стига тя да е на място и момчето да не се усъмни в нея..
а тфа дет го каза кака калифорния е тъпо според мене щото според нейните разсъждения 3/4 от двойките требе да скъсат...

01-25-2006, 11:54
Абсолютно:)
И мир се възцари на земята... :wink:

e na ZEMIATA edva li..no mejdu teb i men DA)))))A tova e adski vajno)))) :lol:

kurabiika
01-25-2006, 12:59
Не съм симулирала оргазъм, това е глупаво както казаха вече.Само 3 пъти съм го изпитвала, но това въобще не ме притеснява важното е че през цялото време ми е много готино.Също и когато гаджето ме пита дали ми е било хубаво дали съм свършила не го лъжа ами му казвам както си е.

angel4e_s_krila
01-25-2006, 14:50
Не не съм симулирала оргазъм ,винаги съм честна с приятеля си и винаги разговаряме на тези теми.Не мисля че е редно а и е под достойнството ми да лъжа и заблуждавам приятеля ми.